Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 939.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Sve dok je gpu usage 0 ne pije ti vode. 

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Neda mi se ispočetka, imaš gore slike pa pogledaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
Imperator01 kaže...

bas gledam, 0%

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
Gtx 9xx Club

Ma kako vi dobivate u IDLE  temperaturu od 35C,hebate meni nako cilog dana sta komp radi,dica igraju neke igrice online za curice(igraju se dizajnera i slič),znači ništa zahtjevno,samo surfanje ubiti,temperatura ide do 51C!!!!

evo tek sa 40% fan ima te temperature!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 20:30 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
volegradele kaže...

Ma kako vi dobivate u IDLE  temperaturu od 35C,hebate meni nako cilog dana sta komp radi,dica igraju neke igrice online za curice(igraju se dizajnera i slič),znači ništa zahtjevno,samo surfanje ubiti,temperatura ide do 51C!!!!

evo tek sa 40% fan ima te temperature!!

Meni je jucer idle bio 40-45c cini mi se ali to je zero fan tojest pasivno......

13 godina
Gtx 9xx Club

Pa i meni je zero fan!!

Uglavnom na 40% fan uopće ne čujem grafiku!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

27°C u idleu, al ja nemam zero fan

15 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Imperator01 kaže...

bas gledam, 0%

Lol sad sam i ja skuzio, sorry...sad sam igrao GTA V i evo stanje nakon igranja.

Eto ga! sad je ispravno.

Valjda je su sad gotova pitanja oko toga :P

@volegradele

evo i meni je 28°C idle sve sniženo do kraja ali isto nemam zero fan. Vjerojatno ti je viša temp. zbog zero fan featurea jer se i onako pali kad grafička pređe određenu temperaturu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 20:51 (D.N.R.).
12 godina
Gtx 9xx Club

GTA5 ti podnosi max overclockove....probaj Witcher 3...mislim da ce ti OC drasticno past sa njim tojest stabilan OC bez oscilacija,artefakta itd itd...kuzite sto zelim rec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

84% tdp-a, 1,2560V, 1600.2/1900.8mhz, zanimljivo kako su ti brojke uvjek identicne, ako ne zelis da te nazovemo trolom moram ti doci doma i vidjeti/isprobati tu karticu

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 21:06 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...

84% tdp-a, 1,2560V, 1200.2/1900.8mhz, zanimljivo kako su ti brojke uvjek identicne, ako ne zelis da te nazovemo trolom moram ti doci doma i vidjeti/isprobati tu karticu

Ovo sam i ja primjetio i neznam uopce sta da komentiram.....

13 godina
protjeran
D.N.R. kaže...
Stjepanj kaže...
Imperator01 kaže...

bas gledam, 0%

Lol sad sam i ja skuzio, sorry...sad sam igrao GTA V i evo stanje nakon igranja.

Eto ga! sad je ispravno.

Valjda je su sad gotova pitanja oko toga :P

@volegradele

evo i meni je 28°C idle sve sniženo do kraja ali isto nemam zero fan. Vjerojatno ti je viša temp. zbog zero fan featurea jer se i onako pali kad grafička pređe određenu temperaturu.

aj ti ljepo odvrti ovaj test po formi da zavrsimo pricu

na 1600/1900mhz

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/unigine-heaven-benchmark-40--bughr/180444.aspx

ili ovaj

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/top-unigine-valley-10/196274.aspx

lp

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 21:08 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan

evo dokaz kako može. gtx 970 je prilićno štedljiva. još bolja je gtx 960 što se potrosnje tiče

13 godina
protjeran
dovla_77 kaže...

evo dokaz kako može. gtx 970 je prilićno štedljiva. još bolja je gtx 960 što se potrosnje tiče

kaj je to u dos-u?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 22:40 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Na netu još nisam našao test gtx 970 da je dostigla takt stabilnih 1600 sa fabrićkim coolerom.

Maximalno negdje oko 1550 i to rijetki primjerci.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Idle, desktop, internet... kad se pokrene neka zahtjevnija grafićka aplikacija ili igra poveča se temperatura i onda se pokrenu ventilatori.

a ti DOSovac pokaži temperature kod sebe u idle sa pasivnim hlađenjem pa onda zezaj. samo nemoj staviti komp u frižider

15 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Mother of God. Nisam niti trebao dolazit u temu nego zadržat sve za sebe. Kartica je tu, tu je šta je, slike imate. Vjerujte ako hoćete, nemorate ako nećete. Trol nisam jer ne nalazim zabavu u tome. LP!

P.S. Mogu napisat post od 150 redova i onda se nađe neki tuljan koji će izvuć 15-tu informaciju. Over and out.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
D.N.R. kaže...

Mother of God. Nisam niti trebao dolazit u temu nego zadržat sve za sebe. Kartica je tu, tu je šta je, slike imate. Vjerujte ako hoćete, nemorate ako nećete. Trol nisam jer ne nalazim zabavu u tome. LP!

P.S. Mogu napisat post od 150 redova i onda se nađe neki tuljan koji će izvuć 15-tu informaciju. Over and out.

dao si samo nekakav ss na kojem nema nikakav "skor", dakle odvrti testove na tih 1600mhz... s obzirom na napon i mali tdp trebao bi bez problema...

primjer:

strixica na 1500/2140mhz

i strixica u heavenu na 1500/2000mhz
, zelimo takav ss?!

14 godina
MEGATAMA kaže...

GTA5 ti podnosi max overclockove....probaj Witcher 3...mislim da ce ti OC drasticno past sa njim tojest stabilan OC bez oscilacija,artefakta itd itd...kuzite sto zelim rec.

Otkad? Ruši se ko đubre.

12 godina
Gtx 9xx Club

Meni na svu srecu ne,ide iznad 1500mhz superstabilno dok witcher 3 nejde.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

1459 ta strixica. kliko ja vidim. nije cak ni 1500 a kamoli 1600

13 godina
protjeran
dovla_77 kaže...

1459 ta strixica. kliko ja vidim. nije cak ni 1500 a kamoli 1600

stvarno? imas gtx970 pa sam provjeri kako radi boost nevjeruj svemu sto pise

e i sad sam tek vidio ovaj tvoj tekst tj odgovor:

"kad se pokrene neka zahtjevnija grafićka aplikacija ili igra poveča se temperatura i onda se pokrenu ventilatori" nisam znao da samo tvoja g1 ima "zero frozr" fičrlol (osim ak imas custom bios)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 22:50 (Stjepanj).
11 godina

evo  malo sam se pozabavio karticom pa nešto u tom stilu bar na zadnjem ss 

i ss su mi ispali brutalno ni ja ne vidim koji je clock 

popravljeno 

stock stock
boost u desktopu na stock voltaži ;) :p boost u desktopu na stock voltaži ;) :p
max stabilni oc na stok volt 1563 Mhz da se ne polomite dok pročitate max stabilni oc na stok volt 1563 Mhz da se ne polomite dok pročitate
The Time is always righT
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 23:43 (ZGamer).
14 godina

Kak to da vas dosta koristi PrecisionX?

Meni ne radi baš najbolje njihov OSD. Neke igre ne mogu uopće pokrenit dok je PrecisionX upaljen.

11 godina

mislim da nikome ne radi baš najbolje a i dosta je bugova na win 10...više manje koristim samo frapse i hw monitor za osd

The Time is always righT
14 godina

Win10 je sasvim u redu, al taj PrecisionX.. Žali bože registracije za skidanje tog govneta.

12 godina
Gtx 9xx Club

U Futuri It je Gigabyte gtx 970 G1 2999kn na akciji ako sam dobro vidio,lagano padaju cijene iako je ova moja i kad sam ju uzimao bila samo 3097kn kod nas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Potaknut postovima iznad sa 1600mhz na GTX 970, odlucio sam vidjeti koliko moja moze dostici u igrama (GTA V/Witcher 3) uz podizanje napona. Do sad sam uspio drzat u Witcheru 3 stabilnih 1500mhz ravno, sa 120% TDP, bez dizanja napona.

Koristim EVGA Precision X i kad sam podignuo napon (max mi dopusta +37mV) u GPU-Z mi to uopce ne registrira, kad igram VDC stoji na 1.200 sto je stock vrijednost. Ne razumijem u cemu je stvar, a na netu nisam nasao nista pametno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Je li neko mijenjao termalnu pastu na G1? Kazu da je stock pasta uzasna, koja dolazi fabricki nanesena na gpu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Gtx 9xx Club

neznam zašto bi mjenjao pastu kad je moja GB GTX 970 Gaming G1 u idlu oko 24-25C, u loadu neide preko 65C, osobno mislim da je to nepotrebno raditi osim ako nisi nešto sam dirao po njoj pa imaš potrebu, inače nediraj i ouživaj 

lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 16:19 (Taraba).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice