jednostavno ces baciti novce, kupovati istu grafu zbog toga sto se bolje oc-a, OMG!!!ljepo si kupi jos jednu 6950 i maticnu koja podrzava cf ako je vec nemas i ima bolju karticu od 7950. Al nemoj kupovat isku karticu ko sto imas, mislim mene boli k sta ces t radit sa svojim novcima, ali si poprilicno neinteligentam ako ces kupiti 7850.
A ti si još pametniji što si kupio GTX 550 TI 2 komada za SLI. Jako neisplativa i nepromišljenja kupnja.
zasto? i nisam kupio obje odma, jednu sam imo pa nisam htio prodavat grafu staru 1 tjedan pa dobit 300kn manje, lijepo sam uzeo jos jednu i prezadovoljan sam + i5 2500k. u bf3 mp na ultra lijepo dobijem 60fps lock sa v-sync, ja nezz mozda to vama nije dovoljno, vi trebate vise od 60 :S
BF3 multi player Ultra 60 lock?! Pa ti kao da imas 2x 560Ti, a ne 550Ti, ljudima sta imaju 7970 i 680 max fps im se krece izmedju 60 i 70, a te graficke doslovce mogu pojesti taj tvoj SLI setup.
pa iskljucim onaj aa i upalim post aa na high i onda isto izgleda sa msaa i bez, bitno da je upaljen post aa na high. jer ako upalim msaa na 4 i post aa na high isto izgleda i bez msaa, a msaa na 4x oduzme 10fps i sta se cudis sto imam dobar fps, pa dobro se skaliraju, ako se dobro skaliraju performanse su iste ko u gtx 570, a to sad zavisi od igre