sinko ti se varas i to gadno se varas. ko kaze da se ja moram igrat na dx11??? ja mogu na dx10 igrat sta me volja tak je to sve isti k....c, a ti nemozes niti na tome kad smo vec kod toga...
Hm ne hvalim se nego je to samo primjer. (neko ljubomoran da to spominje??)
I ne izbjegavaj cinjenice da ljudi nis zadovoljni hd48xx serijom i zato je prodaju.
i nemoj sada ulazi u temu ko je kome rival jasno je da su ati i nvidia uvijek bili rivali.
Prvo je hd4850 kostala 1300 sada kosta 1000.. znaci sve cjene padaju tako da...
E sinko malo gledaj po forumu pa češ vidit da na nekim postovima sam preporučio 9800GTX+ umijesto HD4850.
A da je prije kojih četri mijeseca 9800GTX+ koštala kao sada uzeo bih nju a ne HD4850.
Kako nitko nvidia-u neprodaje, u svim shopovima ima i nvidia-e i ati-a, da ljudi hoce kupi 9800gtx uzeli bi je, a takvih nema puno.
Ja po svim testovima vidim da su hd4850 i 9800gtx+ tu negdje , 9800gtx+ je jaca za 3frame-a.
Oni koji su uzeli referentne hd4850 imaju problema, dok ove nereferentne malo tko mijenja.
I ne izbjegavaj cinjenice da ljudi nis zadovoljni hd48xx serijom i zato je prodaju.
i nemoj sada ulazi u temu ko je kome rival jasno je da su ati i nvidia uvijek bili rivali.
Ti sa 3-way sli neces moc prdnut na high na crysis 2 a dao si preko 4000kn za sve 3 i tu maticnu prek 1000kn i pritom nemozes pokrenut dx11.
Ja bome nedam toliko para za konfu, rađe cu je mijenjat svakih godinu dana.

LAKU NOĆ

LAKU NOĆ

LAKU NOĆ "
Kako nitko nvidia-u neprodaje, u svim shopovima ima i nvidia-e i ati-a, da ljudi hoce kupi 9800gtx uzeli bi je, a takvih nema puno.
Ja po svim testovima vidim da su hd4850 i 9800gtx+ tu negdje , 9800gtx+ je jaca za 3frame-a.
Oni koji su uzeli referentne hd4850 imaju problema, dok ove nereferentne malo tko mijenja.
Ti sa 3-way sli neces moc prdnut na high na crysis 2 a dao si preko 4000kn za sve 3 i tu maticnu prek 1000kn i pritom nemozes pokrenut dx11.
Ja bome nedam toliko para za konfu, rađe cu je mijenjat svakih godinu dana.
Ocete vise prestat?
Ti si kupuj nvidia-u, a mi cemo ati-a! OK?
Ocete vise prestat?
Ocete vise prestat?
Ocete vise prestat?
Ocete vise prestat?
Zat kaj je rekao da je promijenil dvije ATI-evke u jednoj godini ti odmah zaključuješ da nisu valjale.(LOL).
Ja sam promijenil tri grafe u jednoj godini sa time da su dvije bile od Nvidije,ali nisam promijenil zato šta nisu valjale nego zato što ja često mijenjam grafe.I da sad imam GTX280 promijenil ju bi za pet mijeseci.
Ocete vise prestat?
Zat kaj je rekao da je promijenil dvije ATI-evke u jednoj godini ti odmah zaključuješ da nisu valjale.(LOL).
Ja sam promijenil tri grafe u jednoj godini sa time da su dvije bile od Nvidije,ali nisam promijenil zato šta nisu valjale nego zato što ja često mijenjam grafe.I da sad imam GTX280 promijenil ju bi za pet mijeseci.
Kaj ti mijenjaš češće(HAHA)?
Toliko si stručan,a grfe neznaš uvrstit u tržišni segment,nego uspoređuješ grafe koje koštaju 1100kn i 1400kn(HAHA)
I što je najvažnije nevidiš dalje od Nvidie.Poštujem one koji imaju iskustva sa oboje proizvođača i ne pljuju po nijednom,ali oni koji govore samo ATI ili Nvidia najčešče nemaju pojima.
Umjesto da covjeku preporucite graficku karticu opet ste zapoceli prepucavanje ATI-nVidia!!
To je već danas druga tema koju isti likovi spamaju sa ATI - NVIDIA prepucavanjima...
Necu nista sugerirati i ulaziti u Nvidia vs ATI, vec su samo reci svoj zakljucak a to je da je HD4850 super graficka, ali forum je pun topica "problem sa hd4850" itd...
Jbga, dobio sam dojam da je 9800GTX bolji izbor pa da i imam frame-dva manje, glavno da radi par godina bez problema...
To je već danas druga tema koju isti likovi spamaju sa ATI - NVIDIA prepucavanjima...
Pogledajte malo ovdje kako stoje te dvije graficke:
http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9800_GTX_Plus_Amp_Edition/9.html
http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9800_GTX_Plus_Amp_Edition/9.html
Ovaj FORUM je posto totalno glup, svaka tema na kraju postane prepirka najcesce to bude NVIDIA vs ATI ili INTEL vs AMD. U vecini slucajeva svojim prepirkama više odmognete autoru teme nego mu pomognete. Normano je da "svatko hvali svog konja" ,al nevalja pretjerivat
e ljudi meni tu već par dana dolazi tema pod nepročitano jer se vi tu prepucavate,a čovjeku je bolje da promijeni forum jer tu neće dobit odgovor koji želi nego koji se nekom drugom sviđa zato bi molio da mod-evi naprave reda malo ovdje jer ste fulali temu.
Umjesto da napisete I DOBRE I LOSE STRANE SVAKE GRAFICKE vi samo pisete dobre! Da pisu svi iskreno i bez propagande, gledajuci na svoj dzep i svojih prijatelja sa foruma vi gledate kako vasa fanizacija odredenog proizvodaca popije lovu! Sramota!
Tipa ovako:
HD4850 + Taktovi, cijena
- Treba znati srediti hladenje, treba biti vjest sa driverima (puno ih se zali da imaju problem), nece trajati godinama (temperature)
=grafička "žive" snage, Best buy ali za Experience usera koji ce znati srediti hladenje i riktati drivere (ustedjet ce 200 kuna u odnos na 9800GTX...
9800GTX +taktvi, kvaliteta (u odnosu na 4850 i pri tome mislim sredeno hladenje, manja potrosnja-manje topline proizvodi), nema problema sa driverima, najvjerojatnije ce trajati godinama, tj. dok ne postane postane preslaba za nove igre...
- cijena (100-200 kn skuplja od 4850)
=za korsnike koji ne mijenjaju graficku svakih par mjeseci i misle je imati par godina, snage u rangu 4850 (2-3framea vise-manje), budali vazno...
...Ima tu jos puno za napisati...
Umjesto da napisete I DOBRE I LOSE STRANE SVAKE GRAFICKE vi samo pisete dobre! Da pisu svi iskreno i bez propagande, gledajuci na svoj dzep i svojih prijatelja sa foruma vi gledate kako vasa fanizacija odredenog proizvodaca popije lovu! Sramota!
Tipa ovako:
HD4850 + Taktovi, cijena
- Treba znati srediti hladenje, treba biti vjest sa driverima (puno ih se zali da imaju problem), nece trajati godinama (temperature)
=grafička "žive" snage, Best buy ali za Experience usera koji ce znati srediti hladenje i riktati drivere (ustedjet ce 200 kuna u odnos na 9800GTX...
9800GTX +taktvi, kvaliteta (u odnosu na 4850 i pri tome mislim sredeno hladenje, manja potrosnja-manje topline proizvodi), nema problema sa driverima, najvjerojatnije ce trajati godinama, tj. dok ne postane postane preslaba za nove igre...
- cijena (100-200 kn skuplja od 4850)
=za korsnike koji ne mijenjaju graficku svakih par mjeseci i misle je imati par godina, snage u rangu 4850 (2-3framea vise-manje), budali vazno...
...Ima tu jos puno za napisati...
Vješt sa driverima??? Šta ti to znači? Pregazis jedne preko drugih i sve radi ili unninstaliras stare pa restart pa druge pa opet restart.
I give up! Slobodno sam nadopuni! Sto se tice drivera, pogledaj samo koliko ima otvorenih tema "problem sa hd4850 itd., nesto sto je tebi lagano i znas, nekome je mozda tesko i ne zna! I am out!
Pa ti loolaj nekom drugom!
I give up! Slobodno sam nadopuni! Sto se tice drivera, pogledaj samo koliko ima otvorenih tema "problem sa hd4850 itd., nesto sto je tebi lagano i znas, nekome je mozda tesko i ne zna! I am out!
Pa ti loolaj nekom drugom!
uzmi ovu grafu XFX 9800 GTX+ BLACK EDITION..
vs HD4850 = Crysis 1280*1024 (frend testiro) q6600 @ 3.2 ghz, 4 gb ram
GTX+ BLACK EDITION = 55.3 fps
HD 4850 = 42.9
HD 4870 = 55.8
samo sto je gtx+ be jeftiniji od 4870 a za 120 kuna skuplji od 4850 pa vidi sta se isplati, 3 fpsa u igri su ništa..
Zotac GF 9800GT,1GB DDR3, DVI audio, TV-out, DVI ja bih uzeo ovu jer je najjaca i po mome misljenju najbolja koju mozes dobiti za ovu cijenu :)