A evo tebi nesto, Teo Valic je dobio malo prije nego su je dobili ovi iz PCE-a, malo sam se zesce raspitao o situaciji okolo..
Ugl.. Teo je dobio karticu ali ne u ono vrijeme kao sta si ti nama tvrdio i sam znas da je tako, jer u suprotnom one slike sta si slikao jucer i poslao, uredno bi poslikao i prije da je ta kartica stvarno bila tu i prije tako da sa te strane minus..
OMG!
Sad je ipak TV dobio PRIJE PCE-a, a ranija verzija je bila da je baš to (recenzirano u PCE-u) bila JEDINA kartica u Hrvatskoj hahaha Toliko o vjerodostojnosti svih tih vaših 'izvora'..
Očito si se raspitivao kod krivih ljudi er očito nemaju prave informacije.
I molim te prestani me uvjeravati (".. i sam znaš da je tako") u nešto što jednostavno ne stoji. Pa nismo ja i Teo prvi susjedi da mogu kad god poželim skoknuti u 5 minuta poslikat se s tim.
Što ti misliš da se meni da hodočastiti na drugi dio grada i izgubiti 2-3 sata vremena (kojeg imam malo) samo da bi nešto dokazivao nekom poput tebe?!?
Pa i ne baš.. jučer mi je slučajno odgovaralo jer sam se duže zadržao na poslu i Teo je rekao da će doći u McDonalds kraj moje firme pa je bilo usput!