- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Valja , al za te novce imas i GTX650 Ti BOOST , pa cak i HD7850 1GB !
Pozz , zanima me koju bi graficku karticu mogao kupiti do 600-700 kuna , imam MS napajanje 385 W (tako pise :S) , CPU : Intel Pentium D 915 2.80 ghz , PCI-E socket , maticna ploca :ASRock G41M-S3
Pozz , zanima me koju bi graficku karticu mogao kupiti do 600-700 kuna , imam MS napajanje 385 W (tako pise :S) , CPU : Intel Pentium D 915 2.80 ghz , PCI-E socket , maticna ploca :ASRock G41M-S3
Max HD6670 DDR5...
sto mogu stavit ddr5 unutra sad mi je ddr3..
Ne možeš. Grafička memorija (GDDR tipa GDDR3, GDDR5) nema veze s sistemskom memorijom (DDR, DDR2, DDR3).
DDR5 još ne postoji, dapače očekujemo dolazak DDR4 u osobna računala...
Ne možeš. Grafička memorija (GDDR tipa GDDR3, GDDR5) nema veze s sistemskom memorijom (DDR, DDR2, DDR3).
DDR5 još ne postoji, dapače očekujemo dolazak DDR4 u osobna računala...
on je mislio na to da iam DDR3 grafu i pitao dali može DDR5 grafu a ne rame, naravno da možeš... P.S još jedan savjet, vidim pod moj PC da imaš 2GB rama, nabavi si još 2GB ako možeš...
za tebe nista jace od 6770 gddr5 uzmi i kao sto je kolega rekao dodaj jos 2 keksa memorije
Moze li tocno link sa linksa ako ima tamo za nabavit posto sutra idem tamo na tresnjevku..
Moze li tocno link sa linksa ako ima tamo za nabavit posto sutra idem tamo na tresnjevku..
ako si iz zg, i plačaš gotovinom kupi negdje jeftinije...cc 80-90kn mozes proci jeftinije
ako ne
http://www.links.hr/artikl-051.806.744
da u zg sam , ja samo znam za links trgovinu sa PC opremom i vemil ..
eto moze i ta od kolege
Btw ima neka jeftinija malo od te?
ima al sve ispod te nema pomaka s obzirom na sadashnju koju imas
najvjerojatnije uzimam hd 6670
odlican izbor imat ces pristojan boost ali pod must uzmi jos rama u dogledno vrijeme da sve to fino i stabilnije funkcionira
Ok valjda budem ja imam 2 rama od 1 gige , i nemam vise slotova za stavit unutra rama..
Ok valjda budem ja imam 2 rama od 1 gige , i nemam vise slotova za stavit unutra rama..
Pogledaj si ovdje koje trgovine imaš u ZG...
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/hardversoftver-trgovine-vasem-graduselu/149881.aspx
za tebe nista jace od 6770 gddr5 uzmi i kao sto je kolega rekao dodaj jos 2 keksa memorije
Misliš 6670...
Evo pruzila mi se prilika da li da uzmem hd 6950 polovnu ili novu 7790 gigabyte dok je ova sapphire cini mi se
Evo pruzila mi se prilika da li da uzmem hd 6950 polovnu ili novu 7790 gigabyte dok je ova sapphire cini mi se
Ako nema garanc(6950), nemoj ni za živu glavu. A ako te to ne straši, onda navali na tu 6950.
Kakva je HD6950? Referentna ili?
Dali postoji koja mobilna grafika da daje rezultate kao 7950?
Te uz konfiguraciju i5 2500K, 8GB DDR3, 64 OCZ SSD mogu uzeti ATI 7950 i očekivati savršene rezultate u igrama? Pod savršene mislim, maksimalne :D
mozes naravno :)
Te uz konfiguraciju i5 2500K, 8GB DDR3, 64 OCZ SSD mogu uzeti ATI 7950 i očekivati savršene rezultate u igrama? Pod savršene mislim, maksimalne :D
Ne možeš, novi metro neces moci igrati na maks postavkama a da imaš imeđu 45-60 frejmova
ne
da
ne
da
ne
ne
pričamo o metrou samo ili o više igrica?
pričamo o metrou samo ili o više igrica?
Covjek je pitao da li moze ocekivati savršene rezultate tj. maksimalne postavke u svim igrama. Ja sam odgovorio istinito. Nema veze što je riječ o jednoj ili dvije igre - uskoro ce ih biti više.