AMD Navi izdvojena tema

poruka: 10.495
|
čitano: 2.338.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: AMD Navi
DarthMarkus kaže...

Ok

#ebanjemajkerudarimaikriptomanijacimapohlepikurcupalcu

Uffff, jesi li se olakšao. Moraš s tim živjeti kao i s covidom 19. Čim se prije s tim pomiriš i k tome se prilagodiš bit će ti lakše.

Evo uzeo u mindfaktoryu gigu rx 6800 xt. Sada sam na čekanju.

13 godina
rokonja kaže...
augi80 kaže...

Strix 2080ti instar garancija  kutija i sve 6000kn

Ma hrabar si ti, tako treba "ko je ko ja". Za njuško ok, al tu

Svaka ćas.
Vilenjak jesi utopio 3080 za 10 keka ?

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2021 16:05 (DarthMarkus).
17 godina
AMD Navi

Ja sam utopio 3080 za 11k xD

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Bloodraven kaže...

Ja sam utopio 3080 za 11k xD

Ček utopio si za 11 3080 i uzeo 6900xt za koliko 10-11 ?

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2021 16:18 (DarthMarkus).
16 godina

Veči broj na kutiji gpu-a bar izgleda nekako ljepše močnije.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2021 19:56 (dery).
17 godina
AMD Navi

6900xt 10k, i mogu vam reci da sam fkt jako zadovoljan. Jbte Upalio sam Valhallu imao sam 70 fpsa na 3080 sad param 100-120. Division 2 isto tako itd...

fkt mi igre znatno bolje rade ne mogu reci i zadovoljan sam. 

Vjerojatno po nekima los potez ali htio sam full amd build i usput sam i zaradio :) 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
12 0 hvala 5
15 godina
Bloodraven kaže...

6900xt 10k, i mogu vam reci da sam fkt jako zadovoljan. Jbte Upalio sam Valhallu imao sam 70 fpsa na 3080 sad param 100-120. Division 2 isto tako itd...

fkt mi igre znatno bolje rade ne mogu reci i zadovoljan sam. 

Vjerojatno po nekima los potez ali htio sam full amd build i usput sam i zaradio :) 

E to smo htjeli čuti. Iskreno priznaje. Ajd, nadam se da ćeš dugo uživat u novom kompu.

13 godina
protjeran
rokonja kaže...

E to smo htjeli čuti. Iskreno priznaje. Ajd, nadam se da ćeš dugo uživat u novom kompu.

Uzivao je cak jedan cijeli dan, ako i toliko...

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-6900xt-oglas-33603079

6900XT fakat jako dobra 6900XT fakat jako dobra
T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2021 7:07 (Tomo53nja).
15 godina
Tomo53nja kaže...

Uzivao je cak jedan cijeli dan, ako i toliko...

https://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-6900xt-oglas-33603079

A to je tako kad bi ljudi šupak prodali za par kuna zarade. "Bolje kuna u hladovini nego dvije na suncu".

17 godina
AMD Navi

Imam jos jednu na lageru pa reko ako uspijem jos nesto zaradit super.

Ciljam onu xfx 6900xt merc

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Koja je razlika izmedju 6800 XT Taichi i Phantom Gaming. Razlika je 30 eura izmedju njih u MF, ne kuzim bas razlike izmedju njih.

Ili bolje 6800 XT AORUS MASTER, ta je 1150 eura.. Taichi 1100 eura, Phantom gaming 1130 eura.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2021 13:53 (The_Fichek).
4 godine
protjeran
AMD Navi

Evo ako nekoga zanima majnanje na 6800 grafickoj kartici: Etherium oko cca 63 mh/s-a sa 120-tak W potrosnje...nije lose, ispobao sam rezultate sa 14 satnim majnanjem.

0 0 hvala 0
4 godine
Ivan Majstorovic kaže...

Evo ako nekoga zanima majnanje na 6800 grafickoj kartici: Etherium oko cca 63 mh/s-a sa 120-tak W potrosnje...nije lose, ispobao sam rezultate sa 14 satnim majnanjem.

Pretvori nam to u kuneHvala

4 godine
protjeran
Boris grozni kaže...
Ivan Majstorovic kaže...

Pretvori nam to u kuneHvala

Ma to sam ovako iz znatizelje htio vidjeti koliko moze maks sa undervoltom. Uracunajuci cijenu struje i da cijeli rig vuce 170-tak W tokom mining procesa...nekih 1000-1200 kuna mjesecno bih rekao ako je 24/7 pod rudarenjem?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2021 15:26 (Ivan Majstorovic).
16 godina

Znači koliko sad koštaju treba do 9 mjeseci za povrat uloženog. 

kradem mine iz minskog polja
4 godine
protjeran
dery kaže...

Znači koliko sad koštaju treba do 9 mjeseci za povrat uloženog. 

Pa da, moja je bila 720 eura- znaci mozda nekih 5 mjeseci da se odlucim ostaviti rig i majnati imao bi povrat ulozenog. Stime da sam za 2080s dobio 3500 kuna, ova 6800 me izasla nekih 2000 kuna.

Mislim kako god okrenes u dobitku sam, eto ni necudi me zakaj su svi sada osli rudariti.

7 godina
neaktivan

The_Fichek kaže...

Koja je razlika izmedju 6800 XT Taichi i Phantom Gaming. Razlika je 30 eura izmedju njih u MF, ne kuzim bas razlike izmedju njih.

Ili bolje 6800 XT AORUS MASTER, ta je 1150 eura.. Taichi 1100 eura, Phantom gaming 1130 eura.

Taichi je vrh ponude od Asrocka .Bolje hladjenje, RGB,  i treci 8pin konektor

Ja inace imam taj Taichi model. Ja sam zadovoljan sa svojim primjerkom (drzi preko 2700mhz) . Malo je zagusena u mojem kucistu pa je vecinu vremena undervoltana i underclocana

Obrati paznju da ce ti njenih 330mm stati u kuciste (od svih kartica na trzistu, samo je XFX Merc duza od nje)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2021 17:57 (Role2).
15 godina

Kad bi upogonio sestrinu 5600 XT sa posebnim biosima i tim đinđa minđama za majnanje, vratio bih novce za ~3 mjeseca (2600 kn).

Neki miner koji je kupio više takvih kartica slatko se smije, toliko o tome koliko je majnanje isplativo.

Say hello to my little friend
4 godine
Krunoo7 kaže...

Kad bi upogonio sestrinu 5600 XT sa posebnim biosima i tim đinđa minđama za majnanje, vratio bih novce za ~3 mjeseca (2600 kn).

Neki miner koji je kupio više takvih kartica slatko se smije, toliko o tome koliko je majnanje isplativo.

Dosta njih to radi da su im grafe spojene na crno, tj van el mreže, kako tek oni trljaju ruke

7 godina
Boris grozni kaže...
Krunoo7 kaže...

Dosta njih to radi da su im grafe spojene na crno, tj van el mreže, kako tek oni trljaju ruke

U RH čisto sumnjam. Ne isplati se sa tim zaje... I na čisto je zasada brutalno. Dok ne pukne. Nakon konverzije ethera u bitcoin, najpametnije bi bilo kupit zlato. Onda znaš što imaš.

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2021 18:52 (cvaja997).
4 godine
cvaja997 kaže...
Boris grozni kaže...
Krunoo7 kaže...

U RH čisto sumnjam. Ne isplati se sa tim zaje... I na čisto je zasada brutalno. Dok ne pukne. Nakon konverzije ethera u bitcoin, najpametnije bi bilo kupit zlato. Onda znaš što imaš.

Kak misliš neisplati, hrpa mojih prijatelja i poznanika ima struju na crno, neki su dobili za 500kn neki za 5000, ovisi koji ti majstor to sve spaja. Ti nisi iz Hrvatske?

7 godina

Prekrasno. Jesam i kazna je da se smrzneš kada te uhvate.

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
11 godina
Role2 kaže...

The_Fichek kaže...

Ja inace imam taj Taichi model. Ja sam zadovoljan sa svojim primjerkom (drzi preko 2700mhz) . Malo je zagusena u mojem kucistu pa je vecinu vremena undervoltana i underclocana

Obrati paznju da ce ti njenih 330mm stati u kuciste (od svih kartica na trzistu, samo je XFX Merc duza od nje)

Rasprodala se 10min nakon posta. Predlozio sam mu Master model jer je par milimetara kraca pa bi stalo u kuciste s vodenim naprijed, a ima i 4g jamstva. Kako got bilo covjek vjerojatno nece nikad kupit komp, tako da problem rjesen. Vise me zanimalo ovako opcenito koja je bolja, ali pretpostavljam da su svi ti high-end modeli super. Svejedno fala na dojmovima :) Primjetio sam da je full duga da, ostale 6800XT su blize 324mm, a tih pola centa bome znaci kod popularnih kompaktnih kucista.

7 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
Role2 kaže...

The_Fichek kaže...

Rasprodala se 10min nakon posta. Predlozio sam mu Master model jer je par milimetara kraca pa bi stalo u kuciste s vodenim naprijed, a ima i 4g jamstva. Kako got bilo covjek vjerojatno nece nikad kupit komp, tako da problem rjesen. Vise me zanimalo ovako opcenito koja je bolja, ali pretpostavljam da su svi ti high-end modeli super. Svejedno fala na dojmovima :) Primjetio sam da je full duga da, ostale 6800XT su blize 324mm, a tih pola centa bome znaci kod popularnih kompaktnih kucista.

Ma da , sve su to nijanse . Nema lose 6800XT kartice, iako ova Taichi je u samom vrhu. 

Ono sto sam zamjentia kad usporedujes BIOS-e , sve kartice imaju do 300A GPU power limit, jedino STRIX LC i Phantom Gaming imaju 340A, dok je Taichi na 350A

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2021 23:26 (Role2).
11 godina

Interesting, prema ovoj prvoj slici Merc i Red devil izgledaju za klasu bolje od ostalih kaj se tice temperatura u odnosu na brzinu ventilatora. Strix LC ne racunam jer je vodeno hladjena. Pitam se jesam li zajebo drugog frenda sto je uzeo 6800 XT Nitro, ali u HR prakticki nema biranja, uzmes sto je na lageru. Mislim taj GPU spot od 100 stupnjeva ne izgleda lijepo, ali je vjerojatno unutar specifikacija.. Steta kaj nema MSI i Gigabytea u toj tablici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2021 0:42 (The_Fichek).
12 godina
Ma kakvi zajebao, pa imaš tu forumaša kojem debelo ocana nitro nejde preko 60 stupnjeva i soma rpm :D
11 godina

Reko ovih 100 stupnjeva gpu hot spot mi je bilo sumnjivo, a s obzirom na screenshot kolege izgleda da podaci s Techpowerupa ne varaju. Ma neka je i to rjeseno, grafa je inace vrlo robusna i najljepsi komad hardvera koji sam vidio uzivo.. Kutija za grafu je bila 50-60cm duzine, ko za kakvo omanje kuciste lol. Nisam vidio dojmove tog forumasa, ne pratim bas Navi temu, zapravo jedva da pratim forum osim Ryzen teme.. Fala svejedno.

11 godina
neaktivan
AMD Navi

Prije ovoga sam bio 100% da ću uzet 6800 XT, ali mislim da ipak neću , futureproofing

https://www.pcgamer.com/nvidias-rtx-3080-destroys-amds-rx-6800-xt-in-new-3dmark-test/

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
AMD Navi

Zašto ne?

Duplo bolje skalira AMD, 1568% vs 767%

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je bio neki update AMD drivera koji je to znacajno popravio, al neda mi se trazit pa sam pogledaj ak te zanima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice