Catalyst 9.5

poruka: 109
|
čitano: 19.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

Catalyst 9.5 driveri ce biti dostupni u utorak tj. danas.KLIK.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 1
16 godina
RE: Catalyst 9.5
MarioVk kaže...

ja imam ati radeon 9550 (jako staroooo) dali ja mogu instalirat 9.5

mis da ne, odustali su već od podrške starijih agp grafa, ali će ih isto izdavat svaki 6 mis ili duže,
tako za agp grafe se računa samo serija 2000 i 3000 mis, ispravite ako griješim
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

ovo je sa toshibina foruma:

"This tool is known to me but it’s your own risk to use such drivers and tools!

The display driver for desktop PC’s don’t have an overheat protection and so the graphic chip can be damaged.
So I think this isn’t good solution.

e sad da li je to istina ili nije, ali ja ostajem i dalje pri toshibinom catalystu 9.2 dok ne izdaju novi

Mobility modder koristim vise od 2 godine i temperatura u igrama mi nije prelazila nekih 60°C ni nakon vise sati igranja. 
Al dobro...
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
Catalyst 9.5

9.5 mislim da su samo za hd4*** seriju?

evo link (to je za ati), a za nvidia-u link.

pri sredini stranice stisnite na veliki gumb.

upute :

-raspakirate obične drivere(pokrenete instalaciju i kada extracta u c:/ati... onda se pokrene instalacije, e vi ju zaustavite)

-pokrenete modtool

-locirate drivere - C:/ATI/SUPPORT/DRIVER - to je od 9.1 prema dalje, a za 8.-u seriju drivera je C:/ATI/SUPPORT  , iz ovog zaključujemo da su dodali još jedan folder zvan driver,vjerovatno da nas shebu.

-modificirate

-odete u c:/ati/support (/driver) i pokrenete setup

-kraj priče

Mislim da je podrška za staru seriju x13** prestala od tamo nekih 9.3 drivera.

Provjerite ovdje : http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

9.5 mislim da su samo za hd4*** seriju?

Mislim da je podrška za staru seriju x13** prestala od tamo nekih 9.3 drivera.

Provjerite ovdje : http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

9.5 ide za 3*** seriju i 4*** seriju, jedino nisam za 2*** seriju siguran

A za 13**  je podrska sa 9.3 verzijom prestala, istina.
¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
Catalyst 9.5

oni koji imaju radeonke 9550,9600,9700,9800,x**0 i x1*** seriju  neka si skinu 9.3 drivere, a oni koji imaju bilokoju ih hd2,hd3,hd4 serije neka skinu najnovije.

9200,9500 nije podržana u 9.3 driverima, kao ni starije serije.

Ako netko misli opet nešto pitat odite na onaj link koji sam dao da vam sustav sam odabere najbolje drivere za vašu grafičku karticu. ODABERITE DESKTOP, ne mobilty na toj stranici.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

oni koji imaju radeonke 9550,9600,9700,9800,x**0 i x1*** seriju  neka si skinu 9.3 drivere, a oni koji imaju bilokoju ih hd2,hd3,hd4 serije neka skinu najnovije.

9200,9500 nije podržana u 9.3 driverima, kao ni starije serije.

Ako netko misli opet nešto pitat odite na onaj link koji sam dao da vam sustav sam odabere najbolje drivere za vašu grafičku karticu. ODABERITE DESKTOP, ne mobilty na toj stranici.

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

hvala na trudu.....znaci ove da skinem drivere......deskop driver i modificiram njih....(SLIKA)
16 godina
neaktivan

nakon sto skinem DESKOP ATI 9.3 drivere i modificiram trebam izbrisat stare (SLIKA).......da li da obrisem sa nekim unistalerom ili obicno iz control panela izbrisem....pogledajte sliku i recite sta da izbrisem

16 godina
Catalyst 9.5
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zahvaljujem se Hyperionu i svima koju su mi pomogli za drivere...problem je rijesen tako sto sam skino9.3 drivere i modificiro ih i uredno instalirao......HVALA SVIMACool

16 godina
neaktivan

zbog cega mi je suzena slika u igrama....nakon promijene drivera za grafu slika u igrama je suzena

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 17:05 (dogman).
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

jel neko zna link za AGP hotfix za HD 3*** seriju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dogman kaže...

zbog cega mi je suzena slika u igrama....nakon promijene drivera za grafu slika u igrama je suzena

Promijeni Aspect ratio
A ako ne pomogne onda rezu smanji
Benzin 20 Kn. Upaljač 7 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

ATI Catalyst 9.5 driveri dostupni za download na sluzbenim stranicama!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

Evo maloprije instalirao za 7-icu sa službene stranice.Igre nisam probao jedino malo nba tako da ne mogu ništa previše reći.Kada nešto zahtjevnije odigram javim dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

bas se ne razumijem u to, al bi zelio te drivere instalirat!

dali ja trebam prvo uninstalirat stare pa onda nove, il mogu instalirat nove preko starih?

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

da prvo izbrises stare restartaš komp i onda instaliras nove i zatim opet restartati i to je to

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 21:16 (xrobix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Catalyst 9.5

još bolje ako imaš neki program kao drivercleaner itd

da s njima brišeš

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Makić kaže...

još bolje ako imaš neki program kao drivercleaner itd

da s njima brišeš

s njime se brišu ostaci drivera,a ne driveri.
ADD OR REMOVE -> unninstalirat ati drivere -> restart->( driver cleaner i pobrisat ostatke -opcionalno) -> modat drivere (instalirat odmah -to je za desktop grafe) -> instalirat modane drivere -> restart.
Mogu oni i preko starih,ali ovako je bolje i sigurnije.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
dogman kaže...

Promijeni Aspect ratio
A ako ne pomogne onda rezu smanji
 hvala......evo vam slika kako da rijesite problem
17 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

Evo odigrao sam malo crysis tek toliko da vidim ima li poboljšanja i mogu reći da igra ide lakše,fluidnije,uglavnom zadovoljan sam sa novim driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Catalyst 9.5

Nikakvih poboljšanja u perfomansama nema.

Samo OpenGL 3.1 i ispravke bugova.

UPOZORENJE ZA KORISNIKE HD4850 KARTICA: Nemojte instalirat ove drivere jer donose lošije perfomanse za HD4850. 

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 9:26 (neki_lik).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
neki_lik kaže...

Samo OpenGL i ispravke bugova.

UPOZORENJE ZA KORISNIKE HD4850 KARTICA: Nemojte instalirat ove drivere jer donose lošije perfomanse za HD4850. 

iwan kaze da mu radi  bolje......na 4850
eXtreme overclocker
16 godina
protjeran
benko kaže...
neki_lik kaže...

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.5

Ako je netko primjetio (barem je tako kod mene) Catalyst control centar ima samo system skin.Problem mozete rjesiti tako da raspakirate prijasnju verziju CCC (verzija 9.4) te nadjete skin instaler.Nakon sto instalirate skinove potrebno je otici u Start-All programs-Catalyst control centar-Restart runtime.Zatim odete u CCC control panel i moci cete mjenjati skin CCC-a.

Eto da vam bude lakse uploadao sam skin instaler.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neki_lik kaže...
benko kaže...
neki_lik kaže...

upravu si ....dosta losije
17 godina
Catalyst 9.5

Jučer instalirao, baš nikakve razlike u praksi ne vidim...  možda +/- 1-2 FPS-a bi bilo kad bi baš išo testirat.

Nisu mi jasni u ATI-u/AMD-u,  već drugi ili treći novi driveri po redu a razlike baš nikakve nema, bolje da ih ne izdaju mjesečno onda nego svakih 2-3 mjeseca a između možda neke fixeve za određene bugove.

You are entering total TeKkno darkness, and this is how we Jack!......LET'S GO!..............................................WE ARE THE JACK-NATION!..............LEEET'S GOOO!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 14:43 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Catalyst 9.5

Dobar prijedlog

svaki mjesec ili tjedan da izdaju bug fixeve, a svaka 2-3mj recimo "GAME/FPS BOOSTER".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
neki_lik kaže...
benko kaže...
neki_lik kaže...

Da možda na tim rezolucijama,ali ja igram na 1280 x 1024 i na wins7 igra ide dobro,dok su meni 9.4 driveri bili problem.
17 godina
Catalyst 9.5

Crysis 1.2 + modificirani cvar groups ( high = very high, medium = high, low = medium)

crysis benchmark -> GPU test

average 46.737 - sve high , shadows medium, 4x run,9h, 1680x1050, catalyst AI off                    9.4 driveri
average 48.037 - sve high , shadows medium, 4x run,9h, 1680x1050, catalyst AI advanced         9.4 driveri

average 46,863 - sve high , shadows medium, 4x run,9h 1680x1050, catalyst AI off                    9.5 driveri
average 48.023 - sve high , shadows medium, 4x run, 9h, 1680x1050, catalyst AI advanced         9.5 driveri

XP SP3

Phenom II x3 720 @ 3,6GHz + "modificirani" freezer 64 pro

Hd4870 780/1100

slike od freezera

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2009 18:35 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice