Mooj izbor bi bila 7950 ali obavezno sa dual fanom...veliki plus je to kaj se kloka ko blesava.a sa 660ti nisam bas nesto upoznat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolega fitferini je okacio link sa testom gtx660ti, stvarno se ne cini lose. Tako si i ja razmisljam bas u vezi Ati-a, klokat to i da budu performanse na razini 7970, stvarno vise od tog apsolutno ne trebam.
Tnx na misljenju ^^
Slično je sad kao i kod GTX 560Ti/ HD 6950. HD 7950 je moćnija grafa, a clocka se 40% što je nevjerovatno. Imao sam i Nvidia i AMD grafi, i u dilemi kao tvoja bih bez da trepnem uzeo HD 7950.
(inace postoji gumb hvala )
Ma samo nek ona dođe više, lako ćemo za cijene. XD
di je sad VLADA
di je sad VLADA
Pljacka neku banku.
mogo si mi TU stisnut
mogo si mi TU stisnut
Hehe, zaboravih, vrucina mi popila mozak.
Vlada će da ide na 580 classified koju će za mjesec dana preskočiti 660ti
i to slabija 192bit verzija
ajuj sta ce Vlada sada rec i to pogotvo kad vidi da je 680 classified slabija od radeon 7970 u metrou 2033 za dobra 4 fpsa !
5X Windforce, obicni izdajnik po pitanju tisine naspram ostalih Windforce hladnjaka a karta kao karta nista posebno, nista bolja od AMP 680 po pitanju perfomansi.
al moraš priznat da izgleda moćno i opako!
al moraš priznat da izgleda moćno i opako!
Osobno bi mi mocnije izgledala sa modanim 3X Windforceom, PCB se cini cvrstim i osiguranim ali karta kao karta nije puno overclockana, 20MHZ vise od AMP GTX680.
Auhh, stari windforex3 je fantastično tih al ovo definitivno ne izgleda tako
barem su promjenili dizajn. iako 2x i 3x windforce odlično hladi i tih je, dizajn im je već dosadan
Sprdacina od karte.
sprdačina ali dobro hladi i ludo izgleda
Zanimljiv dizajn, dobar fabrički OC i fine temperature. Jedino što je izgleda malo bučnija, al ništa strašno.
malo poludio od ove vrucine pa zelim isfurat 680sli
zanima me sljedece : jeli bi mi napajanje bilo dovoljno jako tj nebih klokao kartice
i dal ce mi proc bit BC na 4.4 za tu konbnaciju
malo poludio od ove vrucine pa zelim isfurat 680sli
zanima me sljedece : jeli bi mi napajanje bilo dovoljno jako tj nebih klokao kartice
i dal ce mi proc bit BC na 4.4 za tu konbnaciju
Realno moras jos taj proc nafurat, barem jos kojih 100-200 MHz, sto se napojne tice, jedna GTX 680 trosi oko 190W, dvije znaci oko 370-380W, CPU na toj frekvi moze da povuce oko 100W, maticna i ostatak sistema oko 100W, radit ce, ali bit ce na granici, a ja sam iskusio sta bude sa napajanjem koje radi na granici. Da ne govorimo koliko vrucina utice na efikasnost napojne, a jos plus mora da drzi dvije GTX 680.
onda nista od sli-a
realno je da TX650 gura taj SLI bez problema
realno je da TX650 gura taj SLI bez problema
Rekao sam da ce raditi, ali ce biti napojna blizu granice.
EDIT: Eto uzet cu proracun da cijeli system prosjecno u gamingu trosi 500-550W, haj eto ipak nije na granici.
Ali bilo kakvo oc-anje grafi bi vec poguralo to preko 600W.
Ako se smije znat cemu sli gtx 680, mislim da ti je i ta jedna dosta...
cemu trositi pare kad je ta grafa super, meni osobno je to bacanje bezveze para.
Evo što se tiče 2x680 sli. Bitno je da je procesor četverojezgreni jer snaga procesora nije bitna kad nafrljiš filtere/detalje do maksimuma. Tx650 bez beda drži dvije gtx680 bile one klokovane ( baš volim ovaj izraz ) ili ne. Jedino se pobrini da grafičke nisu pritisnute jedna na drugu ( idealno bi bilo 2 pci-e slota razmaka ) i bilo bi poželjno da obadvije rade u pci-e x16 slotovima. Jedini problem bi mogao biti premalo memorije, al to će možda doći do izražaja tek u eyefinity rezolucijama