Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 6.811
|
čitano: 1.274.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Re: Rasprava o grafičkim karticama
segregator kaže...
PlayPetepp kaže...

Nije govno nego se pas posro. Amd dvostruko manje sranje zbog dvostruko više pci-e tračica.

Kakve veze ima što je razlog, sve dok dobiješ duplo veće performanse za 80 dolara manje

Ovi što pričaju da im je iz ovog ili onog razloga 8GB dovoljno nemaju što razmišljati koju

karticu uzeti

Pogotovo na starijim platformama.

12 godina
Rasprava o grafičkim karticama

RTX 5060 Ti 16GB vs RX 9060 XT 16GB - DLSS 4 vs FSR 4

1 0 hvala 0
16 godina
ibme74 kaže...

RTX 5060 Ti 16GB vs RX 9060 XT 16GB - DLSS 4 vs FSR 4

A nista...buy 9070.60 se ne isplati..

4 godine

Rtx on grabi dalje k tome jos i nagraduju najvrijednije 
https://www.moddb.com/groups/rtx-remix-modding/competition

https://valid.x86.fr/bench/ed0119/1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

https://www.techpowerup.com/339314/amd-radeon-rx-9060-xt-leads-techpowerup-frontpage-poll-for-its-price-performance

AMD Radeon RX 9060 XT 16 GB at $370 is a simple-majority winner, with 52.4% or 8.552 responses backing it.

It's also worth noting just how averse our readers are to 8 GB graphics cards, particularly cards priced in the $300-$400 segment that offer 8 GB. These models are found fighting for scraps, with each securing under 3% of the vote.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
forumaš kaže...

https://www.techpowerup.com/339314/amd-radeon-rx-9060-xt-leads-techpowerup-frontpage-poll-for-its-price-performance

AMD Radeon RX 9060 XT 16 GB at $370 is a simple-majority winner, with 52.4% or 8.552 responses backing it.

It's also worth noting just how averse our readers are to 8 GB graphics cards, particularly cards priced in the $300-$400 segment that offer 8 GB. These models are found fighting for scraps, with each securing under 3% of the vote.

rtx 5060ti 16gb ipak ima malo preeeeagresivnu cijenu u usporedbi s 9060xt, zelene ocigledno to nije nikad diralo, uzimaju ionako svu lovu na mid-high endu, šteta

13 godina

Da se ne lažemo, na nekoj entry-midrange modernoj platformi je 5060ti bolja kartica od 9060xt. Realno, gdje je jedna prespora i druga je, tko inzistira na featureima vam gaminga će uzeti 5060ti i bolji je buy. Tko samo igra, slaže komp na budžetu i može si osloboditi 80e kupovinom 9060xt, neka to učini

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
maks0806 kaže...

Da se ne lažemo, na nekoj entry-midrange modernoj platformi je 5060ti bolja kartica od 9060xt. Realno, gdje je jedna prespora i druga je, tko inzistira na featureima vam gaminga će uzeti 5060ti i bolji je buy. Tko samo igra, slaže komp na budžetu i može si osloboditi 80e kupovinom 9060xt, neka to učini

Tocno, no i nazalost tih cca 80€ uštede se poslje istopi kod danje prodaje da se ne lazemo

17 godina
Boris grozni kaže...
maks0806 kaže...

Tocno, no i nazalost tih cca 80€ uštede se poslje istopi kod danje prodaje da se ne lazemo

A onda je prodaš noću?

12 godina
segregator kaže...
Boris grozni kaže...
maks0806 kaže...

A onda je prodaš noću?

Super one drže cijenu, eno kao onaj njegov forumski pajdo što prodaje godinu dana staru TUF RTX4060TI već skoro 3 mj i nije ju prodao ni kad je spustio na 285€, prije godinu dana najjeftinija na nabava net je bila 500€, dakle skoro se prepolovila cijena u godinu dana  

4 godine

Zar ces opet?, inace to kaj ju je on prodavao za 285€ apsolutno nista ne znaci kad je na njusci najeftinija sljedeca bila 350€, tako da baljezgas totalne gluposti!

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...

Zar ces opet?, inace to kaj ju je on prodavao za 285€ apsolutno nista ne znaci kad je na njusci najeftinija sljedeca bila 350€, tako da baljezgas totalne gluposti! 

Hoću, svaki put kad ti ponavljaš svoje budalaštine dobit ćeš odgovor za iste

Baš se pitam zašto toliko dugo stoje na njuškalu po ti cijenama i ne prodaju se 

4 godine

Mozda ne vidim dobro no trenutno ih je samo 3-4 komada320€ je najeftinija, 9.7 najstariji oglas, bulazniš i to opako!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:15 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

Hoću, svaki put kad ti ponavljaš svoje budalaštine dobit ćeš odgovor za iste

Baš se pitam zašto toliko dugo stoje na njuškalu po ti cijenama i ne prodaju se 

Vjerojatno je problem što ih stave na prodaju danju, a ne noću?

12 godina
Boris grozni kaže...

Mozda ne vidim dobro no trenutno ih je samo 3-4 komada320€ je najeftinija, bulazniš!

Pa normalno da ih ima kad ih niko ne kupuje, kad stave na 250€ otići će 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:17 (ibme74).
16 godina

Neki su platili rtx 5070 Ti 1250 eura, kad izađe nova serija ak dobe pola bude super 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Zasto bi netko stavio debelo ispod trzisne cijene za poprilicno popularnu karticu, nema apsolutno ikakvog smisla, i da ima ih samo 4 primjerka, ocigledno da nemas blagog pojma o tome 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Neki su platili rtx 5070 Ti 1250 eura, kad izađe nova serija ak dobe pola bude super 

Ček jel onu onu ASUS PRIME platio 1.250€?
One su sada na nabavi.net 928€ nove, znači neak realna cijena polovne 780€, skoro se već prepolovila cijena 

12 godina
Boris grozni kaže...

Zasto bi netko stavio debelo ispod trzisne cijene za poprilicno popularnu karticu, nema apsolutno ikakvog smisla, i da ima ih samo 4 primjerka, ocigledno da nemas blagog pojma o tome 

Popularna kao pečena prasetina u Indoneziji 

16 godina

Da ne pričamo za one koji su platili rtx 5080 1800 eura 

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

top 10

Pokri se ušima i šuti

16 godina

Hahahah, evo ih opet. Ček da kokice ispucam, pivkan je već fino ohlađen.

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...
ibme74 kaže...
Boris grozni kaže...

top 10 
 Pokri se ušima i šuti

De zalijepi odmah i onu sliku sa i7 7700K nismo je dugo vidjeli 

4 godine

Tema je graficke kartice!
Most popular, steam, cpu-z

Daj odustani jednostavno ispadaš očajan 
To kaj ti mrzis nekoga ovdje ili neki proizvod neumanjuje činjenice svijetskih razmjera koliko se god tebi to ne svidalo!

Moj PC  
0 11 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...

Tema je graficke kartice!
Most popular, steam, cpu-z

Daj odustani jednostavno ispadaš očajan 
To kaj ti mrzis nekoga ovdje ili neki proizvod neumanjuje činjenice svijetskih razmjera koliko se god tebi to ne svidalo!

Boris Statistika Grozni  pa normalno da ih ima najviše kad te škartove koje niko ne kupuje uvaljuju u prebuilt konfe koje se i dan danas prodaju više nego custom pc. Čisto primjer Q4/2023. godine, najprodavanije grafe na Mindfactoryu klik RTX4060Ti ni blizu najprodavanijih grafa, kao što rekoh sva ta statistika je iz prebuild konfi koje roditelji kupuju klincima.

Čuj mrzim, koliko neki shvaćaju ovaj forum za ozbiljno to je strašno.

Za razliku od tebe imam život van foruma, ovo mi je malo razonode, šta imam mrzit nekoga koga ni ne znam 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:16 (ibme74).
4 godine

Ici usporedivati neku trgovinu u njemackoj s 130milijona aktivnih korisnika steam-a diljem svijetao kriste koje samo sve izgovore nebus izmislio.
Nije cak ni bitna tocno ta 4060ti 8gb vec cijela ta klasa koju TI nazivas škartom u kojoj dominiraju zeleni! Daj vi crveni lupite si po 2 šamara za laku noc
Evo pogledajte ovo ponovno u jutro, znate onu izreku "jutro je pametnije od veceri

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:40 (Boris grozni).
Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Boris grozni kaže...

Ici usporedivati neku trgovinu u njemackoj s 130milijona aktivnih korisnika steam-a diljem svijetao kriste koje samo sve izgovore nebus izmislio.
Nije cak ni bitna tocno ta 4060ti 8gb vec cijela ta klasa koju TI nazivas škartom u kojoj dominiraju zeleni! Daj vi crveni lupite si po 2 šamara za laku noc
Evo pogledajte ovo ponovno u jutro, znate onu izreku "jutro je pametnije od veceri  

Tom logikom i Brena je jača od Mozarta

4 godine

Trenutno za zadnji mjesec a i za laku noć od samo 130 milijona korisnika diljem svijeta rtx on

Amd ocigledno u svijetu ne kupuje "nitko", samo hrvati u njemackoj u bankrotiranom mindfactory-u jer su kupovali Amd graficke, sretno onima s garancijom koji su tamo ista kupili!

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:58 (Boris grozni).
Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina

Kavica ljudi, dobro Vam jutro, RTX on 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Ti sa top 10 grafama na Steam-u igraju na 1080p na midium detaljima i gledaju kako pixeli trče. To samo pokazuje kako ljudi nemaju para za debilne cijene grafa, a i te jadne su preplatili Kožnatom, tako da toliko o tome.  

Boris grozni kaže...

Trenutno za zadnji mjesec a i za laku noć od samo 130 milijona korisnika diljem svijeta rtx on
 Amd ocigledno u svijetu ne kupuje "nitko", samo hrvati u njemackoj u bankrotiranom mindfactory-u jer su kupovali Amd graficke, sretno onima s garancijom koji su tamo ista kupili!

Ovu vijest da je Mindfactory bankrotirao je iz 03/2025, a stranica i firma dalje posluju i prodaju svu robu pa i nove grafe, tako da je dobro se malo bolje informirati nego utaman nešto objavljivati i ispasti panj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice