Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.952.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Praetorian1 kaže...

Ima 5770.

Ajme da rekao si... a to nije bas za FullHD ona je tipa 4870, a neka ide na 560Ti, to bi ja najradije na njegovom mjestu, ali sa HD4890 nemam potrebe, jer ionako igre koje igram dosad nisu zahtjevale snižavanje kvalitete osim GTA IV prije 2 godine, te sada Shifta2 (samo bez AA)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
15 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

što mislite koliko bi morao nadoplatiti da bi zamijenio svoju Palit GTX460 768mb za GTX 470 ili HD 5870/6870?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

što mislite koliko bi morao nadoplatiti da bi zamijenio svoju Palit GTX460 768mb za GTX 470 ili HD 5870/6870?

200 do 300 kn u vrh glave {#}.

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

hmmm.. ja bih 200tinjak do 300 kuna za 470 nekako od oka.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja
15 godina

da,tako sam nešto i mislio,ali planiram ostati na Nvidiji zbog Physxa pa ću valjda uzeti GTX 470 ako netko bude mijenjao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Clockni svoju dokle ide stabilno i igraj se s time !! Mijenjaj grafu tek kada budeš mogao uzeti HD 6970 ili GTX 570.

15 godina
itomic009 kaže...

Clockni svoju dokle ide stabilno i igraj se s time !! Mijenjaj grafu tek kada budeš mogao uzeti HD 6970 ili GTX 570.

imam je već klokanu,i to dosta klokanu :D.ali sada imam nekih 400 kn,pa bih volio biti sasvim miran,jer GTX 470 je odlična kartica.

14 godina
antimadridista kaže...
itomic009 kaže...

imam je već klokanu,i to dosta klokanu :D.ali sada imam nekih 400 kn,pa bih volio biti sasvim miran,jer GTX 470 je odlična kartica.

Dobra je, performnase kao HD 6950 i GTX 560 Ti i HD 5870. Ali troši kao luda !!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 16:06 (itomic009).
15 godina

mislim si uzeti nju ili HD 5870,ali mislim da ću GTX 470 zbog Physxa,a imaju gotovo jednake perfomanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja da sam na tvom mjestu nebi uzimao NVIDIU zbog fizike, ne isplati se jer NVIDIA nezna optimizirat fiziku, kad ju upališ fps ti se prepolovi.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 16:10 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

mislim si uzeti nju ili HD 5870,ali mislim da ću GTX 470 zbog Physxa,a imaju gotovo jednake perfomanse.

Potraži po oglasima jel ima polovnih GTX 560 Ti grafa. Po meni je bolja kupnja nego GTX 470. Pošto nove GTX 560 Ti idu za oko 1500 kn, polovne bi morale biti i za 1300 kn već. HD 5870 ili GTX 470 bi morale biti od 1100 do 1300 kn polovne najviše.

15 godina

što mislite koliko bih nadoplatio za GTX 560Ti? 500 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ja da sam na tvom mjestu nebi uzimao NVIDIU zbog fizike, ne isplati se jer NVIDIA nezna optimizirat fiziku, kad ju upališ fps ti se prepolovi.

bolje da imam bilo kakvu fiziku,nego nikakvu,a perfomanse su iste što se kartica tiče,a i ne vidim da je toliki problem sa fizikom.Ja igram Mafiu II na max postavkama i sa fizikom na max preko 30 fps-a,obično oko 35.

14 godina
antimadridista kaže...

što mislite koliko bih nadoplatio za GTX 560Ti? 500 kn?

Napisao sam ti cijene novih i procjenu polovnih, zavisi sad koliko ti dobiješ za svoju !

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

bolje da imam bilo kakvu fiziku,nego nikakvu,a perfomanse su iste što se kartica tiče,a i ne vidim da je toliki problem sa fizikom.Ja igram Mafiu II na max postavkama i sa fizikom na max preko 30 fps-a,obično oko 35.

A bez fizike bi sigurno imao 50-55 fps-a

F.C LIVERPOOL
15 godina
Praetorian1 kaže...
antimadridista kaže...
Praetorian1 kaže...

A bez fizike bi sigurno imao 50-55 fps-a

a znam,ali dok je preko 30 fps-a,ne smanjujem detalje.

15 godina
neaktivan

Tak i ja.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako znat jel lcd ima full HD, u mene je samsung 23 inča....maksimalna rezolucija 1920x1080...dali je svaki lcd full hd ako ima tu rezoluciju

0 0 hvala 0
14 godina

Pod frazom "full hd" se podrazumjeva rezolucija 1920 x 1080. Dakle imaš full hd monitor.

14 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kako znat jel lcd ima full HD, u mene je samsung 23 inča....maksimalna rezolucija 1920x1080...dali je svaki lcd full hd ako ima tu rezoluciju

Svi monitori rezolucije 1920 x 1080 piksela te također 1920 x 1200 piksela (što je itomic zabroravio reci) su full HD monitori. Ove dvije rezolucije se podrazumijevaju pod ''full HD''.

17 godina

Pitanje u vezi grafe.

Dakle moja draga 5550 je otišla u "vječna lovišta" ali srećom bila pod garancijiom tako da sam je vratio, ali sad kad su mi je htjeli zamjeniti shvatili su da više nemaju takve na stanju, pa su mi ponudili da uzmem nešto drugo te vrijednosti

Dakle vrijednost je 303kn i imam nadoplate oko 200kn. Tvrtka je Infospot, i samo od tamo mi dajte prijedlog.

ja sam mislio nešto tipa point of view 440 gddr5, ili vtx 5670 gddr3. a pošto ću u to vrijeme imati i još jednu 9400grafu, možda je nvidia bolji izbor.

što vi mislite?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rooswelt1991 kaže...

Pitanje u vezi grafe.

Dakle moja draga 5550 je otišla u "vječna lovišta" ali srećom bila pod garancijiom tako da sam je vratio, ali sad kad su mi je htjeli zamjeniti shvatili su da više nemaju takve na stanju, pa su mi ponudili da uzmem nešto drugo te vrijednosti

Dakle vrijednost je 303kn i imam nadoplate oko 200kn. Tvrtka je Infospot, i samo od tamo mi dajte prijedlog.

ja sam mislio nešto tipa point of view 440 gddr5, ili vtx 5670 gddr3. a pošto ću u to vrijeme imati i još jednu 9400grafu, možda je nvidia bolji izbor.

što vi mislite?

Sofijin izbor :)

17 godina
itomic009 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pitanje u vezi grafe.

što vi mislite?

ha?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
rooswelt1991 kaže...
itomic009 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pitanje u vezi grafe.

što vi mislite?

ha?

Lool, neznaš šta je to, nečudim se s obzirom na godine {#}. Uzmi tu HD 5670, nemaš bolje od toga za 500 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 20:20 (itomic009).
14 godina

za 500kn se nade hd 5670 512 mb gddr5 i uzmi nju...ako ne onda na nvidiu...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

http://www.infospot.hr/

samo tu mogu uzeti grafu....

14 godina
|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Rado osim što piše da je nedostupno, dns sam zvao zbog te, ali kažu samo ono dostupno...

14 godina

http://www.infospot.hr/Graficke-kartice/Komponente/Gigabyte/Gigabyte-HD5670-1GB-GDDR5-2xDVI-PCI-E_pr163164ct9469.html  protegni se nekako :) i btw ovo ti je 1gb verzija...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 20:39 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
zoharbizo kaže...

http://www.infospot.hr/

samo tu mogu uzeti grafu....

http://www.infospot.hr/Graficke-kartice/Komponente/VTX-3D/VTX-3D-HD5670-PCI-E-512MB-DDR5-128-bit_pr149566ct9645.html

Evo, VTX 3D 5670 512 MB  DDR5.

Moja preporuka!

Razore, ne može uzeti Sapphire 5670 512MB DDR5 jer trenutno nije dostupna, tj. nemaju je na lageru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice