Evo malo svježeg teksta vezanog za RX 9070XT VS. RTX 5070 TI sa domaćeg portala - LINK.
Bože pomozi članka, matematika im je 0 bodova, nisu spomenuli koje su kartice u pitanju koje su testirali, igre koje su "testirali" su apsolutno nebitne, bez konkretnih brojki, grafova, ništa.
No onda sam došao do "INDIANA JONES I VELIKI KRUG" sam shvatio na čemu smo i kakva je ekipa iza tog nazovičlanka. Gospodine Ivane Hećimoviću, mene bi bilo sram ovo objaviti.
Bože pomozi članka, matematika im je 0 bodova, nisu spomenuli koje su kartice u pitanju koje su testirali, igre koje su "testirali" su apsolutno nebitne, bez konkretnih brojki, grafova, ništa.
No onda sam došao do "INDIANA JONES I VELIKI KRUG" sam shvatio na čemu smo i kakva je ekipa iza tog nazovičlanka. Gospodine Ivane Hećimoviću, mene bi bilo sram ovo objaviti.
Imam dojam da je to samo neki članak izvana preveden; ali bar su "pogledali" cijene kod nas.
A ona "razlomačka crta" me ubola u oko.
EDIT:
Tekst kao da je transkript dijelova videa starog 5 mjeseci:
Bas sramota, clanak bez ijednog podatka ili izvora, samo pricam ti pricu. Iako je sami zakljucak prilicno tocan na kraju dana, al i meni smrdi na prepisani/ prevedeni clanak i/ili AI.
Zašto, pravopisno je sve ok.