AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.914.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: AMD Catalyst - Topic o Driverima

Meni BF4 radi, samo je AMD toliko lazy i opet nisu popravili mantle problem sa 7xxx serijom  {#}  Jos uvijek imam ogromne spike-ove na mantlu, tj. igra mi svako desetak sekundi zakoci {#}

OPREZ - NE INSTALIRAJTE AMD GAMING EVOLVED APP PRI INSTALACIJI DRIVERA

To je razlog crashanja BF4, a najveci problem je sto se ne moze izbrisati sa racunara...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 17:24 (Neonyziee).
15 godina
AMD Catalyst - Topic o Driverima

Vidim ja da ću ja još dugo biti na verziji 13.11 koja me odlično služi, a kad se Mantle potpuno sredi onda će me ta verzija vidit.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

evo da se opet javim,fino mi igra sad ne radi ni na jednom driveru,izbrisat se ne moze ovaj gaming envoled app nikako,izbrisao bas sve cak iz registrija gdje god se spominje prokleti "raptr" i igra nece pa nece vise nikako ni na jednom driveru cak ni 13.11 itd

hvala AMDu i Yebem im mater u usta {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neonyziee kaže...

Meni BF4 radi, samo je AMD toliko lazy i opet nisu popravili mantle problem sa 7xxx serijom  {#}  Jos uvijek imam ogromne spike-ove na mantlu, tj. igra mi svako desetak sekundi zakoci {#}

To je razlog crashanja BF4, a najveci problem je sto se ne moze izbrisati sa racunara...

Kak se nemože obrisat, ja sam uspio?

13 godina
neaktivan

daj reci kako, svaka ti dala

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Kak se nemože obrisat, ja sam uspio?

nisi,provjeri fino kad zelis instalirat ponovo drivere i bit ce ti zaledjena kvakica da vec imas taj komad govneta

16 godina
mersimh kaže...

evo da se opet javim,fino mi igra sad ne radi ni na jednom driveru,izbrisat se ne moze ovaj gaming envoled app nikako,izbrisao bas sve cak iz registrija gdje god se spominje prokleti "raptr" i igra nece pa nece vise nikako ni na jednom driveru cak ni 13.11 itd

hvala AMDu i Yebem im mater u usta {#}

Pa danas je bio BF4 patch, koji je trebao popraviti rušenje. Barem je meni popravio jer nisam uopće mogao igrati na DX11, a mantle se svako malo sruši. Da ti se ne ruši možda radi tog patcha? Eto ti par stvari koje je pomoglo ljudima.

Ako si stavljao .cfg file izbriš ga ili iz njega samo ovo UI.DrawEnable 1 pa probaj pokrenuti igru ili probaj izbrisati BF4 folder u documentsima, samo pazi brisanje tog foldera ti biše sve postavke i save iz singleplayera.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 18:22 (Jack Sparrow).
11 godina
neaktivan

Probao i ja probrisat, i raptr ( gaming evolved app) i registry i leftovers ali i dalje crna kvacica pri instalaciji!

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa danas je bio BF4 patch, koji je trebao popraviti rušenje. Barem je meni popravio jer nisam uopće mogao igrati na DX11, a mantle se svako malo sruši. Da ti se ne ruši možda radi tog patcha? Eto ti par stvari koje je pomoglo ljudima.

Ako si stavljao .cfg file izbriš ga ili iz njega samo ovo UI.DrawEnable 1 pa probaj pokrenuti igru ili probaj izbrisati BF4 folder u documentsima, samo pazi brisanje tog foldera ti biše sve postavke i save iz singleplayera.

brate meni se igra nije nikad rusila,ja sam bio onaj sto se smijao ljudima sto se njima ruši a meni igra radi perfektno i ev ovo se zove KARMA xD

idem na obaranje sistema i to je to

16 godina
mersimh kaže...

brate meni se igra nije nikad rusila,ja sam bio onaj sto se smijao ljudima sto se njima ruši a meni igra radi perfektno i ev ovo se zove KARMA xD

idem na obaranje sistema i to je to

Pa jesi probao ovo što sam ti napisao, nekima je pomoglo.

15 godina

Ovo je razlog zašto ja nikad ne stavljam beta drivere prije nego što dobijem feedback kako rade sa stranih foruma, a katkada i s našeg. Može sve biti savršeno i raditi kako treba, a opet ne mora...

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa jesi probao ovo što sam ti napisao, nekima je pomoglo.

ma ne pomaze nista,haj idem oborit sistem pa javim,SSD je trebalo bi brzo

15 godina

Meni poslije ovog današnjeg update-a nije htjelo ni na jedan server, pa čak ni na test range ( 13.12 ). Nema što nisam probao, repair game, update PB... i onda slučajno probao provjeriti update igre u Originu i skinulo je još 68 MB. Tek tada je igra normalno proradila.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 20:42 (Kendo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni ovo usrano govno od BF4 pusti da igram jednp 10-15 min i onda mi crasha i kaze " Low on memory " pa majku ti tvoju imam 8 gb rama i 4 gb vrama sta sere on??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nadam se da ste prije instalacije ovih pobrisali prethodne drviere....

Meni sve radi dobro s ovim driverima...

A govno od BF netreba ni spominjati...Betabugfield {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 19:16 (Praetorian1).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Dariio7 kaže...

Meni ovo usrano govno od BF4 pusti da igram jednp 10-15 min i onda mi crasha i kaze " Low on memory " pa majku ti tvoju imam 8 gb rama i 4 gb vrama sta sere on??

imaš memory leak ,pomaže samo restart pc

kradem mine iz minskog polja
13 godina
neaktivan

oborio sistem,sve fino instalirao,13.12 drivere,i igra ne radi naravno

fantasticno EA,DICE i AMD svi extra {#}

cak mi kaze da nemam ni china risinga odjednom,kaze da trebam skinut a kliknem na update kaze sve mi je ready to play ma odlicno xD

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

koja katastrofa, sa novim driverima graficka mi stalno radi na 99%. gdje ima za skinuti betu 14.1 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igor666 kaže...

koja katastrofa, sa novim driverima graficka mi stalno radi na 99%. gdje ima za skinuti betu 14.1 ?

KLIK

12 godina

Izgleda da ću na 13.12 ostat do sudnjeg dana.

Mantle ionako nemam di iskoristit, al ova njihova sr.nj. s driverima me polagano guraju iz AMD tabora. 

Nisan nikad ima Nvidiu al sve sam blize njoj i Njuškalu s ovom mojom.

nicky.sl
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Izgleda da ću na 13.12 ostat do sudnjeg dana.

Mantle ionako nemam di iskoristit, al ova njihova sr.nj. s driverima me polagano guraju iz AMD tabora. 

Nisan nikad ima Nvidiu al sve sam blize njoj i Njuškalu s ovom mojom.

nisam nikad imao ovakvih problema sa AMDom ali ovo je sad katastrofa majke mi

znaci ne mogu vise uci u BF4 nikako,loada mi do kraja mapu i crashhh

nek strpaju mantle sebi u pakaš

bit ce stabilan za 2 godine izgleda

12 godina

Ako i tada bude

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neonyziee kaže...

imam 7870 i nemam takvih problema.... probao sam danas mantle, i nisam nijednom izletio van... koristim i AMD raptrr app i u igri bez ikakvih problema

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
14 godina

sad mi je 99% zauzeca i sa 14.1. jel jos netko ima taj problem ? ocito su nesto gadno zabrljali

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Je zabrljali su nase compove 

nicky.sl
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Igor666 kaže...

sad mi je 99% zauzeca i sa 14.1. jel jos netko ima taj problem ? ocito su nesto gadno zabrljali

taj je bug vec bio u prijasnjim verzijama drivera, tamo negdje oko 12.11+- , znaci pomaze jedino instalacija drugih!(barem za te,tada tko je imao s tim problema kao ja, no bitno da sam dobio td...{#})lp

Intel Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 22:32 (Stjepanj).
17 godina

A ja fino ne mogu pokrenuti Catalyst Control Center.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stjepanj kaže...
Igor666 kaže...

taj je bug vec bio u prijasnjim verzijama drivera, tamo negdje oko 12.11+- , znaci pomaze jedino instalacija drugih!(barem za te,tada tko je imao s tim problema kao ja, no bitno da sam dobio td...{#})lp

da, sad citam...nisam to imao u 14.1 ali sad imam i u 14.1.

probacu sa driver sweeperom maknut sve pa ispocetka

17 godina

a ja mogu rec da ovi raptr bodovi dok igras igre se pune i pune,jos malo i mocicu zamjenit za neku od ponudjenih igara , hehe smart move adm very smart {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

a ja mogu rec da ovi raptr bodovi dok igras igre se pune i pune,jos malo i mocicu zamjenit za neku od ponudjenih igara , hehe smart move adm very smart {#}

je, uzet ćeš Dirt... imah oko 20 000 bodova, gadovi smanjili na ispod 5 000.... al dobro, kako došlo, tako ošlo ^^

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice