AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.478
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Vega

intelduo1 kaže...

Na 2k rezi 144Hz s Vegom neće imati vjerojatno nikad, a s tim dolazi problem procesora, morat će ga OC-at ili kupit jači 

Sumnjam da ce naci bolji gaming cpu za 144hz od 8700k...

Neće, ali je zato imao bolju grafu od Vege

13 godina
protjeran
A dobro taj dio price je debela cinjenica :)
EDIT: Koliko sam skuzio ciljano je isao na odredene igre koje i vega dobro vrti pa valjda sve skupa jos i moze nekako proci.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2018 16:23 (war3_tft).
16 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

U njegovom slucaju to bi znacilo da bi konstantno morao drzati iznad 144 fps na 1440p, a to ovisno od naslova do naslova ne moze drzati niti 1080ti. Dropova ce uvijek biti i tu je freesync spas, znam da si ti zagovornik toga da treba slozit konfiguraciju da imas lock na frekvenciji monitora, al taj film spada pod sajns fikšn...

Ma daj molim te, ja ne znam za igru gdje to ne mogu. Spustiš nešto, makneš AA, neke bijesne sjene i već si sigurno u svakoj ispod. Lockaš na 120, dovoljno je.

Nope.
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Ja ne znam vi govorite koda vega 64 lc ne u rangu 1050ti ona me izmedu 1080 i 1080ti a razlika 2000tkm 1080ti ne vridi,,, u najgorem slucaju uzmen 1080ti opet i šta sad nije niko mrtav nije smak svita barem sada na njuskalu ih ima ko u prici

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

S vegom cu imat od 5-20fps manje u najgoru ruku,, a u dx12 jos manje razlike,,, ovu proda 7000 ovu platia 5000.. a ako neko nade vegu lc za 5000kn neka rece ispod 6500 bez garancije hrvatske nepostoji,,, a moja ima jos 32 u centro hr.. evo sad cu je oglasit i vidit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

S vegom cu imat od 5-20fps manje u najgoru ruku,, a u dx12 jos manje razlike,,, ovu proda 7000 ovu platia 5000.. a ako neko nade vegu lc za 5000kn neka rece ispod 6500 bez garancije hrvatske nepostoji,,, a moja ima jos 32 u centro hr.. evo sad cu je oglasit i vidit

Već prodaješ LC? 

14 godina
neaktivan
AMD Vega

Ma ne prodajem zasto bi je proda  vega ce u novim igrama bit bolja i bolja isto ko fury x  i 980ti

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Evo dosla i montirana sad najnovije drivere..stare sam brisa s ddu jel to dovoljno

Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
augi80 kaže...

jel to dovoljno

Dovoljno je.

12 godina
augi80 kaže...

Evo dosla i montirana sad najnovije drivere..stare sam brisa s ddu jel to dovoljno

eh, isti tepih su moji starci imali prije 20g :)

btw mici kuciste sa tepiha

a za savjete i to sto trazis, beskorisno

ionako ces na kraju ucinit po svom

12 godina
Fanu kaže...

eh, isti tepih su moji starci imali prije 20g :)

i meni je isti takav do prije koji mjesec stajao u hodniku 

14 godina
neaktivan
AMD Vega

jos nešto pošto davno nisam ima amd u softveru od amd  pod stavku display ukljucen mi je freesync (ON)... a pod gamin kad udem u pubg di je freesync stoji amd optimazed a mogu i tu stavit on ili ne treba ako je pod display vec on ,,, a šta se tice performansi na pubg na 1440p sve iste postavke ko 1080ti razlika je ne znam ne primjetim i ova i ona su isle do 144  ova pada u gradu el pozo na 115 -117 tamo je mozda 120-125 na otvorenome ima 144 tako da sam zadovoljan napajanje zasad radi ... i jel mogu vidi di potrošnju ...molio bi ovo za freesync kako namistit jel triba pod gaming di je i igra stavit on ili ostavit amd optim. i jel samo dovoljno pod display di pise freesynxc on 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

I pitanje na turbo modu power limit je 25%... a na custom nista ne diram nego stavim power na 50. Jel joj moze sta bit odradi benchmarkove bez ilalvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
augi80 kaže...

napajanje zasad radi ... i jel mogu vidi di potrošnju

daj se više ostavi napajanja, taj seasonic može tvoju konfu tjerati do besvjesti bez da se oznoji

14 godina
augi80 kaže...

I pitanje na turbo modu power limit je 25%... a na custom nista ne diram nego stavim power na 50. Jel joj moze sta bit odradi benchmarkove bez ilalvih problema

Vrati natrag na 0. Nema gotovo nikakve razlike u performansama, a ovako troši dosta više struje. Eventualno kod nekog OC-a staviš veći power limit ali ovako nema potrebe. Ostavi na balanced i kraj priče. Uštediš dosta struje.

14 godina
neaktivan
AMD Vega
  • evo dok je drzim na turbo ... nisam proba balance nakon 30 minuta samo se ekran zacrni cuje se zvuk u igri i sve ....i pise no signal moram restartat komp i onda je sve ok ali vrati watman na balance ne turbo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...
  • evo dok je drzim na turbo ... nisam proba balance nakon 30 minuta samo se ekran zacrni cuje se zvuk u igri i sve ....i pise no signal moram restartat komp i onda je sve ok ali vrati watman na balance ne turbo

Nema to veze s napajanjem najvjerojatnije. Jel ti se to javlja samo u Turbo modu? Na PCB-u imaš jedan mali crni prekidač... Ukoliko je u poziciji 2 (prema konektorima za napajanje), onda je BIOS u power saving modu, a ukoliko je u poziciji 1 (prema konektorima za monitor), onda je BIOS u "normalnom" modu. Provjeri da nije to problem. Trebao bi biti u "normal" modu, odnosno poziciji 1.

14 godina
neaktivan
AMD Vega

a driveri su ovi od jucer sta su izasli 18.3.4 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

a ima mali switchevi jedan je za on ili of drugi red ili blue 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

a ima mali switchevi jedan je za on ili of drugi red ili blue 

Ne to... Evo označio sam ti prekidač!

14 godina
neaktivan
AMD Vega

jesam ide put naprid tj, di se monitor spaja ...sada sam vratio drivere koji nisu optional beta daje mi iz 7,2,2018  verzija 18.2.1 ali nije bilo ništa  između ti i ovih optional 18.3.4 samo to dvoje mi izbaci 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

pod display mi je freesync on .. a u gaming di su igre svima pod freesync stoji amd optimiozed ,, ocu ostavit tako ili on 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD Vega

Odi u temu driveri. Tamo će ti se pomoći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
AMD Vega

Ma samo problemi s tim AMD-om, najbolje da ju prodas i doplatis za 1080 Ti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Sve radi samo ponovo ddu drivere izbrisa,, prebaciva mi je na kartu na ploci procesoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sto se tice power limita, koju god sam recenziju gledao preporucaju da se power limit stavi na max jer se automatski dobije oc i stabilniji klokovi.

Ono sto dodatno mozes napraviti i sto je pozeljno je da undervoltas zadnje dvije faze u wattmanu dokle god je stabilno, na taj nacin smanjis potrosnju i temp.
14 godina
neaktivan
AMD Vega

Evo balance i turbo mod potrosnja i fps 1440p sve ultra osim sjena

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

Evo balance i turbo mod potrosnja i fps 1440p sve ultra osim sjena

Vidiš, to je ono što sam ti govorio... 120 FPS i 260W i 124 FPS i 330W. Iako ovo nije precizno mjerenje potrošnje struje (imaš za stotinjak kuna za kupiti mjerač potrošnje električne energije), ovdje je manje od 2 % veći FPS za 70W više, premda uz više taktove. Neisplativo...

14 godina
neaktivan
AMD Vega

free sync radi dobro pubg radi dosta glatko sve ultra osim sijena i foliage very lowe na 1440p,,avi, bf1 na dx12 radi super ,,, i kada ukljucin freesync u svakoj igri u radeon programu ostavin amd optimize,, sve u svemu ok kartica taman izmedu 1080 i 1080ti,,, napajanje dovoljno iako su mi neki rekli da nece radit ,,, jedino šta bi volia je 1080ti amp xtreme ili funders edition jel uskoro dobijan gsync monitor ,,,, tako da sam proba i vegu da nema fps mjerača niko ne bi zna koja je grafa da su jedna do druge ,,,, iako ne znam ili mi se cini na radeonu su boje koda su više zive a na nvidia malo isprane s istim postavkama monitora 

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Vega

Nista. Sada kada dolazi gsync monitor, red je prodati vegu i uzeti 1080ti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice