Koja grafa se uklapa u ovaj comp ?

poruka: 91
|
čitano: 11.097
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koja grafa se uklapa u ovaj comp ?
toxic kaže...

sinko ti se varas i to gadno se varas. ko kaze da se ja moram igrat na dx11??? ja mogu na dx10 igrat sta me volja tak je to sve isti k....c, a ti nemozes niti na tome kad smo vec kod toga...

Pa mogu i ja na dx10 igrat sta hocu, al ne na very high, a kad uzmem novi proc bit ce bolje.

Najbolje da se vise neprepiremo, hd4850 i 9800gtx/+ su podjednake , razlika u fps-ima skoro zanemariva i cijena je u korist hd4850, sa obadvjema se moze igrat na high i to je to.

Koju god uzeli necete pogrijesit, makar ja naginjem vise hd4850.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
microman kaže...
toxic kaže...

Hm ne hvalim se nego je to samo primjer. (neko ljubomoran da to spominje??)

I ne izbjegavaj cinjenice da ljudi nis zadovoljni hd48xx serijom i zato je prodaju.

i nemoj sada ulazi u temu ko je kome rival jasno je da su ati i nvidia uvijek bili rivali.

Prvo je hd4850 kostala 1300 sada kosta 1000.. znaci sve cjene padaju tako da...

Nisam ljubomoran jer stvarno ne vidim smisla u takvoj konfi osim trošenja para.
Ne izbjegavam činjenice nego ih pišem.Prije HD4850 imao sam 8800GT sa kojom nisam bio nezadovoljan nego PREZADOVOLJAN ali pošto osobno niti jednu grafu nemam više od pet mijeseci tako sam 8800GT stavio van(KORISTIM ZA REZERVU),a neki odmah prodaju.Znači neki ljudi ne prodaju samo zato što su nezadovoljni nego zato što se ne zadržavaju na istoj grafi dugo vremena.ALI ti si sigurno išao od čovijeka do čovijeka pa si ga pitao zašto prodaješ svoju ATIJEVKU(LOL.).I tako nama svima neupučenima dao Anketu u kojoj je vidljivo da je ATI smeče kojeg svi prodaju(AKO SU GA KUPILI).
 to ionako nije tvoj problem niti je tema ovoga. Moje pare moj problem tvoje pare tvoj problem tako da se nemoras sa time opce opterecivat....

Ja ne vidim smisao da neko preporucuje stalno ati hd48xx jer je jeftinija 100kn do 200.

a sada
EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
16 godina
neaktivan

E sinko malo gledaj po forumu pa češ vidit da na nekim postovima sam preporučio 9800GTX+ umijesto HD4850.

A da je prije kojih četri mijeseca 9800GTX+ koštala kao sada uzeo bih nju a ne HD4850.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kad kupujes ati barem znas sta kupuješ! Nvidia mora promjenit 3 serije grafickih kartica da bi zderala jednu hd4850 kak treba...

Nekazem da je nvidia šrot, ali to sto nvidia jednu te istu graficku rename-a 3-4 puta za redom mi ide na k***c.  A najbolji su mi oni likovi koji se reggaju na forum samo da napisu "ati je smeće" , a u zivotu je nije imao.

Ja sam uzeo hd4870 jer je tada bila najjaca grafa za 1853kn, a da je bila nvidia gtx260 za 1800kn uzeo bih nju. Sto se mene tice mozda mi sljedeca grafa bude nvidia gtx 3**...
  Da znam da kupujem jako puno problema i nekih prilagodba, mjenjanja hladnjaka.... itd..

Kud se sad skrivaš?

microman kaže...
  DA ATI je imao LOŠE kartice dok je Nvidia vladala sa serijom 8800.Ali ATI se pomučio i napravio odličnu seriju HD4xxx dok je Nvidia samo promijenila brojike(UMIJESTO 8xxx je 9xxx)Što je po meni jadno i veliko mazanje očiju KUPACA.I kad je Nvidia vidjela da ATIEVA najslabija grafa iz serije HD48xx jede njezinu 9800GTX(KOJA SRAMOTI 8800GTX)odlučila se je na promijenu proizvodnog procesa i uspijela je tu grafu ugurati između HD4850 i HD4870.Znači došli smo do zaključka da se ATI trudi svojim kupcima dati što bolje proizvode po manjoj cijeni.DOK Nvidia(BILA MI JE JAKO DRAGA) je počela mazat oči svojim kupcima.
Ako je HD 4xxx serija odlična ja sam papa. "odlična" je samo zato kaj je jako jeftina.... i zato pol ovog foruma navija za tu seriju... care neznam dal ti zabroravljaš da nvidia ima i GTX 2x0 seriju , ti samo tučes po 88xx i 9xxx.... možda je jadno al opet je bolja od 90% ATI kartica....  

"I kad je Nvidia vidjela da ATIEVA najslabija grafa iz serije HD48xx jede njezinu 9800GTX(KOJA SRAMOTI 8800GTX)odlučila se je na promijenu proizvodnog procesa i uspijela je tu grafu ugurati između HD4850 i HD4870."
ovaj dio mi je legendaran....
9800GTX kao prvo nema NIKAKVE VEZE s 8800GTX!!! nvidia je izdala 9800GTX ako se ne varam nekih 6 mjeseci prije HD 4850!! I za preticanje jadne HD 4850 joj je trebala samo transformacija u 55 nm i malo podignut takt..
i več je bila u prednosti naspram HD 4850!!!

A KAD VEČ USPOREĐUJEŠ SERIJE ONDA SE ATI STVARNO MOŽE MJERIT S NVIDIOM. LOLOLO

idem prema tvojoj noobovskoj logici...

"najslabija" GTX 260 je več u startu bila jača od HD 4870 koja je bila najjača single chip od ATI-a.. Dok naspram HD 4850 uopće nema smisla ju uspoređivati!! Onda su izdali HD 4870 X2 . i bila je "najača" nekih 4 mjeseca dok nije izašla GTX 295. i opet ATI ostaje u prašini.

TAK DA O SERIJAMA MOŽEŠ SAMO TIHO BIT!!!!!
Hyperion kaže...

Kako nitko nvidia-u neprodaje, u svim shopovima ima i nvidia-e i ati-a, da ljudi hoce kupi 9800gtx uzeli bi je, a takvih nema puno.

Ja po svim testovima vidim da su hd4850 i 9800gtx+ tu negdje , 9800gtx+ je jaca za 3frame-a.

Oni koji su uzeli referentne hd4850 imaju problema, dok ove nereferentne malo tko mijenja.

Ti znaš kaj ljudi uzimaju.
Ne melji gluposti. 
  malo tko.. hahahaha... 
o mjenjaju sve... s ili bez referentnog hlađenja... tak da ono... tišina.... 

microman kaže...
Ajde nemoj se hvaliti svojim 3SLI-om.Što se prodaje tiče neki mijenjaju grafe više nego čarape i onda nije teško skužit da če staru prodat.
9800GTX+ je best buy,ali koliko me pamčenje služi prije je koštala daleko više nego HD4850 što znači da je Nvidia bila prisiljena smanjit cijene da nebi upala u prevelike gubitke.Znači došli smo do zaključka da je Nvidia bila prisiljena naglo smanjivat cijene proizvoda jer je u to vrijeme ATI imao puno jeftinije proizvode koji su bili u rangu puno skuplje Nvidie.(ŠTO SE NE RADI AKO NEKOG NE SMATRAŠ JAKOM KONKURENCIJOM).
  ATICE se mijenjaju ko čarape ,a ne NVIDIE.

Hyperion kaže...
toxic kaže...

I ne izbjegavaj cinjenice da ljudi nis zadovoljni hd48xx serijom i zato je prodaju.

i nemoj sada ulazi u temu ko je kome rival jasno je da su ati i nvidia uvijek bili rivali.

Hvališ,hvališ.

Treba malo radit na hd4*** seriji da bi se dobro ohladila, i ima nekih problema u igricama ali vecinom se sve rijesilo, a to sto se nekim njubarama to neda radit neka slobodno uzmu nvidia-u za par sto kuna vise.

Ionako za par mjeseci izlaze nove serije sa dx11 tak da ce ove biti zaboravljene kao i one stare hd3*** i gf 8***.

Ti sa 3-way sli neces moc prdnut na high na crysis 2 a dao si preko 4000kn za sve 3 i tu maticnu prek 1000kn i pritom nemozes pokrenut dx11.
Ja bome nedam toliko para za konfu, rađe cu je mijenjat svakih godinu dana.
Treba "malo" radit... ccc..
LJUDI NEMOJTE ME NASMIJAVAT....
AK JU OHLADIŠ onda imaš avion u sobi... ako ju ne ohladiš onda imaš peč.........

Kud si se ti sad zakačio za čovjekov SLI???
J*** ti i DX 11. ak ti sa svojom konfom pokreneš u D X 10 neku igru na 1920* xxx sve do kraja onda možeš govorit o DX 11.

microman kaže...

Ne izbjegavam činjenice nego ih pišem.Prije HD4850 imao sam 8800GT sa kojom nisam bio nezadovoljan nego PREZADOVOLJAN ali pošto osobno niti jednu grafu nemam više od pet mijeseci tako sam 8800GT stavio van(KORISTIM ZA REZERVU),a neki odmah prodaju.Znači neki ljudi ne prodaju samo zato što su nezadovoljni nego zato što se ne zadržavaju na istoj grafi dugo vremena.ALI ti si sigurno išao od čovijeka do čovijeka pa si ga pitao zašto prodaješ svoju ATIJEVKU(LOL.).I tako nama svima neupučenima dao Anketu  u kojoj je vidljivo  da je ATI smeče kojeg svi prodaju(AKO SU GA KUPILI).
da im je grafa dobra zadržali bi se oni dulje.... CCC 
ja sam imao puno atica i mjenjao sam ih prvenstveno zbog dosta problema....

I had sam prodao 8800GTX i prešao na HD 4850! Skoro sam se ubio od jada na kakvo sam njasre prešao.... 
E 6600 @ 3.20->Gigabyte P45-DS3->2 x 2Gb G.Skill black series >X-FI AUDIO-> Samsung F1 750 GB 32 Mb> Seagate barracuda 320Gb,16mb -> XFX GTX 260 Black Edition ->Z-5500->Logitech G15 rev 2>Logitech MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina
 Kada kupujes npr. xfx hd4850 nekupujes probleme, jer ih ih nema i moja graficka je hladna u idle 35C° sa 22% venta i u loadu sa 55% venta na 60-65°.

Sta si ti ocekivao kad si prelazio sa 8800gtx na hd4850??? Da ce biti bolja 100% LOL, da si presao na hd4870 1GB onda bi primjetio razliku neku.

I ja sam kupio grafu da igram na 1680x1050 ne na nekoj rezi za 24"+ monitore.

Neda mi se vise raspravljat s tobom koja je bolja, pricaj sta hoces, misli sta hoces , ali ja te necu slusat bome.

Ja sam sebi uzeo odlicnu grafu sa cak 800(sad ce te opet reci da to treba djelit sa 4 pa se dobije 200 "nvidia-inih" shadera,ali dođete do tog da opet imam 72 shadera više) shadera naspram 128 kod 9800gtx+ i velikom memorijskom propusnošću - 115GB/s i nemam problema s njom sve igram na high osim trenutacno crysisa medium/high i meni vise nista netreba, a kad ukljucim 2xaa ili cak 4xaa performanse mi cak padnu za 1fps.

Kad toliko volis nvidiau uzmi si gtx260 i šuti i igraj. KRAJ PRIČE

(Sad opet ides qoutat i srat da ati nevalja ili ces tu tražit neke gramaticke pogreske... jel tako?SmijehE pa meni se vise neda tu pisat silne stranice da nvidia nije nista bolja od ati-a, dapače slabija)

LAKU NOĆ
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
  Kada kupujes npr. xfx hd4850 nekupujes probleme, jer ih ih nema i moja graficka je hladna u idle 35C° sa 22% venta i u loadu sa 55% venta na 60-65°.

Sta si ti ocekivao kad si prelazio sa 8800gtx na hd4850??? Da ce biti bolja 100% LOL, da si presao na hd4870 1GB onda bi primjetio razliku neku.

I ja sam kupio grafu da igram na 1680x1050 ne na nekoj rezi za 24"+ monitore.

Neda mi se vise raspravljat s tobom koja je bolja, pricaj sta hoces, misli sta hoces , ali ja te necu slusat bome.

Ja sam sebi uzeo odlicnu grafu sa cak 800(sad ce te opet reci da to treba djelit sa 4 pa se dobije 200 "nvidia-inih" shadera,ali dođete do tog da opet imam 72 shadera više) shadera naspram 128 kod 9800gtx+ i velikom memorijskom propusnošću - 115GB/s i nemam problema s njom sve igram na high osim trenutacno crysisa medium/high i meni vise nista netreba, a kad ukljucim 2xaa ili cak 4xaa performanse mi cak padnu za 1fps.

Kad toliko volis nvidiau uzmi si gtx260 i šuti i igraj. KRAJ PRIČE

(Sad opet ides qoutat i srat da ati nevalja ili ces tu tražit neke gramaticke pogreske... jel tako?SmijehE pa meni se vise neda tu pisat silne stranice da nvidia nije nista bolja od ati-a, dapače slabija)

LAKU NOĆ
  1. "  Kada kupujes npr. xfx hd4850 nekupujes probleme, jer ih ih nema i moja graficka je hladna u idle 35C° sa 22% venta i u loadu sa 55% venta na 60-65°. "

Odogovor: Dok je nvidia izdala "refernti" hladnjak od izlaska ATIjevi proizvođači su se mučili kako uopće to ohladit a da grafa ostane tih i hladna. No to još nije izvedeno.

2.   "Sta si ti ocekivao kad si prelazio sa 8800gtx na hd4850??? Da ce biti bolja 100% LOL, da si presao na hd4870 1GB onda bi primjetio razliku neku."

Ko je gdje govorio o kakvom boljitku od 100% .. clasic noob... 

a. ) Očajni driveri. grid mi se rušio ko lud....   PEs, texture bože.... Undecover sjene .....
b. ) Grijanje cijele matične i kućišta zbog odlične grafe....
c. ) random trzanje... Koje je tolko iritantno... 

3. "I ja sam kupio grafu da igram na 1680x1050 ne na nekoj rezi za 24"+ monitore. "

To je reza od 22" monitora.

4. " Neda mi se vise raspravljat s tobom koja je bolja, pricaj sta hoces, misli sta hoces , ali ja te necu slusat bome. "

Slušaj svoje "primitivne" nagone.... haha

Imao sam ja puno ATi-ca al nije to to.

5.   "  Ja sam sebi uzeo odlicnu grafu sa cak 800(sad ce te opet reci da to treba djelit sa 4 pa se dobije 200 "nvidia-inih" shadera,ali dođete do tog da opet imam 72 shadera više) shadera naspram 128 kod 9800gtx+ i velikom memorijskom propusnošću - 115GB/s i nemam problema s njom sve igram na high osim trenutacno crysisa medium/high i meni vise nista netreba, a kad ukljucim 2xaa ili cak 4xaa performanse mi cak padnu za 1fps. "

Kud diraš sad 9800GTX+????

HD 4870 se uspređuje po "vašem" rangiranju s GTX 280. A več ju GTX 260 tuče.

propusnost.. hahahahahahaahhahahahahhaha
ti stvarno nisi čisti..

6. " Kad toliko volis nvidiau uzmi si gtx260 i šuti i igraj. KRAJ PRIČE "

nije kraj priče...

Ja volim sve kaj je dobro a to je nvidia.

7.   " 

LAKU NOĆ "

laku noć , tebi frende jer nemaš pojma.

PS. : mene ne muči to kaj ti misliš da si pametan nego širite krive informacije! 

E 6600 @ 3.20->Gigabyte P45-DS3->2 x 2Gb G.Skill black series >X-FI AUDIO-> Samsung F1 750 GB 32 Mb> Seagate barracuda 320Gb,16mb -> XFX GTX 260 Black Edition ->Z-5500->Logitech G15 rev 2>Logitech MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
16 godina
neaktivan
Juventus 4ever kaže...

Ako je HD 4xxx serija odlična ja sam papa. "odlična" je samo zato kaj je jako jeftina.... i zato pol ovog foruma navija za tu seriju... 1.care neznam dal ti zabroravljaš da nvidia ima i GTX 2x0 seriju , ti samo tučes po 88xx i 9xxx.... možda je jadno al opet je bolja od 90% ATI kartica....  

"I kad je Nvidia vidjela da ATIEVA najslabija grafa iz serije HD48xx jede njezinu 9800GTX(KOJA SRAMOTI 8800GTX)odlučila se je na promijenu proizvodnog procesa i uspijela je tu grafu ugurati između HD4850 i HD4870."
ovaj dio mi je legendaran....
9800GTX kao prvo nema NIKAKVE VEZE s 8800GTX!!! nvidia je izdala 9800GTX ako se ne varam nekih 6 mjeseci prije HD 4850!! I za preticanje jadne HD 4850 joj je trebala samo transformacija u 55 nm i malo podignut takt..
i več je bila u prednosti naspram HD 4850!!!

A KAD VEČ USPOREĐUJEŠ SERIJE ONDA SE ATI STVARNO MOŽE MJERIT S NVIDIOM. LOLOLO

idem prema tvojoj noobovskoj logici...

"najslabija" GTX 260 je več u startu bila jača od HD 4870 koja je bila najjača single chip od ATI-a.. Dok naspram HD 4850 uopće nema smisla ju uspoređivati!! Onda su izdali HD 4870 X2 . i bila je "najača" nekih 4 mjeseca dok nije izašla GTX 295. i opet ATI ostaje u prašini.

TAK DA O SERIJAMA MOŽEŠ SAMO TIHO BIT!!!!!
Hyperion kaže...

Kako nitko nvidia-u neprodaje, u svim shopovima ima i nvidia-e i ati-a, da ljudi hoce kupi 9800gtx uzeli bi je, a takvih nema puno.

Ja po svim testovima vidim da su hd4850 i 9800gtx+ tu negdje , 9800gtx+ je jaca za 3frame-a.

Oni koji su uzeli referentne hd4850 imaju problema, dok ove nereferentne malo tko mijenja.

Ti znaš kaj ljudi uzimaju.
Ne melji gluposti. 
  malo tko.. hahahaha... 
o mjenjaju sve... s ili bez referentnog hlađenja... tak da ono... tišina.... 

microman kaže...
Ajde nemoj se hvaliti svojim 3SLI-om.Što se prodaje tiče neki mijenjaju grafe više nego čarape i onda nije teško skužit da če staru prodat.
9800GTX+ je best buy,ali koliko me pamčenje služi prije je koštala daleko više nego HD4850 što znači da je Nvidia bila prisiljena smanjit cijene da nebi upala u prevelike gubitke.Znači došli smo do zaključka da je Nvidia bila prisiljena naglo smanjivat cijene proizvoda jer je u to vrijeme ATI imao puno jeftinije proizvode koji su bili u rangu puno skuplje Nvidie.(ŠTO SE NE RADI AKO NEKOG NE SMATRAŠ JAKOM KONKURENCIJOM).
  ATICE se mijenjaju ko čarape ,a ne NVIDIE.

Hyperion kaže...
toxic kaže...

Hvališ,hvališ.

Treba malo radit na hd4*** seriji da bi se dobro ohladila, i ima nekih problema u igricama ali vecinom se sve rijesilo, a to sto se nekim njubarama to neda radit neka slobodno uzmu nvidia-u za par sto kuna vise.

Ionako za par mjeseci izlaze nove serije sa dx11 tak da ce ove biti zaboravljene kao i one stare hd3*** i gf 8***.

Ti sa 3-way sli neces moc prdnut na high na crysis 2 a dao si preko 4000kn za sve 3 i tu maticnu prek 1000kn i pritom nemozes pokrenut dx11.
Ja bome nedam toliko para za konfu, rađe cu je mijenjat svakih godinu dana.
Treba "malo" radit... ccc..
LJUDI NEMOJTE ME NASMIJAVAT....
AK JU OHLADIŠ onda imaš avion u sobi... ako ju ne ohladiš onda imaš peč.........

Kud si se ti sad zakačio za čovjekov SLI???
J*** ti i DX 11. ak ti sa svojom konfom pokreneš u D X 10 neku igru na 1920* xxx sve do kraja onda možeš govorit o DX 11.

microman kaže...

Ne izbjegavam činjenice nego ih pišem.Prije HD4850 imao sam 8800GT sa kojom nisam bio nezadovoljan nego PREZADOVOLJAN ali pošto osobno niti jednu grafu nemam više od pet mijeseci tako sam 8800GT stavio van(KORISTIM ZA REZERVU),a neki odmah prodaju.Znači neki ljudi ne prodaju samo zato što su nezadovoljni nego zato što se ne zadržavaju na istoj grafi dugo vremena.ALI ti si sigurno išao od čovijeka do čovijeka pa si ga pitao zašto prodaješ svoju ATIJEVKU(LOL.).I tako nama svima neupučenima dao Anketu  u kojoj je vidljivo  da je ATI smeče kojeg svi prodaju(AKO SU GA KUPILI).
da im je grafa dobra zadržali bi se oni dulje.... CCC 
ja sam imao puno atica i mjenjao sam ih prvenstveno zbog dosta problema....

I had sam prodao 8800GTX i prešao na HD 4850! Skoro sam se ubio od jada na kakvo sam njasre prešao.... 
 Daj mi navedi di imaš GTX260 za 1300kn.Tako da nemoj pisat gluposti(Ostani na tom cijenovnom rangu.)I da baš tako 9800GTX nema nikakve veze sa 8800GTX osim imena(SRAMOTA).I najslabija GTX260 je bila jača od HD4870 za 2 do 3FPS-a a skuplja za 500kn(HEHEHE).Kao što sam napisao TOXICU ti si išao po kučama i pitao ljude zažto prodaju grafu(NE MELJI GLUPOSTI).I nevjerujem da si ti u opče imao ATI-evu grafu(SEREŠ BEZVEZE).I vidi se da nemaš puno u glavi kad ideš mijenjat 8800GTX za HD4850(LOL).
MICROMAN
17 godina
neaktivan
microman kaže... 
  Daj mi navedi di imaš GTX260 za 1300kn.Tako da nemoj pisat gluposti(Ostani na tom cijenovnom rangu.)I da baš tako 9800GTX nema nikakve veze sa 8800GTX osim imena(SRAMOTA).I najslabija GTX260 je bila jača od HD4870  za 2 do 3FPS-a a skuplja za 500kn(HEHEHE).Kao što sam napisao TOXICU ti si išao po kučama i pitao ljude zažto prodaju grafu(NE MELJI GLUPOSTI).I nevjerujem da si ti u opče imao ATI-evu grafu(SEREŠ BEZVEZE).I vidi se da nemaš puno u glavi kad ideš mijenjat 8800GTX za HD4850(LOL).
  ko veli da ima za 1300kn?

VI STE POČELI DRIPAT O PERFORMANSAMA A NE O CIJENI!!!!

SAD SE "IZVLAČITE NA CIJENE " !!!!!! 
KAJ SE TIČE CIJENE to ti je kao kad kupuješ auto pa biraš između Renaulta ili VW.

mama ti melje gluposti ja znam zakaj sam mjenjao ATI-ce a znaju i drugi dobro. Jučer ste se prvi put po*** bez pelena i sad mislite da ste Bogovi. HAHAHAHAH

Mali ne SE***   ri mi ko "nije" imao ATI grafe... 

Ya ju nisam mjenjao zbog DOBITKA U PERFORMANSAMA NEGO SAM ŽELIO PROBAT TOLKO HVALJENU HD 4850!!!! A ISPALO GOLI k*** OD TE BJEDNE GRAFE... I JA SAM JU IMAO DOK JOŠ TI NISI ZNAL DA POSTOJI KOD NAS... ILI AK SI ZNAL ONDA SI d**** NA NJU... AHHAHA

17 godina

Ocete vise prestat?

Ti si kupuj nvidia-u, a mi cemo ati-a! OK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Ocete vise prestat?

nije ok!

Yer imaš jednu grafu u 4 godine i misliš da si bog. hahahahahaha 
17 godina
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...

Ocete vise prestat?

nije ok!

LOL! Dosta te je više! I promjenuo sam 2 grafe u jednoj godini, a krajem ove ide nova grafa ili pocetkom sljedece.

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...

Ocete vise prestat?

nije ok!

LOL! Dosta te je više! I promjenuo sam 2 grafe u jednoj godini, a krajem ove ide nova grafa ili pocetkom sljedece.

haha, sve si rekao možeš lagano tiho bit!

BUAHAHAAH 2 Grafe!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 14:04 (Juventus 4ever).
16 godina
neaktivan
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...

Ocete vise prestat?

nije ok!

haha, sve si rekao možeš lagano tiho bit.

Zat kaj je rekao da je promijenil dvije ATI-evke u jednoj godini ti odmah zaključuješ da nisu valjale.(LOL).

Ja sam promijenil tri grafe u jednoj godini sa time da su dvije bile od Nvidije,ali nisam promijenil zato šta nisu valjale nego zato što ja često mijenjam grafe.I da sad imam GTX280 promijenil ju bi za pet mijeseci.

MICROMAN
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...
Juventus 4ever kaže...
Hyperion kaže...

Ocete vise prestat?

nije ok!

haha, sve si rekao možeš lagano tiho bit.

Zat kaj je rekao da je promijenil dvije ATI-evke u jednoj godini ti odmah zaključuješ da nisu valjale.(LOL).

Ja sam promijenil tri grafe u jednoj godini sa time da su dvije bile od Nvidije,ali nisam promijenil zato šta nisu valjale nego zato što ja često mijenjam grafe.I da sad imam GTX280 promijenil ju bi za pet mijeseci.

Koji si ti čudan lik!

Ko je rekao da nisi valjale??

My point: Imao je dvije grafe i to valjda samo ATice i onda se s menom svađa koji sam promijenil punooo više grafa od njega.

tebi je često mijenjanje 3 grafe u godini?? hahahahah
16 godina
neaktivan

Kaj ti mijenjaš češće(HAHA)?

Toliko si stručan,a grfe neznaš uvrstit u tržišni segment,nego uspoređuješ grafe koje koštaju 1100kn i 1400kn(HAHA)

I što je najvažnije nevidiš dalje od Nvidie.Poštujem one koji imaju iskustva sa oboje proizvođača i ne pljuju po nijednom,ali oni koji govore samo ATI ili Nvidia najčešče nemaju pojima.

MICROMAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Umjesto da covjeku preporucite graficku karticu opet ste zapoceli prepucavanje ATI-nVidia!!

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina

To je već danas druga tema koju isti likovi spamaju sa ATI - NVIDIA prepucavanjima...

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
17 godina

Necu nista sugerirati i ulaziti u Nvidia vs ATI, vec su samo reci svoj zakljucak a to je da je HD4850 super graficka, ali forum je pun topica "problem sa hd4850" itd...

Jbga, dobio sam dojam da je 9800GTX bolji izbor pa da i imam frame-dva manje, glavno da radi par godina bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

To je već danas druga tema koju isti likovi spamaju sa ATI - NVIDIA prepucavanjima...

Pa da nit ne mislim popustit jer znam o čemu govorim za razliku od neke "dječice" kojima su mamica i tatica kupili prvu grafu i to im je HS 48X0 serija!
17 godina
neaktivan

Pogledajte malo ovdje kako stoje te dvije graficke:

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9800_GTX_Plus_Amp_Edition/9.html

BOLJE DA RUSI ZATVORE PLIN NEGO DA GA ŠVABE PUSTE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9800_GTX_Plus_Amp_Edition/9.html

Pa pusti ih jer oni neznaju o čemu i kaj pišu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 14:34 (Juventus 4ever).
17 godina
Juventus 4ever kaže...
F1-IVO kaže...

Pa pusti ih jer oni neznaju o čemu i kaj pišu.
Pa evo čisto objektivno ako pogledaš sve testove(na tom linku), onda se da zaključiti da u većina igara na nižim rezolucija je brža 9800, ako uključimo AA i AF onda je još uvijek brža od 4850, ali ATI polako dostiže, ako idemo na veće rezolucije, većinom su tu negdje, ako se uključi AA i AF onda ATI pobjeđuje.... Čisto gledanjem grafova i koliko frame-ova je razlike, ništa drugo

EDIT: Da se zaključiti da je kartica malo brža od 4850, ali ima i trenutaka kad je obrnuto. Moj zaključak bi bio da se gleda cijena, ako su performanse tu negdje (ajde da sad opet ne krenemo o tome da ova više grije, da ne valjaju driveri, da je ova iskopirana generacija od prije itd...)
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 14:42 (dado2202).
16 godina
neaktivan

Ovaj FORUM je posto totalno glup, svaka tema na kraju postane prepirka najcesce to bude NVIDIA vs ATI ili INTEL vs AMD. U vecini slucajeva  svojim prepirkama više odmognete autoru teme nego mu pomognete. Normano je da "svatko hvali svog konja" ,al nevalja pretjerivat

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ljudi meni tu već par dana dolazi tema pod nepročitano jer se vi tu prepucavate,a čovjeku je bolje da promijeni forum jer tu neće dobit odgovor koji želi nego koji se nekom drugom sviđa zato bi molio da mod-evi naprave reda malo ovdje jer ste fulali temu.

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Umjesto da napisete I DOBRE I LOSE STRANE SVAKE GRAFICKE vi samo pisete dobre! Da pisu svi iskreno i bez propagande, gledajuci na svoj dzep i svojih prijatelja sa foruma vi gledate kako vasa fanizacija odredenog proizvodaca popije lovu! Sramota!

Tipa ovako:

HD4850 + Taktovi, cijena

- Treba znati srediti hladenje, treba biti vjest sa driverima (puno ih se zali da imaju problem), nece trajati godinama (temperature)

=grafička "žive" snage, Best buy ali za Experience usera koji ce znati srediti hladenje i riktati drivere (ustedjet ce 200 kuna u odnos na 9800GTX...

9800GTX +taktvi, kvaliteta (u odnosu na 4850 i pri tome mislim sredeno hladenje, manja potrosnja-manje topline proizvodi), nema problema sa driverima, najvjerojatnije ce trajati godinama, tj. dok ne postane postane preslaba za nove igre...

- cijena (100-200 kn skuplja od 4850)

=za korsnike koji ne mijenjaju graficku svakih par mjeseci i misle je imati par godina, snage u rangu 4850 (2-3framea vise-manje), budali vazno...

...Ima tu jos puno za napisati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 15:15 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka kaže...

Umjesto da napisete I DOBRE I LOSE STRANE SVAKE GRAFICKE vi samo pisete dobre! Da pisu svi iskreno i bez propagande, gledajuci na svoj dzep i svojih prijatelja sa foruma vi gledate kako vasa fanizacija odredenog proizvodaca popije lovu! Sramota!

Tipa ovako:

HD4850 + Taktovi, cijena

- Treba znati srediti hladenje, treba biti vjest sa driverima (puno ih se zali da imaju problem), nece trajati godinama (temperature)

=grafička "žive" snage, Best buy ali za Experience usera koji ce znati srediti hladenje i riktati drivere (ustedjet ce 200 kuna u odnos na 9800GTX...

9800GTX +taktvi, kvaliteta (u odnosu na 4850 i pri tome mislim sredeno hladenje, manja potrosnja-manje topline proizvodi), nema problema sa driverima, najvjerojatnije ce trajati godinama, tj. dok ne postane postane preslaba za nove igre...

- cijena (100-200 kn skuplja od 4850)

=za korsnike koji ne mijenjaju graficku svakih par mjeseci i misle je imati par godina, snage u rangu 4850 (2-3framea vise-manje), budali vazno...

...Ima tu jos puno za napisati...

LOL! Na nerereferentnima se nema sta sredivat u vezi hlađenja, a na nereferentnom hladnjaku je hladnija od 9800gtx. Da se i grije do 80C trajala bi preko 4god što sumnjam da ce u današnje vrijeme koristiti netko grafu toliko.

Vješt sa driverima??? Šta ti to znači? Pregazis jedne preko drugih i sve radi ili unninstaliras stare pa restart pa druge pa opet restart.

I 9800gtx više troši, i bome ima i ona problema sa driverima, i vec je preslaba za nove igre, i moja također tj. sve su slabe za krizu na very high 4xaa 16xaf i na rezi 1920x1080.
17 godina

I give up! Slobodno sam nadopuni! Sto se tice drivera, pogledaj samo koliko ima otvorenih tema "problem sa hd4850 itd., nesto sto je tebi lagano i znas, nekome je mozda tesko i ne zna! I am out!

Pa ti loolaj nekom drugom!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2009 23:20 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

I give up! Slobodno sam nadopuni! Sto se tice drivera, pogledaj samo koliko ima otvorenih tema "problem sa hd4850 itd., nesto sto je tebi lagano i znas, nekome je mozda tesko i ne zna! I am out!

Pa ti loolaj nekom drugom!

Oy, Care...

šta se zamaraš s njima...

nek se samo tješe. 

Ja se više ne mislim zamarati s dječjim vrtičem.

ja budem ubuduče napisao kaj znam,a oni nek pišu kaj hočeju. 
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 17:09 (Juventus 4ever).
17 godina
DAXINHO146 kaže...

uzmi ovu grafu XFX 9800 GTX+ BLACK EDITION..

vs HD4850 = Crysis 1280*1024 (frend testiro) q6600 @ 3.2 ghz, 4 gb ram

GTX+ BLACK EDITION = 55.3 fps
HD 4850 = 42.9
HD 4870 = 55.8

samo sto je gtx+ be jeftiniji od 4870 a za 120 kuna skuplji od 4850 pa vidi sta se isplati, 3 fpsa u igri su ništa..

neka odvrti bench s najnovijim drajverima i uključenim 4x Anti-Aliasingom...vidjet ces da ce doc drugi rezultati...i rezza je premala
ps lockajte ovu temu sto prije jer je prerasla u svađu (kao uvijek ATI vs. Nvidia)
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 16:52 (leo_819).
16 godina
neaktivan

Zotac GF 9800GT,1GB DDR3, DVI audio, TV-out, DVI ja bih uzeo ovu jer je najjaca i po mome misljenju najbolja koju mozes dobiti za ovu cijenu :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Intel Pentium E2200, XFX 9800 Alpha Dog Edition, 1gb DDR2
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice