Vaši Unigine rezultati - Heaven benchmark
- poruka: 502
- |
- čitano: 268.664
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Mislim da ne treba koristiti DirectX 11 i Tesselaciju kao defaultno mjerilo pošto:
1. DirectX 11 imaju samo Windows 7 i "stručnjaci" koji ga stave na Vistu.
2. Pravu tesselaciju imaju samo vlasnici Windowsa sa DX11 i DX11 grafom. Dakle ništa ispod HD 5750, 5770, 5850 i 5870 nema tesselaciju.
ATI HD grafe do novih HD 5xxx imaju tesselaciju, ali ne upotrebljivu pa makar imali i DX11 API.
Moja preporuka je kategoriziranje ovakvo:
1. Rezultati s DirectX 9 i rezolucijom recimo 1024x768 za one lošijeg harvera ili koji nemaju DirectX 11.
2. Rezultati DirectX 11 bez tesselacije na rezoluciji 1280x1024. Ako netko ne zna staviti DX11 na vistu, nek mi se javi na PP.
Naravno, u oba slučaja Anisotropija na 1x i isklučen AA. Fullscreen najbolje. Shaderi na High.
I evo moj rezultat prema specifikacijama autora teme...
daj ne seri..
Evo nova grafa se lagano grije u kućištu kod svoga novog i veoma PONOSNOG vlasnika nakon debele AGONIJE 24 dana (da dobro ste uočili nije 24 sata dostava više u nas Hrvata) čekanja i da vas ponudim sa novim benchom Heaven Uniginea! Prije oko 1100 sada puno, puno a lot better!
Evo nova grafa se lagano grije u kućištu kod svoga novog i veoma PONOSNOG vlasnika nakon debele AGONIJE 24 dana (da dobro ste uočili nije 24 sata dostava više u nas Hrvata) čekanja i da vas ponudim sa novim benchom Heaven Uniginea! Prije oko 1100 sada puno, puno a lot better!
iskljuci tesecelaciju na dx 11
stvarno mi je presmijesan taj prikaz teselacije u ovom demou.. hehe.. boze sacuvaj kaj nece sve podvalit narodu samo da se kaj bolje prodaje roba.. pre smijesno.. kad iduce god izbace 6870 sa teselacijom dx12 mogucnoscu 25x fsa... i navali narode.. ko vruce kifle.. samo 3000 kn.. pwned
Ajde i mene u Top 10 single GPU! Ili ne mora?
Napraviti ću update danas, jer vas se već dosta nakotilo
Evo ga.... Lista je updatana (uz neke sitnije kozmetičke promijene)
Supač dobih srebro!
Rezolucija ti nije u skladu sa pravilima
Taj dio sam previdio... pokrenuti ću ga ponovo.
EDIT: Evo, promjena reze ima vidljiv učinak :) Također sam izvrtio bench bez AO (da li AO radi na ATI karticama?) i tu se vidi koliko AO smanji performanse.
Evo ga.... Lista je updatana (uz neke sitnije kozmetičke promijene)
E care svaka čast ali neznam bas da sam na 3 mjestu :) taj skor je bio sa dx10 a ovaj je sa dx11..
A kako sam dobio ovaj broj: ovako i ovako dakle na prvom testiranju sa dx11 imao sam negdje oko 800 bodova a sad 1000 vise weird
evo nakon jedno dva sata igranja sa overclockingom kartice
uspio sam probiti magicnu granicu od 2600 bodova i 100 fps
ATI RADEON HD 5870 850/1200 OC 1000/1250 1.35V
ipak najbrzi single gpu na svijetu
cpu z
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=840677
gpu z
http://www.techpowerup.com/gpuz/6p5mx
pozz
ps idem smanjit taktove jer ce izletit ventilator iz lezista :))
20 fpsa više od trenutno najboljeg scora...odlična stvar!
edit: i 5 fpsa više od 295-ice!!!
Evo update na dva posta gore
sad je ATI HD 5870 oc 1030/1250 1.35V
malo bolji rezultati par fps u plusu
cpu z
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=840845
gpu z
http://www.techpowerup.com/gpuz/787f8/
ps
ovo je blagi overclock dok se ne flasha BIOS od kartice i otkljuca se do kraja
ali tada garancija odeeeee.
Pozz
Backupiras si originalni BIOS, u slucaju problema i potrebe za ostvarivanjem garancije vratis ga nazad i nema problema sa garancijom.
Jedino je problem ako kartica krepa sa drugim BIOS-om tako da niti ne mozes reflashat originalni BIOS nazad.
Jedan brzinski update liste
Te po prijedlogu Hackera-ri u listi na nick korisnika dodana je poveznica na njegov rezultat u temi
Backupiras si originalni BIOS, u slucaju problema i potrebe za ostvarivanjem garancije vratis ga nazad i nema problema sa garancijom.
Jedino je problem ako kartica krepa sa drugim BIOS-om tako da niti ne mozes reflashat originalni BIOS nazad.
Budući da još na tržištu nema kvalitetnog rješenja hlađenja za 5870 daljnjim povećavanjem clocka/memorije/voltaže može doći samo do jednog
a to je da kreapa, do tada nebi se upstao u isto. Ovo je za sad sasvid dovoljno, a mozda za bozic dovuci jos jednu iz Amerike dok nasa carina ne
shvati da to nije igracka za djecu, pa u crossfire i miran par godina :)))
Evo i mog
konfa iz moj pc ali evo i ovdje:
CPU: Core i7 920 2.66 GHz OC: 2.82 GHz
RAM: Corsair 3x2 GB 1333 MHz OC: 1560MHz
PSU: Corsair TX650W
GPU: Sapphire 5850 OC: GPU Clock:760 MHz, Memory clock: 1060 MHz
MBO: Gigabyte EX58-UD3R