Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 7.027
|
čitano: 1.324.698
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Rasprava o grafičkim karticama

Ima se sta gledat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

9060xt vs 5060ti
Kao sto rekoh Nvidija i AMD su trenutno postale totalno neusporedivi proizvodi, tržiste se s ai/cuda/upscalerima/rt/pro work totalno promijenilo!
Inace odlican kanal s detaljnim analizama svog hw!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:21 (Boris grozni).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina

Evo malo svježeg teksta vezanog za RX 9070XT VS. RTX 5070 TI sa domaćeg portala - LINK.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama

Bože pomozi članka, matematika im je 0 bodova, nisu spomenuli koje su kartice u pitanju koje su testirali, igre koje su "testirali" su apsolutno nebitne, bez konkretnih brojki, grafova, ništa.

No onda sam došao do "INDIANA JONES I VELIKI KRUG" sam shvatio na čemu smo i kakva je ekipa iza tog nazovičlanka. Gospodine Ivane Hećimoviću, mene bi bilo sram ovo objaviti.

17 godina
maks0806 kaže...

Bože pomozi članka, matematika im je 0 bodova, nisu spomenuli koje su kartice u pitanju koje su testirali, igre koje su "testirali" su apsolutno nebitne, bez konkretnih brojki, grafova, ništa.

No onda sam došao do "INDIANA JONES I VELIKI KRUG" sam shvatio na čemu smo i kakva je ekipa iza tog nazovičlanka. Gospodine Ivane Hećimoviću, mene bi bilo sram ovo objaviti.

Imam dojam da je to samo neki članak izvana preveden; ali bar su "pogledali" cijene kod nas.

A ona "razlomačka crta" me ubola u oko.

EDIT:

Tekst kao da je transkript dijelova videa starog 5 mjeseci:

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:49 (TomoR).
13 godina

Bas sramota, clanak bez ijednog podatka ili izvora, samo pricam ti pricu. Iako je sami zakljucak prilicno tocan na kraju dana, al i meni smrdi na prepisani/ prevedeni clanak i/ili AI.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
TomoR kaže...
A ona "razlomačka crta" me ubola u oko.

Zašto, pravopisno je sve ok. 

合気道 五段 Me, myself and I
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: