Vozilo do 80 000 kn

poruka: 93
|
čitano: 19.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Vozilo do 80 000 kn
kostolomac kaže...

hmmmm,  nema servo ??? Pa tomi je za ne povjerovat, auto iz 2009 g. pa nema servo đizus, auti koji su stari 20 godina imaju većina servo!!

koji auto od prije 20g ima servo? OK, osim nekih BMW, Mercedes, Rolls i sl..
16 godina
protjeran
sasa kaže...
kostolomac kaže...

hmmmm,  nema servo ??? Pa tomi je za ne povjerovat, auto iz 2009 g. pa nema servo đizus, auti koji su stari 20 godina imaju većina servo!!

npr..volvo i jos mnogi...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

pa bome i za ne povjerovat je da nema klimu auto iz 2009 g.
17 godina
Vozilo do 80 000 kn

gle, svatk oce reci neko svoje misljenje, ali to ti je samo stvar srece...

imas ljudi koji voze renauilt godinama i nikakvih problema...

isto tako frendu na novoj toyoti "crkla" lamela i odmah 4000kn stete (to ne ide u garanciju)...

itd...

gle, stvari ti se jako mijenjaju.. prije 3 godine toyota je bila najpouzdaniji auto na SVIJETU, a zadnje dvije godine je Skoda (ponajprije Octavia)...

sve je to relativno...

a te idiotarije oko cijene dijelova?! WTF?! sta zbaci "skupi" dio???? definiraj skupo?!

svi se auti jako kvare zbog silne elektronike u njima! nema izuztetaka... to ti je i kod BMWa, MErcedesa, Audija i sl.. samo se to ne prica toliko jer se maksimalno zataskava...

čak ti neku skupi brandovi ne prodaju sve modele motora i mjenjaca u RH zbog loseg goriva (da si ne naruse neki rejting kod ljudi)...

samo, ako uzmes VW racunaj na skuplje osiguranje zbog najveceg rizika od krade (kao i BMW i Mercedes i Audi)

--------------------------

koreance osobno ne volim zbog totalne katastrofe od dizajna i odvratne plastike koju koriste...

japanci mi isto imaju jadan dizajn...

francuzi mi imaju savrsen dizajn...

ALI TO JE SVE SUBJEKTIVNO!

--------------------------

17 godina
zokiN kaže...
sasa kaže...
kostolomac kaže...

OK, vozio sam ja BMW iz 87 sa servom, ali mali gradski auti nisu imali servo!
volvo (iz tog perioda) je bio OGROMAN auto! mozes spomenuti da su ugradivali prakticki "kamionske" motore (dizel) koji su nepoderivi pa su skoro propali!
16 godina

znam pouzdano da su opel vectre 88'89'90'91 gotovo sve imale servo

Edit: ali u današnje vrijeme napravit auto koji nema servo, pa to je ludost!Iznenađen

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 16:55 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
sasa kaže...
zokiN kaže...
volvo (iz tog perioda) je bio OGROMAN auto! mozes spomenuti da su ugradivali prakticki "kamionske" motore (dizel) koji su nepoderivi pa su skoro propali!
U biti, ne trebaju ti navodnici. Volvo nije imao svoj diesel, pa je za mašinu 2500 6 cilindara (240, 740, 960) kupio licencu (a možda je kupovao i gotove motore, ne sjećam se) od VW-a. I to one od velikih LT kombija! Tako su i za 850 (S70/V70) uzeli Audi 2500 5 cilindara TDI, koji se i danas ugrađuje u Transporter.
"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
16 godina
neaktivan
sasa kaže...
zokiN kaže...
sasa kaže...
kostolomac kaže...

Šta misliš pod tim da su skoro propali.Dizel motori u volvu su bili loši od benzinaca jel dizel je imao glavu od aluminija i visoku kompresiju pa su glave pucale na nekih 200 000-250 000 km,a benzinci su mogli i više prelaziti.Moj brat je vozio volva karavan 740 turbo od 160 ks iz 86 godine i auto je bio zakon,ima mjesta za prevesti stvari,za sex i ostalo.Poslje volva je vozio ford mondeo,a sad vozi audi A6 i kaže mi da bi ponovo uzeo volva.Predator to što si napisao je istina ali modeli 240,740,940 su imali 4cilindra a 760,960 su imali 6 cilindara.Prva brojka je oznaka modela,druga broj cilindara a u nekim modelima recimo 244 ili karavan 245 zadnja brojka je označavala broj koliko auto ima vrata.
Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 17:09 (MEGATON).
17 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
 ...ali modeli 240,740,940 su imali 4cilindra a 760,960 su imali 6 cilindara.Prva brojka je oznaka modela,druga broj cilindara a u nekim modelima recimo 244 ili karavan 245 zadnja brojka je označavala broj koliko auto ima vrata.
 To stoji za benzince. Kod diesela, u to doba su imali samo taj šestak.

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
16 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn

Nemoj kupovat suzukije trose previse. Jedino ako ces staviti plin ali to je jos 30k kn i mjeseci cekanja

17 godina

potrošnja ovisi o vozaču a plin ni u ludilu ne košta 30k kn, ne širi dezinformacije

16 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn

3 prijatelja mi imaju suzukije sx4 i 2 swifta i svima je potrosnja oko 10 litara...

17 godina
Vozilo do 80 000 kn

Evo dva auta...

Novi Yugo i novi stojadin... sve sa samo cca 28 000 kn.

http://zastava-automobili.com/sr/proizvodi/koral/koral.htm

http://zastava-automobili.com/sr/proizvodi/skala/skala.htm

Kublach
17 godina
krle kaže...

3 prijatelja mi imaju suzukije sx4 i 2 swifta i svima je potrosnja oko 10 litara...

ponavljam, potrošnja ovisi o vozaču.
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

i Daihatsu Cuore, gdje se moze kupiti, prvi put cujem za taj auto =)

Jedni od najkvalitetnijih malih automobila neobičnog dizajna sa potrošnjom u klasi upaljača.
17 godina
zokiN kaže...

japanca...hondu...mislim da neces pozalit

Honda iz dućana za 80000kn ne postoji!
"Um caruje, Dundo Maroje..."
16 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
zokiN kaže...

ma postoji..uostalom isplati mu se dat koju "kunu" vise pa vozit zvijerku...a istina je da su skupe...nisam pratio kolko su nove
al ok mozda ni nema bas za 80.000kn ..jer moj je prijatelj civica coupea 97godinu prodao za 7.500evrica...ali kazem honda
je za mene nesto extra,za grad,za sve,pogotovo ako se volis i sa gasom poigrat koji puta...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn

nova Skoda fabija

ili VW Polo

D
16 godina
protjeran
W3ha kaže...

nova Skoda fabija

ili VW Polo

eeeee vidis..ako bas nemas kn za hondu ili nekog japanca ...polo bi bio ok izbor...vidio sam i "daihacua"spominju i to je ok autic..
pogotovo diesel trosi svega par litara..A DAJ NAM RECI KOJI SE TEBI DOPADA ONAKO..kojeg bi htio..
16 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn

dacia :)

znam, smijesno zvuci ali imam 2 prijatelja koji su ju kupili i obisli cijelu eurpou (sviraju, pa su imali tour po balkanu i europi) i prezadovoljni su, a i također sam cuo  da su ju testirali na 10 000 km (ak se ne varam) i samo su dolili ulje i benzin i deri...

nije skupa i ono ok je...

La lucha continuada...
17 godina
neaktivan

Izašla nova Fiesta pa je cijena starom modelu pala. Dakle - 1,4 80ks, 2 zračna, ABS, klima, prednji na struju, daljinsko centralno, metalik boja, aluminijske felge, 195/50 R15, radio CD, 5 vrata, za 77000kn. Provjerena mehanika, još uvijek najbolji ovjes u klasi. Požuri dok ih ne rasprodaju.

16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

dacia :)

znam, smijesno zvuci ali imam 2 prijatelja koji su ju kupili i obisli cijelu eurpou (sviraju, pa su imali tour po balkanu i europi) i prezadovoljni su, a i također sam cuo  da su ju testirali na 10 000 km (ak se ne varam) i samo su dolili ulje i benzin i deri...

nije skupa i ono ok je...

Potpisujem!! Dacija je dobra! Cuo sam dobra iskustva, a Logan je stvarno jeftina. Meni je stari zamalo uzeo, prijatelj ga nagovar non stop jer je ima vec 5 godina i da mu auto ide ko svicarski sat, da je rijetko na servisu...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
17 godina
zokiN kaže...
zv'jer2 kaže...
zokiN kaže...

ma postoji..uostalom isplati mu se dat koju "kunu" vise pa vozit zvijerku...a istina je da su skupe...nisam pratio kolko su nove
al ok mozda ni nema bas za 80.000kn ..jer moj je prijatelj civica coupea 97godinu prodao za 7.500evrica...ali kazem honda
je za mene nesto extra,za grad,za sve,pogotovo ako se volis i sa gasom poigrat koji puta...
 Ne znam ako si mislio na rabljene, al najjeftinija Honda iz dućana u Hrvatskoj je Jazz za 119000kn.
"Um caruje, Dundo Maroje..."
16 godina
neaktivan

Nemoj japansko auto za živu glavu da kupiš, dijelovi su skuplje nego zlato, francuski također

uzmi fiat punto novi model, nećeš požaliti

17 godina
neaktivan
zadrav kaže...

Izašla nova Fiesta pa je cijena starom modelu pala. Dakle - 1,4 80ks, 2 zračna, ABS, klima, prednji na struju, daljinsko centralno, metalik boja, aluminijske felge, 195/50 R15, radio CD, 5 vrata, za 77000kn. Provjerena mehanika, još uvijek najbolji ovjes u klasi. Požuri dok ih ne rasprodaju.

Svakako bih preporučio FiestuCoolOsmijeh. Nećeš požalit
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
17 godina
stipkozg kaže...

Nemoj japansko auto za živu glavu da kupiš, dijelovi su skuplje nego zlato, francuski također

nevjerojatno Smijeh
17 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
stipkozg kaže...

nevjerojatno Smijeh
 A ovo podcrtano.Smijeh
Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745
17 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn

nisam ziher da je 80tkn, al fiat panda 100 hp (mora bit 100 hp) mi se cini dost dobra..

cito sam par testova, kazu da auto iznenađuje, da bi mogao zapapriti i duplo jacim

idi pogledaj, kazem za cijenu nisam ziher

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Western Digital 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
17 godina
neaktivan
Vozilo do 80 000 kn

http://www.peugeot.hr/1-model-1-cijena/

Evo ti 207-ice na akciji, pazi opreme.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice