Pozdrav
Jučer sam vas pitao koja je bolja R9 270 MSI ili Sapphire,e sad koju r9 270 da uzmem tj. koji model a da nije preskupo do i u kojem ducanu da uzmem,inace sam iz Zagreba
SapphirePozdrav
Jučer sam vas pitao koja je bolja R9 270 MSI ili Sapphire,e sad koju r9 270 da uzmem tj. koji model a da nije preskupo do i u kojem ducanu da uzmem,inace sam iz Zagreba
SapphirePozdrav
SapphireMSI gaming ako nadjes kupuj ;] ona je najjeftinija i najvise se dobije za ulozeno = dobijeno
+ 36 mjeseci garancije
Pozdrav
SapphireZnam da je ED ali super ponuda Gigabyte R9 270X
da baš i ja to sada gledao :D
odlična cijena, samo mora paziti na kućište jer ta grafa ne ide u svaku kutiju
Ja sam uzeo MSI 290 gaming i dosla mi broken out of box i kako cujem nisam jedini koji je dobio takvu msi gaming ediciju i da ima dosta reklamacija za msi.
Pozdrav, zanima me jel ova graficka kartica odgovara mojoj konfiguraciji.
PCI-E GAINWARD GeForce GT 610, Pasivno hladenje low profile , 1gb DDR3.
A smisao uzimanja te druge je?
Ako nemaš love za jaču onda ti je to bacanje para, jer tvoja trenutno je možda i bolja od te nove...
Uzmi polovu 4670/6670 ili ostavi tako kako je te skupljaj pare za novu jaču 6670 ddr5/7750 ddr5/r7 250 ddr5....
smisao je da ova zuji previse bas nepodnosljivo
koja je to točno grafička? slika neka?
Bjezi od MSI kao od vraga imao sam laptop,grafiku,ploču to nevalja za nista (Nikad više)
Bjezi od MSI kao od vraga imao sam laptop,grafiku,ploču to nevalja za nista (Nikad više)
lol kupujem MSI proizvode vec 15godina i gle cuda niti jedna komponenta nije cak na servisu zavrsila kamoli da krepa..."ćuti bolan"
td
onda sam ja peh :)
MSI je vrhunska marka, svakome se desi da nekad ima problema sa odredjenom komponentom pa cak i sa Svetim Asus-om Svehvaljenim.
Ako ce te zayebavati komponenta ili dpc latency, ili ce doci pokvarena doci ce isto tako ona najskuplja kao i ona najjeftinija, nema tu danas velike razlike nista se ne pravi da traje, nazalost.
ne znam sto neko prica protiv MSIa, pravi zapravo veoma kvalitetne graficke
jedini bolji mi je ASUS jer kod njih stvarno nije nista labavo(al zato vecinom i traze malo vise keša)
ASUS>MSI>Gigabyte >ostali
kao prvo zbog garancije sto daju 36 mjeseci a ostali 24 samo
a onda i po kvaliteti izrade(mada sa gigabytom nisam zadovoljan u tom segmentu)
Pozdrav imam pitanje:
Riknula mi grafa nakon 5 god korištenja ATi 4890.(imao sam 2x 4890, 1x riknula druga jos radi ali mi je FPS pao za duplo sa jednom)
Planiram uzeti AMD R9 270x posto mi je kolega sredio popust pa ce me doc 1000kn, 2 god garancija itd.
Ovako koristim PC za multimediju i igranje WoW-a.
Zanima me sad posto imam dosta stari procesor koliko ce mi jako bottleneck graficku.
CPU: amd x4 640 - 3.6GHZ
RAM: 8GB@1600Mhz
Posto samo igral WoW zanima me specificno kolko i dali ce mi ovaj proc ubiti graficku u toj igri(ostalo me nezanima)?
Pozdrav imam pitanje:
Riknula mi grafa nakon 5 god korištenja ATi 4890.(imao sam 2x 4890, 1x riknula druga jos radi ali mi je FPS pao za duplo sa jednom)
Planiram uzeti AMD R9 270x posto mi je kolega sredio popust pa ce me doc 1000kn, 2 god garancija itd.
Ovako koristim PC za multimediju i igranje WoW-a.
Zanima me sad posto imam dosta stari procesor koliko ce mi jako bottleneck graficku.
CPU: amd x4 640 - 3.6GHZ
RAM: 8GB@1600Mhz
Posto samo igral WoW zanima me specificno kolko i dali ce mi ovaj proc ubiti graficku u toj igri(ostalo me nezanima)?
PS.
Prodajem za 350kn 4890 ako koga zanima, lokacija Varaždin.
Hmm, R9 270X je pretjerivanje pošto samo igraš WoW. I ogromni bottleneck za tvoj proc. No, ako je več možeš zemit za 1000Kn onda je uzmi. A kasnije nabavi bolji proc i matičnu... Prije stavljanja grafičke obavezno flash biosa!
Pa kupi svakako tu R9 270X kad je možeš naći za 1000 kn pa onda s vremenom mjenjaj platformu. Koliko god da će je botlneckati opet će biti svjetlosnim miljama ispred HD 4890.
Hvala puno, znam da je mozda overkill ali mi se prilika pojavila, planiram upgrade procesora, dok sakupim nesto para.
Bitno mi je da me drzi 2-3 mjeseca dok ne kupim novi procesor.
BTW. zasto je potrebno flash biosa?
Hvala puno, znam da je mozda overkill ali mi se prilika pojavila, planiram upgrade procesora, dok sakupim nesto para.
Bitno mi je da me drzi 2-3 mjeseca dok ne kupim novi procesor.
BTW. zasto je potrebno flash biosa?
Pa mogu pretpostaviti da ti je malkoc starija matična, kada dobiješ grafiku i ako se komp nebu htjeo upaliti onda moraš flashati bios, tj. nadograditi ga jer je star i u to vrijeme nisu postojale "takve" grafičke
Matična ploča : ASRock N68-GS3 UCC
Napajanje je 420 W
CPU : AMD SEMPRON 145
Win 7 32-bit
Cpu sam oc-ao na 3.06GHz
Koja bi grafa bila najprimjernija za ove detalje koje sam naveo uzimajuci u obzir da više računar koristim za gaming i to koju bi grafu cpu iskoristio maximalno ?
Za grafu sam spreman izdovjiti do 100 eura ili koliko je to vec u kunama ?
Web stranica sa kojih bi kupio grafu:
http://www.mlacom.si/
Hvala unaprijed
proc ti je veoma slab, probaj ga barem otključat u 2-jezgreni. ako ne ide, kupi rabljeni athlon x3/x4.
proc ti je veoma slab, probaj ga barem otključat u 2-jezgreni. ako ne ide, kupi rabljeni athlon x3/x4.
a i napajanje ne znamo kakvo je jer piše samo 420W, ali da, definitivno procesor je krš.
Cpu sam ja otključao na dvije jezgre...
Do koliko para bi se mogao naci "solidan" cpu uz to i grafu da kupim koja bi bila kompatibilna sa cpu tj. da bi poklopio "solidan cpu" sa grafom koju bi cpu iskoristio "maximum"
Stavio sam linkove ako bi mogli mi postaviti za "cpu i za grafu"
Da li bi mogao dobiti cpu+grafa za nekih 200-230 eura ?
Ako uzmem u obzir da računar korisitim samo za gaming
Ja bi to ovako riješio. Kasnije možeš stavit neki jači procesor i napajanje ti je kvalitetno i može gurat jaču konfu dosta od ove. Grafa može gurat nove igre sve samo ne baš na jačim postavkama. Ovo tvoje napajanje 420w vjerojatno je neki MS il slično, tako da i napajanje bi morao promjenit.
Trgovina: AGT.si
Ovako, trebao bih grafu za frenda do maksimum maksimuma 1600kn, a idealno bi bilo i da je ispod. Ja mislim da bi mu najbolje bilo da uzme R9 270x. Ima li tko kakav drugi savjet?
Ovako, trebao bih grafu za frenda do maksimum maksimuma 1600kn, a idealno bi bilo i da je ispod. Ja mislim da bi mu najbolje bilo da uzme R9 270x. Ima li tko kakav drugi savjet?
Za te pare je R9 270X jedina opcija.
Pozz!
Upravo mi je pregorila moja stara XFX 4890 i sad bi kupija novu. Tj. tražija bi polovnu za ovu konfu. Može li mi netko reći koja bi bila najbolja do nekih 600kn. Služila bi ugl. za filmove, dotu2, skyrim.
DFI LanParty x48 DK
Intel c2d E8500 @ 3.16
4 BG DDR2
Corsair HX 620w
fala lipa :*
7770 1gb ddr5
7770 1gb ddr5
Šta e8500 može gurati 7770
pa ocan na nekih 3.5 može a i igra dotu te skyrim...
4890 je u rangu 7770 koja manje troši i podržava dx11
tražio je polovnu grafu do 600kn, 7770 je tu najbolji izbor