Gle, nije bitno tko mulja sa rezultatima, tko ima, tko ne kartice i koji rezultati su realni, a tko ih je izmišljao. Po meni se ne treba gledati niti jedan review pojedinačno i uzimat kao takav, stvorila se jedna generalna slika o fermi-based karticama i vjerujem onome što piše većina po forumima, a to je da je kartica premalo, one koje postoje su spore naspram onoga kakve su trebale bit, neisplative pokraj ATI konkurencije, u prosjeku gtx480 5-10% jači od hd5870, gtx470 u prosjeku isti ko hd5850 ili tek mrvicu, zanemarivo, jači. uz to su vrlo, vrlo vruće, neće se dat pretjerano OCat (bez obzira što neki pišu, generalni stav je da je neusporediv clock naspram ATI-evih) i da im po svemu sudeći neki veliki partneri odkazuju suradnju, XFX za sada definitivno potvrđen, nije jedini spomenut.
Možemo sada gledat ovaj ili onaj pro nVidia ili proATI review, kad se sagleda globalno stanje ovo je paper launch, dal ce realno biti puno kartica na tržištu ljudi nisu sigurni, ali definitivno više skeptični nego optimistični, za nas kao potencijalne kupce situacija se bitno ne mijenja, mnogi su rekli "idem u dućan kupit ATI sutra, dosta mi je nVidija sranja" i "žao mi je što to nisam učinio prije 6 mjeseci dok su bile jeftinije"
ja se sa svime slažem (ali nisam od onih koji u svemu vide urotu)