Taj Extreme Plus II sluzbeno ne podrzava seriju GTX600 , ali ako pasu rupe onda nebi trebalo biti problema !
Kolega athlon64 sa forima je to dokazao, istina grafa izgleda, u najmanju ruku, smiješno u odnosu na cooler, ali radi bez problema!
Taj Extreme Plus II sluzbeno ne podrzava seriju GTX600 , ali ako pasu rupe onda nebi trebalo biti problema !
Kolega athlon64 sa forima je to dokazao, istina grafa izgleda, u najmanju ruku, smiješno u odnosu na cooler, ali radi bez problema!
Da , po tome sam se i ravnao ! Najbolji dokaz !
pozz!
imam pitanje oko fizike na nvidia, naime negdije sam pročitao da se može stavit još jedna nvidia (navodno i slabija) u sli i da se na nju stavi sam da je zadužena za fiziku, dal je to istina i dal to radi kak treba i dal bi bilo bolje kupit još jednu 660 i sparit ju sa več postoječom ili kupit 660Ti?
(ispričavam se na možda glupom pitanju, al fakat nemam poima oko tog, tak ak se nekom da pisat neka mi objasni ili neka stavi link di mogu saznat takve informacije)
hvala!!!
pozz!
imam pitanje oko fizike na nvidia, naime negdije sam pročitao da se može stavit još jedna nvidia (navodno i slabija) u sli i da se na nju stavi sam da je zadužena za fiziku, dal je to istina i dal to radi kak treba i dal bi bilo bolje kupit još jednu 660 i sparit ju sa več postoječom ili kupit 660Ti?
(ispričavam se na možda glupom pitanju, al fakat nemam poima oko tog, tak ak se nekom da pisat neka mi objasni ili neka stavi link di mogu saznat takve informacije)
hvala!!!
Istina, može se to napraviti, ali to se uglavnom radi kad kupuješ slabiju grafu.
Recimo ako sad uz tvoju gtx660 nabaviš recimo gtx460 jeftino. Onda ih možeš koristit gtx660 kao primarnu, a gtx460 samo za physx.
Kupiti još jednu gtx660 samo za fiziku nema smisla, onda ih je bolje staviti u SLI. A za to trebaš imati ploču koja to podržava, a danas su to uglavnom skuplje ploče.
Evo tu ti jee službena stranica
hvala, tak sam nekak i mislil da je, a recimo kaj bi bilo bolje dve 660 ili jedna 660Ti?
hvala, tak sam nekak i mislil da je, a recimo kaj bi bilo bolje dve 660 ili jedna 660Ti?
2x GTX 660= GTX 680
Evo da malo osviježim temu, sa mojom navedenom konfiguracijom i naravno Gtx 660 Twin Frozr III Crysis 3 ide na max postavkama bez problema, doduše iskljucio sam anti aliasing i motion blue, ali iskren da budem nisam znao da ce gtx 660 biti dostojna pratit takvu mocnu igru. Pohvale na najjace
1800kn
Evo da malo osviježim temu, sa mojom navedenom konfiguracijom i naravno Gtx 660 Twin Frozr III Crysis 3 ide na max postavkama bez problema, doduše iskljucio sam anti aliasing i motion blue, ali iskren da budem nisam znao da ce gtx 660 biti dostojna pratit takvu mocnu igru. Pohvale na najjace
GTX 660 je taman za Crysis 3, moze da je gura bez problema ;)
Ma grafa je fenomenalna..prije nje sam imao gigabyte gtx 570 soc, a prije nje hd 69502gb.. sad ja zelim reci da se ta graficka dosta losije nosi sa nekim igrama, npr. max payne 3, metro 2033... sa 6950 sam imao 15fps vise na istim postavkama nego sad sa gtx 660. Isto tako i u metro-u, na 6950 sve na max 30fps, gtx 570 - 40-50fps, a sada na gtx 660, pada i na 20fps..
Ima li možda za kupiti cooler za ovu moju pa da zamijenim, i ako to napravim, da li se gubi garancija? Ako je bučna..mislim vidjeti ću sutra, većinom imam slušalice pa mi svejedno, ali sam takav da volim znati :)
zašto bi to uradio,imam je ja(gainward gtx660)i nečujna je
Ma grafa je fenomenalna..prije nje sam imao gigabyte gtx 570 soc, a prije nje hd 69502gb.. sad ja zelim reci da se ta graficka dosta losije nosi sa nekim igrama, npr. max payne 3, metro 2033... sa 6950 sam imao 15fps vise na istim postavkama nego sad sa gtx 660. Isto tako i u metro-u, na 6950 sve na max 30fps, gtx 570 - 40-50fps, a sada na gtx 660, pada i na 20fps..
Konacno netko tko je osobnim primjerom pokazao kakva je ova grafa zapravo !
Ma mislim da je s konfom sve u redu...jer sam je na 3 konfe usporedio. Ona je zvijer i vrti sve igre fenomenalno(puno bolje od 6950) ali jednostavno u nekim igrama dosta lose radi! Procitao sam na nekom stranom forumu, i vidio da i drugima isto slabije radi na odredenim igrama.. oni kazu da je uzrok 192bitna sabirnica... Ja kazem da nemam pojma sta je uzrok.
"Oni" dobro kažu .
sutra mi stiže još jedna msi 660 tf, pošto su več drajveri instalirani na komp dal je potrebno još kaj dodatno napravit, kolko sam skužil potrebno je sam omogučit sli i to je to, al nigdije nisam pročital dal trebam nanovo instaliravat drajvere?
hvala!
zasto mi crysis 2 bolje radi od crysis 1???? wtf 2 mi je swe na ultra s dx11 poboljsanjima skinutima,a 1 na high trokira,obe su orginali,nekuzim kak igra iz 2007 radi losije od ove iz 2011
zasto mi crysis 2 bolje radi od crysis 1???? wtf 2 mi je swe na ultra s dx11 poboljsanjima skinutima,a 1 na high trokira,obe su orginali,nekuzim kak igra iz 2007 radi losije od ove iz 2011
jer je manje zahtjevan
isti engine..hmmm...lol,nek im bude hhahahahh...bas me zanima kakva je 3-ka
Ima li možda za kupiti cooler za ovu moju pa da zamijenim, i ako to napravim, da li se gubi garancija? Ako je bučna..mislim vidjeti ću sutra, većinom imam slušalice pa mi svejedno, ali sam takav da volim znati :)
zašto bi to uradio,imam je ja(gainward gtx660)i nečujna je
Moram priznati da stvarno je, očekivao sam da ću je čuti ..ali trenutačni ništa, a ja jako zadovoljan s grafičkom :)
složen sli. manjih problema sam imao oko skaliranja u igri The Secret World, al sam sve ispeglao sa nvidia inspectorom, jako dobar alat za skaliranje, jer otvara još neke mogučnosti koje nisu podržane u nvidia control panelu, sve u svemu jako zadovoljan :)
@ Stjepanj
Evo test koji si jednom prilikom trazio, gotovo 400 bodova vise daje max klokana hd 7850 nego max klokana gtx 660 kao sto sam ti tada i rekao preko PP
Evo tvoj rezultat:
P7260
http://www.3dmark.com/3dm11/5615032
Evo moj rezultat:
P7631
http://www.3dmark.com/3dm11/6191861
@ Stjepanj
Evo test koji si jednom prilikom trazio, gotovo 400 bodova vise daje max klokana hd 7850 nego max klokana gtx 660 kao sto sam ti tada i rekao preko PP
Evo tvoj rezultat:
P7260
Evo moj rezultat:
P7631
to uspoređivanje kartica mi je glupo, u nekim igricama je bolja ova, a u nekim ona, ono najbitnije je kolko je korisnik zadovoljan i dal ispunjuje njegova očekivanja, mislim da su se danas grafe tolko razvile da su to minimalne razlike.
@ Stjepanj
Evo tvoj rezultat:
P7260
Evo moj rezultat:
P7631
to uspoređivanje kartica mi je glupo, u nekim igricama je bolja ova, a u nekim ona, ono najbitnije je kolko je korisnik zadovoljan i dal ispunjuje njegova očekivanja, mislim da su se danas grafe tolko razvile da su to minimalne razlike.
Stjepanj je trazio da postavim taj test jer je bio 100% siguran da gtx 660 moze napravit bolji score...
mozda je malo off topic ako je sory...dobivam za svoju gtx 660 ti phantom...s kojom sam btw jakoooo zadovoljan...hd 7950 black edition dd od xfx-a...dal je to isplativo? i dal cu imat problema s 965 be na stock clocku..jer sad mi sve ok radi,a cuo sam da amd cpu i gpu bi trebale malo bolje sljakat....hvala
lp