Lažni NOS efekt

poruka: 8
|
čitano: 1.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Lažni NOS efekt

Pozdrav! Znači vidio sam prije kojih mjesec dana auto na semaforu i taman što je stao i iz prednjih blatobrana izlazi onako oblak vodene pare. Zanima me na koji bi to princip otprilike radilo ili kako se to stručno zove. Naime stvar je jako zanimljiva. Hvala!

Only God can judge me now!
14 godina
neaktivan
Re: Lažni NOS efekt

mozda je samo zakuho? {#}

13 godina
neaktivan
Chris_Axe kaže...

kako se to stručno zove.

Prese*avanje.

I don't have the drugs to sort it out
12 godina
neaktivan
Lažni NOS efekt

Koji auto?

Imaju auti koji hlade intercooler vodom pa mozda odatle para.

Što hladnije to bolje...
15 godina
neaktivan
Lažni NOS efekt

Ako se misli na ovo, rađe odustani, navodno košta cca 2500Kn a osim dobrog efekta nema nikakve koristi od toga {#}

13 godina
Lažni NOS efekt

Ne mora se nista kupovati!

Povučeš ručnu ubaci u prvu,gas do jaja i polako pustaj kvacilo!To se mora raditi otprilike 5 min!Bitno je da se prilikom pustanja ne ugasi auto!

....ugasiti ce se on sam!{#}

12 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ako se misli na ovo, rađe odustani, navodno košta cca 2500Kn a osim dobrog efekta nema nikakve koristi od toga {#}

Paaa otprilike tako nešto samo što je sa obje strane i iz blatobrana je.
Princip mi ovako po mome mišljenju najviše vuče na spremnik vode sa grijačem i nekakav ventil i nešto što će nabiti pritisak. To nebi trebalo biti komplicirano napraviti.

Only God can judge me now!
13 godina
protjeran
Lažni NOS efekt

Jedan moj frend je stavil turbinu i znam da mu je majstor radil procjepe na jednoj strani prednjeg branika, kao izlaz za neki kondenzat. Uglavnom to je imalo funkciju, a sad dal se vidla para da izlazi, bas i ne vjerujem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice