Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 431.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia Fermi info
toxic kaže...

A evo tebi nesto, Teo Valic je dobio malo prije nego su je dobili ovi iz PCE-a, malo sam se zesce raspitao o situaciji okolo..

Ugl.. Teo je dobio karticu ali ne u ono vrijeme kao sta si ti nama tvrdio i sam znas da je tako, jer u suprotnom one slike sta si slikao jucer i poslao, uredno bi poslikao i prije da je ta kartica stvarno bila tu i prije tako da sa te strane minus..

OMG!

Sad je ipak TV dobio PRIJE PCE-a, a ranija verzija je bila da je baš to (recenzirano u PCE-u) bila JEDINA kartica u Hrvatskoj hahaha Smijeh   Toliko o vjerodostojnosti svih tih vaših 'izvora'..

Očito si se raspitivao kod krivih ljudi er očito nemaju prave informacije.

I molim te prestani me uvjeravati (".. i sam znaš da je tako") u nešto što jednostavno ne stoji. Pa nismo ja i Teo prvi susjedi da mogu kad god poželim skoknuti u 5 minuta poslikat se s tim.

Što ti misliš da se meni da hodočastiti na drugi dio grada i izgubiti 2-3 sata vremena (kojeg imam malo) samo da bi nešto dokazivao nekom poput tebe?!?

Pa i ne baš..  jučer mi je slučajno odgovaralo jer sam se duže zadržao na poslu i Teo je rekao da će doći u McDonalds kraj moje firme pa je bilo usput!

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Ajde dečki smirite tenzije,več si rano ujutro dižete tlak.

Kaj je sad važno kad i gdje je dotični gospon TV dobio grafu,bitno je da je dobio.Hebiga koliko god je ona neisplativa i ja bi jednu GTX480.

Samo se nadam da če do kraja ove godine te grafe postat dostupne onak kak spada,a onda ču si je vjerojatno upiknut baš da malo nakon dužeg vremena igram na NvidijiNamigiva

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

ja sam vjerovao dadizg i prije slika,ali kad je bio u stanu sa TV mogao je i onda poslikat,mobitel uvijek nosiš sa sobom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Ne igrajmo se ovdje profesora hrvatskog jezika molim.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 9:40 (Danny_HR).

2 0 hvala 1
15 godina

Ja moram priznat meni je na onim slikama jedino cudno sto konektori izgledaju prazni, tj izgledaju kao da nema nicega na njima...ocekivao bi da se ipak vidi barem nesto žutila malo izraženijeg...pa nije valjda već oksidirala...

Cim vise gledam u te slike cini mi se da stvarno nije prava...nit je slikana s dolnje starne, nit se vide ti kontakti i tako...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 9:42 (miki1981).
17 godina
neaktivan

Prava je kartica. :)

Inače, nije jedina u Hrvatskoj.

Prilažem upravo dobijenu fotku. Dobijena je preko mobitela pa je jako loše kvalitete.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:20 (naxeem).
16 godina

Meni nije jasno kako se čovjek od 32 godine može baviti ovakvim sr*njima. Odi se slikaj sa ženama a ne sa komadom silicija.

15 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Prilažem upravo dobijenu fotku. Dobijena je preko mobitela pa je jako loše kvalitete. 

1. April?

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Cim vise gledam u te slike cini mi se da stvarno nije prava...nit je slikana s dolnje starne, nit se vide ti kontakti i tako...

Dobro sad necemo pretjerivati.. Mozda je trebao zamoliti neku curku u McDonaldsu da mu posudi POS pa da pikne tamo GTX-icu i zavrti neki bench??

Inače, ovo mi je vrlo zanimljivo:

Link

CEO Jen-Hsun Huang said, "the 400 series is merely a tease for what Fermi can really accomplish. When we release the 500 series later this year, I think everyone will be pleasantly surprised."

Google is your friend
16 godina
Zura kaže...
miki1981 kaže...

Dobro sad necemo pretjerivati.. Mozda je trebao zamoliti neku curku u McDonaldsu da mu posudi POS pa da pikne tamo GTX-icu i zavrti neki bench??

Link

CEO Jen-Hsun Huang said, "the 400 series is merely a tease for what Fermi can really accomplish. When we release the 500 series later this year, I think everyone will be pleasantly surprised."

a da pogledas komentare?

Folks its fools april dayCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

a da pogledas komentare?

ja sam to taman mislio postat

17 godina
odjavljen
Zura kaže...
miki1981 kaže...

Link

može on govorit šta hoće,ali bolje mu je da nvidia zašuti i primi se pravog posla

cijela serija gtx400 je 1.april

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:40 (M4X).
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
toxic kaže...

A evo tebi nesto, Teo Valic je dobio malo prije nego su je dobili ovi iz PCE-a, malo sam se zesce raspitao o situaciji okolo..

Ugl.. Teo je dobio karticu ali ne u ono vrijeme kao sta si ti nama tvrdio i sam znas da je tako, jer u suprotnom one slike sta si slikao jucer i poslao, uredno bi poslikao i prije da je ta kartica stvarno bila tu i prije tako da sa te strane minus..

OMG!

Sad je ipak TV dobio PRIJE PCE-a, a ranija verzija je bila da je baš to (recenzirano u PCE-u) bila JEDINA kartica u Hrvatskoj hahaha Smijeh   Toliko o vjerodostojnosti svih tih vaših 'izvora'..

Očito si se raspitivao kod krivih ljudi er očito nemaju prave informacije.

I molim te prestani me uvjeravati (".. i sam znaš da je tako") u nešto što jednostavno ne stoji. Pa nismo ja i Teo prvi susjedi da mogu kad god poželim skoknuti u 5 minuta poslikat se s tim.

Što ti misliš da se meni da hodočastiti na drugi dio grada i izgubiti 2-3 sata vremena (kojeg imam malo) samo da bi nešto dokazivao nekom poput tebe?!?

Pa i ne baš..  jučer mi je slučajno odgovaralo jer sam se duže zadržao na poslu i Teo je rekao da će doći u McDonalds kraj moje firme pa je bilo usput!

Aha ok....

Ti i ta osoba jedini ste bili u pravu ali je jako tesko bilo poslikat karticu sa mobitelom, jedino se panj toga nebi sjetio..

A ove price da iz jednog kraja grada do drugog kraja grada izgubis 2-3 sata pa cak ako ides 2 puta nema sanse.. Ja radim na zitnjaku, zivim na cronomercu ujutro masovna guzva relacija ilica-selska-slavonksa avenija.. ne izgubim niti 45 minuta, a popodne kada se vracam treba mi max 30 minuta...

A trece hbte imate gtx480 a nemate za mobitel..

Inace jako ti vjerujem... i vjerujem da si vidio karticu tek kada je ona stvarno i izasla i dosla u Hrvatsku

Inace jedan info ljudima na forumu...

Cim kartica bude dostupna meni obicnom smrtniku u Hrvatskoj, nabavit cu je pa cu roknut real bench a ne ova sranja sta gledam po netu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:42 (toxic).
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

a da pogledas komentare?

članak je objavljen na 31.3. a ne 1.4.

EDIT: je .. sori ne treba gledat komentare već "skoro pa nevidljiv" tekst odmah ispod članka.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:41 (Zura).
15 godina
neaktivan
Zura kaže...
Fake_Alert kaže...

a da pogledas komentare?

članak je objavljen na 31.3. a ne 1.4.

EDIT: je .. sori ne treba gledat komentare već "skoro pa nevidljiv" tekst odmah ispod članka.

Happy AF Day :)

15 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...

Meni nije jasno kako se čovjek od 32 godine može baviti ovakvim sr*njima. Odi se slikaj sa ženama a ne sa komadom silicija.

evo sta o svemu kaze vuco: jeb* vas silicijSmijeh

smirite strastiNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 10:55 (dado8).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Cim kartica bude dostupna meni obicnom smrtniku u Hrvatskoj, nabavit cu je pa cu roknut real bench a ne ova sranja sta gledam po netu...

iako si rekao da je nećeš  kupovati ipak si se predomislio.

ne smijemo zaboraviti da je danas 1.april..... xD

ako nas ne zezaš onda samo naprijed,radujem se benchu

17 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

ne smijemo zaboraviti da je danas 1.april..... xD

ako nas ne zezaš onda samo naprijed,radujem se benchu

ma 1. april :D nabavit ne znaci da cu je i kupit :D

17 godina
neaktivan
Weky kaže...
naxeem kaže...

1. April?

Ne, stvarna je fotka.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
patch123 kaže...

:)

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

ajde i meni "nabavi" jednu

ništa te ne košta Smijeh

17 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

ajde i meni "nabavi" jednu

ništa te ne košta Smijeh

Cek prvo da dodu u Hrv pa da vidimo kakva je situacija sa svime time...

Ugl.. kada je nabavim bit cu dobrovoljan da se kartica dode vidjet i isprobat kod mene + vidjet razliku izmedu nje i hd 5970 realnu, bez ikakve nadoknade.. nedaj boze da moram trazit 1000 eura da mi neko dode doma vidjet karticu..

dapace bio bih polaskan kada bi se neko tolko divio stroju da ga osobno zeli doc vidjet....

17 godina
Hyperion kaže...
Psiho246 kaže...

Na stranu diskusija od 4XX seriji, slazem se s mrog-om.

Dvoglava se usporeduje sa dvoglavim.

Kazes da je Nv izbacila puno kasnije svoju 295? Kad je ATI izbacio 3870x2? Koliko je proslo izmedu izdavanja 8800 ULTRA i izbacivanje 3870x2?

Eto vidis. :)

Inace, svaka cast ATI-u. Ociti win za njih.

Jedino je loss za nas kupce.

Prije je X870 verzija kartice kostaja 1500-1700 kuna. Sad kosta 2500, bas zato sto je Nvidia kiksala... ;)

Zato treba paziti kad se veselite propasti Nvidie. :P

Da je nvidia izbacila nesto konkurentno na vrijeme, ja bi vjerojatno vec imao 5870 u kompu koju bih platio 1500 kuna. :P

Drugo je kartica drugo je jedan gpu. Trenutno najjača kartica je HD5970, a najjači gpu je g100 aka "fermi" i šta sad? GTX480 koštat će oko 4500-4800kn(zbog velikog manjka kartica), a HD5870 košta 2600-3500kn (zavisi o verziji). HD5870 je slabiji to je istina, ali dali je baš toliko slabiji da bude takva razlika u cijeni? NE  Tu je HD5870 complete winner.

HD5970 košta 4200 - 5000kn.

Zaključak sami znate.

...

Pa sta se hvatas za slamke bezveze.

Ja nikad na ovom forumu nisam niti hvalio fermi niti nista. Naravno da fermi nije best buy...to i retardiran covjek zna.

Ja sam govorio cisto o performansama. GTX480 se usporeduje sa 5870. Najjaci single GPU od Nvidie vs. najjaci single GPU od ATI-a.

5970 nema konkurenciju, tj. Nvidia jos nema odgovor za njega.

Taj odgovor ce doci jednog lijepog dana (lol) u obliku GTX495 ili tako nesto. ;)

- Psiho246
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ugl.. kada je nabavim bit cu dobrovoljan da se kartica dode vidjet i isprobat kod mene + vidjet razliku izmedu nje i hd 5970 realnu, bez ikakve nadoknade.. nedaj boze da moram trazit 1000 eura da mi neko dode doma vidjet karticu..

dapace bio bih polaskan kada bi se neko tolko divio stroju da ga osobno zeli doc vidjet....

gdje živiš,u Zagrebu ??

17 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

gdje živiš,u Zagrebu ??

Da..

15 godina
protjeran
toxic kaže...
patch123 kaže...
toxic kaže...

gdje živiš,u Zagrebu ??

Da..

budem ti ja onda dosao u posjetu i po zastarjelu hd5970Cool

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
patch123 kaže...
toxic kaže...

gdje živiš,u Zagrebu ??

LOL pa napisao je zitnjakCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
dado8 kaže...
toxic kaže...
patch123 kaže...
toxic kaže...

gdje živiš,u Zagrebu ??

Da..

budem ti ja onda dosao u posjetu i po zastarjelu hd5970Cool

Bilo bi mi drago i izuzetno zadovoljstvo da se upoznamo.. Na pm se mozemo sve dogovorit

Fake_Alert kaže...
patch123 kaže...
toxic kaže...

gdje živiš,u Zagrebu ??

LOL pa napisao je zitnjakCool

Ne nisam, tamo radim, napisao sam Crnomerec

17 godina
Nvidia Fermi info

Naiso sam na ovo i moram to ovdje stavit nemogu si pomoc...

Uglavnom evo kako se ljudi pripremaju prije kupnje fermija slika br1 i br 2

A poslije toga nvidia je izdala tako zvani firmware slika br.3

I na kraju ovaj link

http://xs.to/share-1CE6_4BB45178.html

inace to sam pobro iz pce foruma, moro sam bilo je jace od mene

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:03 (toxic).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

tja.. barem si mogao reći da ko želi doći nek ponese cugu i grickalice. Da te barem malko nagradi za trud. Može i neke griotice/bajaderice .. a i porcija ćevapa nebi bila naodmet.

:)

Google is your friend
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice