Na 2k rezi 144Hz s Vegom neće imati vjerojatno nikad, a s tim dolazi problem procesora, morat će ga OC-at ili kupit jači
Sumnjam da ce naci bolji gaming cpu za 144hz od 8700k...
Neće, ali je zato imao bolju grafu od Vege
Na 2k rezi 144Hz s Vegom neće imati vjerojatno nikad, a s tim dolazi problem procesora, morat će ga OC-at ili kupit jači
Sumnjam da ce naci bolji gaming cpu za 144hz od 8700k...
Neće, ali je zato imao bolju grafu od Vege
U njegovom slucaju to bi znacilo da bi konstantno morao drzati iznad 144 fps na 1440p, a to ovisno od naslova do naslova ne moze drzati niti 1080ti. Dropova ce uvijek biti i tu je freesync spas, znam da si ti zagovornik toga da treba slozit konfiguraciju da imas lock na frekvenciji monitora, al taj film spada pod sajns fikšn...
Ma daj molim te, ja ne znam za igru gdje to ne mogu. Spustiš nešto, makneš AA, neke bijesne sjene i već si sigurno u svakoj ispod. Lockaš na 120, dovoljno je.
Ja ne znam vi govorite koda vega 64 lc ne u rangu 1050ti ona me izmedu 1080 i 1080ti a razlika 2000tkm 1080ti ne vridi,,, u najgorem slucaju uzmen 1080ti opet i šta sad nije niko mrtav nije smak svita barem sada na njuskalu ih ima ko u prici
S vegom cu imat od 5-20fps manje u najgoru ruku,, a u dx12 jos manje razlike,,, ovu proda 7000 ovu platia 5000.. a ako neko nade vegu lc za 5000kn neka rece ispod 6500 bez garancije hrvatske nepostoji,,, a moja ima jos 32 u centro hr.. evo sad cu je oglasit i vidit
S vegom cu imat od 5-20fps manje u najgoru ruku,, a u dx12 jos manje razlike,,, ovu proda 7000 ovu platia 5000.. a ako neko nade vegu lc za 5000kn neka rece ispod 6500 bez garancije hrvatske nepostoji,,, a moja ima jos 32 u centro hr.. evo sad cu je oglasit i vidit
Već prodaješ LC?
Ma ne prodajem zasto bi je proda vega ce u novim igrama bit bolja i bolja isto ko fury x i 980ti
jel to dovoljno
Dovoljno je.
Evo dosla i montirana sad najnovije drivere..stare sam brisa s ddu jel to dovoljno
eh, isti tepih su moji starci imali prije 20g :)
btw mici kuciste sa tepiha
a za savjete i to sto trazis, beskorisno
ionako ces na kraju ucinit po svom
eh, isti tepih su moji starci imali prije 20g :)
i meni je isti takav do prije koji mjesec stajao u hodniku
jos nešto pošto davno nisam ima amd u softveru od amd pod stavku display ukljucen mi je freesync (ON)... a pod gamin kad udem u pubg di je freesync stoji amd optimazed a mogu i tu stavit on ili ne treba ako je pod display vec on ,,, a šta se tice performansi na pubg na 1440p sve iste postavke ko 1080ti razlika je ne znam ne primjetim i ova i ona su isle do 144 ova pada u gradu el pozo na 115 -117 tamo je mozda 120-125 na otvorenome ima 144 tako da sam zadovoljan napajanje zasad radi ... i jel mogu vidi di potrošnju ...molio bi ovo za freesync kako namistit jel triba pod gaming di je i igra stavit on ili ostavit amd optim. i jel samo dovoljno pod display di pise freesynxc on
I pitanje na turbo modu power limit je 25%... a na custom nista ne diram nego stavim power na 50. Jel joj moze sta bit odradi benchmarkove bez ilalvih problema
napajanje zasad radi ... i jel mogu vidi di potrošnju
daj se više ostavi napajanja, taj seasonic može tvoju konfu tjerati do besvjesti bez da se oznoji
I pitanje na turbo modu power limit je 25%... a na custom nista ne diram nego stavim power na 50. Jel joj moze sta bit odradi benchmarkove bez ilalvih problema
Vrati natrag na 0. Nema gotovo nikakve razlike u performansama, a ovako troši dosta više struje. Eventualno kod nekog OC-a staviš veći power limit ali ovako nema potrebe. Ostavi na balanced i kraj priče. Uštediš dosta struje.
Nema to veze s napajanjem najvjerojatnije. Jel ti se to javlja samo u Turbo modu? Na PCB-u imaš jedan mali crni prekidač... Ukoliko je u poziciji 2 (prema konektorima za napajanje), onda je BIOS u power saving modu, a ukoliko je u poziciji 1 (prema konektorima za monitor), onda je BIOS u "normalnom" modu. Provjeri da nije to problem. Trebao bi biti u "normal" modu, odnosno poziciji 1.
a driveri su ovi od jucer sta su izasli 18.3.4
a ima mali switchevi jedan je za on ili of drugi red ili blue
jesam ide put naprid tj, di se monitor spaja ...sada sam vratio drivere koji nisu optional beta daje mi iz 7,2,2018 verzija 18.2.1 ali nije bilo ništa između ti i ovih optional 18.3.4 samo to dvoje mi izbaci
pod display mi je freesync on .. a u gaming di su igre svima pod freesync stoji amd optimiozed ,, ocu ostavit tako ili on
Odi u temu driveri. Tamo će ti se pomoći...
Ma samo problemi s tim AMD-om, najbolje da ju prodas i doplatis za 1080 Ti.
Sve radi samo ponovo ddu drivere izbrisa,, prebaciva mi je na kartu na ploci procesoru
Evo balance i turbo mod potrosnja i fps 1440p sve ultra osim sjena
Vidiš, to je ono što sam ti govorio... 120 FPS i 260W i 124 FPS i 330W. Iako ovo nije precizno mjerenje potrošnje struje (imaš za stotinjak kuna za kupiti mjerač potrošnje električne energije), ovdje je manje od 2 % veći FPS za 70W više, premda uz više taktove. Neisplativo...
free sync radi dobro pubg radi dosta glatko sve ultra osim sijena i foliage very lowe na 1440p,,avi, bf1 na dx12 radi super ,,, i kada ukljucin freesync u svakoj igri u radeon programu ostavin amd optimize,, sve u svemu ok kartica taman izmedu 1080 i 1080ti,,, napajanje dovoljno iako su mi neki rekli da nece radit ,,, jedino šta bi volia je 1080ti amp xtreme ili funders edition jel uskoro dobijan gsync monitor ,,,, tako da sam proba i vegu da nema fps mjerača niko ne bi zna koja je grafa da su jedna do druge ,,,, iako ne znam ili mi se cini na radeonu su boje koda su više zive a na nvidia malo isprane s istim postavkama monitora
Nista. Sada kada dolazi gsync monitor, red je prodati vegu i uzeti 1080ti...