Motocross 125cc

poruka: 10
|
čitano: 4.572
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Motocross 125cc

Pozz ekipa! Evo ovako planiram od frenda po smješnoj cifri uzeti Motocross 125cc,no mali je problem nema papire pa ju nemogu registrirati,kupljena je u austriji,pa me zanima dali postoji ikakva mogučnost da se dođe do tih papira? Jer mi treba registriran motor.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Re: Motocross 125cc
kruskar kaže...

Pozz ekipa! Evo ovako planiram od frenda po smješnoj cifri uzeti Motocross 125cc,no mali je problem nema papire pa ju nemogu registrirati,kupljena je u austriji,pa me zanima dali postoji ikakva mogučnost da se dođe do tih papira? Jer mi treba registriran motor.

pa ako je pravi motocross svejedno ga nemožeš registrirat.

a u tom slučaju ako te murja zaustavi uzme ti motor.

mora barem imat račun di je kupljen ,jer pošto nije nikad registriran niti nema papire,znaći samo račun od samog motora je bitan.

a koji je cross?

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
kruskar kaže...

pa ako je pravi motocross svejedno ga nemožeš registrirat.

a u tom slučaju ako te murja zaustavi uzme ti motor.

mora barem imat račun di je kupljen ,jer pošto nije nikad registriran niti nema papire,znaći samo račun od samog motora je bitan.

a koji je cross?

Nije to pravi cross,to je nešto između cestovnog i cross motora,kako da objasnim,ja mislm da je neka yamahina,ima gore nove gume na sebi,jedino što ja moram promjenit na tom motoru je membrana na karbu,frend mjenjao membranu i nije ju dobro stavio i probušio ju je,ajoj računa ja mislim da nema on.

17 godina
odjavljen
Motocross 125cc

Pa jel ima svjetla/žmigavce/retrovizore itd? Ako nema, nije za registraciju imao ti papire ili ne...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
neaktivan
Motocross 125cc

mislim da znam koja je yamaha ,tt-r 125

gle bez računa ti ga murja zapljeni ako te ulove.

a ako se misliš vozikat po šumi,makadamu i tak nekim alternativnim putevima ok ,ali za cestu i po gradu baš i ne.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Pa jel ima svjetla/žmigavce/retrovizore itd? Ako nema, nije za registraciju imao ti papire ili ne...

pa nemože imat papire ako nije registriran niti jednom,može imat samo račun.

ako je registriran onda moraju postojat papiri

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Kordy kaže...

Ima svjetla,žmigavce,retrovizore i sve što treba da bi mogao na registraciju.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim da znam koja je yamaha ,tt-r 125

gle bez računa ti ga murja zapljeni ako te ulove.

a ako se misliš vozikat po šumi,makadamu i tak nekim alternativnim putevima ok ,ali za cestu i po gradu baš i ne.

Ova ima svjetla žmigavce i sve to,inače živim 14km iz grada,na selu živim no slična situacija kao i ugradu s policijom,samo ovdje manje hvataju.Toga se i bojim da me neuhvate,ali ja mislim da nebih trebao biti problem s time pravac na prteni puteljak i gas oni s svojom škodicom me nemogu uhvatiti,a uvjek idu autom kroz moje selo.

14 godina
neaktivan
Motocross 125cc

lol drito skreneš u poljski ,a škodica nek te proba lovit {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Motocross 125cc

Mislis enduro vrsta motora jel bi po tvome opisu bilo to ? Enduro je cross motor homologiran i prilagodjen za cestove uvjete,dok cross cisti ne mozes regati i problem je ugraditi svjetla,atestirati i stotinu cuda

14 godina
doky01akablava kaže...

Mislis enduro vrsta motora jel bi po tvome opisu bilo to ? Enduro je cross motor homologiran i prilagodjen za cestove uvjete,dok cross cisti ne mozes regati i problem je ugraditi svjetla,atestirati i stotinu cuda

Enduro,nisam se mogao sjetiti naziva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice