- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, Wattman je grozan što se ventova tiče. Curve uopće ne postoji, a ona dva slidera koja ima su beskorisni.
Here we go Again :)
Rx480 16% brža od gtx 1060 u The Divisionu:
Dakle, povijest se ponavljam, ovim tempom .....
https://www.techpowerup.com/228800/tom-clancys-the-division-gets-directx-12-update-rx-480-beats-gtx-1060-by-16
A igra je zaista dobra, nudi dosta zabave i prelijepo izgleda, ja sam uz nesto OC imao 60fps i tako lijepo izvodjenje igre da je to strasno
https://www.techpowerup.com/228800/tom-clancys-the-division-gets-directx-12-update-rx-480-beats-gtx-1060-by-16
A igra je zaista dobra, nudi dosta zabave i prelijepo izgleda, ja sam uz nesto OC imao 60fps i tako lijepo izvodjenje igre da je to strasno
Isto mi je igra okey ali... ja je ne zelim kupiti jer ne radi CF-- zali boze mog 144hz FS monitora.
Pa realno koju god grafu da stavis neces zakucati 144fps u toj igri na 1080p maxed tako da nemoj se time opterecivati. Ako ti bas smeta utopi jednu grafu, jer kako je $ poceo da raste, sam trend porasta cijena ce se i ocekivati kod nas poslije nove sigurno
mislim da nije ista granica za paljenje i gašenje ventova, dijelom baš radi toga da nema stalnog tiltanja ako se temperatura vrti oko te granice, a dijelom i zato da ventovi malo duže hlade grafu kad ona jednom dođe na više temperature
zato ti stavljaju automatsko paljenje ventova na 60 stupnjeva, a gašenje tek kad temperatura padne na 50 (bubam, ali to je otprilike tako)
Zanimljiv mi je odnos r9 290/x vs nvidia konkurencija gtx 780/ti,gtx 970.
fury x samo 4 fps-a slabija od 1080 u 4k
a kad je x izasao a kad pascal joj jooooj nv-joooj
Evo instaliro trixx, stavio da mi se ventovi pale tek na 65 stupnjeva, i wattman i trixx prikazuju 57 a ventovi se opet pale svako malo...
Probaj reinstall drivera. Znaju se stvari zbrčkati.
Reinstalirao drivere i trixx, i dalje isti problem
Mozete izbrisati ovo AMD, izgleda da je to samo Radeon sad!
click me
Ne, LOL. To kako im glasi handle Twittera nema veze s nazivom kartica. Twitter je društvena mreža s vrlo malim objavama pa je svako slovo važno.
Ma znam haha, ali je super sto su svuda izbacili AMD prvo, nego da ide Radeon graphics http://radeon.com/en-us/
click me
Ne, LOL. To kako im glasi handle Twittera nema veze s nazivom kartica. Twitter je društvena mreža s vrlo malim objavama pa je svako slovo važno.
ima neke veze, već duže vrijeme se "grafičari" nastoje izdvojiti, prije godinu dana je nastao i samostalni radeon technologies group
evo ti i njihova stranica na kojoj amd loga nema niti u primisli
imaš hrpe tekstova gdje se spominje ambicija raje i "njegovih atijevaca" za kompletnim odvajanjem od amd-a
evo ti jedan s početka godine
Koduri’s ultimate goal is to separate the Radeon Technologies Group from its corporate parent at all costs with the delusion that RTG will be more competitive with NVIDIA and become a possible acquisition target for Koduri and his band of mutineers to cash in when it's sold. While Koduri is known to have a strong desire to do this by forging a new relationship with Apple on custom parts (no surprise there) for Macbooks, the real focus is on trying to become the GPU technology supplier of choice to none other than Intel. While this was speculated some time ago I can tell you with certainty that a deal is in the works with Intel and Koduri and his team of marauders working overtime to get the deal pulled into port ASAP. The Polaris 10/11 launch, and all of its problems, are set to become a future problem of Intel’s in what RTG believes will be a lucrative agreement that will allow Koduri and his men to slash the lines from Lisa Su and the rest of AMD.
...dogovor s intelom je nedavno i postignut, ostalo slijedi
Da, ali se nisu odvojili, a kako stvari stoje i neće se odvojiti još neko vrijeme sigurno.
click me
Da, ali se nisu odvojili, a kako stvari stoje i neće se odvojiti još neko vrijeme sigurno.
ali objašnjava zašto su izbacili amd, zasad radi brendiranja, a po planovima i radi kompletnog razdvajanja
sasvim sigurno nije radi ovog što si ti mislio - da im fali slova na twitteru
Ekipa tko oce jednu od mene rxicu pm... neda mi se stavljati oglas ovjde pa eto. mozete ga naci na njuskalu (za vas nije ta cijena)
ali objašnjava zašto su izbacili amd, zasad radi brendiranja, a po planovima i radi kompletnog razdvajanja
sasvim sigurno nije radi ovog što si ti mislio - da im fali slova na twitteru
To je šala picajzlo! .) A odvajanje ćemo vidjeti. Trebaju im AMD-ovi resursi, sumnjam da će se tako brzo dogoditi.
Daj sliku grafe a ne kutije, i nije valjda da ces ostati na g4400 sa rx 480??
i5 6400 ili 6600 ,bas sam sad na i5 club temi pitao jel se isplati uzeti 6600
Hm.. Pa i nije baš zahvalno prijeći na novu platformu tik pred launch ryzena. Strpi se do launch pa biraj. U najgorem slučaju, cijene će ostat iste, ali vjerojatnije će pasti (intelovim cpuima mislim)...

i5 6400 ili 6600 ,bas sam sad na i5 club temi pitao jel se isplati uzeti 6600
Kakvo je ovo trollanje s bojom logo-a??!!
Kakvo je ovo trollanje s bojom logo-a??!!
Jel se još kome nakon zadnjih drivera (16.12.1) pojavio coil whine?
Ja imam msi gaming x 480 8gb (stara mjesec dana, nikad OCana) i vidim da se još jednom tipu pojavio kao i meni nakon zadnjeg update-a.
Ne pomaže vraćanje na prošle drivere i ne vrijedi garancija za coil whine, znači daš 2.5k kn za grafičku koju sad moram lockat na 57fpsa da se ne čuje buka u igrama.