Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.540
|
čitano: 17.284.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
vrinho kaže...

Zašto si ne nabaviš čepove za felge od Seata ili bar naljepnice neke da pokriješ VW? Vidim dosta ljudi koji npr. stave na svoje VW-e Audi ili Porsche felge isto s logom, ne znam kako vama ali takve stvari su mi ko šaka u oko.

U tome i je fora da se vidi. Meni se to bas dopada.

15 godina
neaktivan

Meni to inače ne paše, ali ok je na Leonu. Tj. da je moj Leon, skinuo bih, makar rupu imao, ali na njegovom se vidi da ga vozi car guy i samim time felge izgledaju kao da nije stignuo skinuti čepove.

No kada vidim Golfa 4 sa Audi felgama čepovima, e to je već... 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
A koja je točno razlika Golf sa Audi felgama i Seat Leon sa Audi felgama ?

Ja imam Golfa sa Audi felgama i neću skidati poklopce jer su skoro kao novi i jer se vidi da nisu VW felge već Audi i raditi veću glupost još onda i ne,nisu Rotorke :D
15 godina
neaktivan

Ista stvar, na oba ne odgovara.

Ja bih imao drugi čep samo ako na njemu piše O.Z., Momo i sl. 

10 godina
neaktivan
MadMax2015 kaže...

Koliko je otprilike tehnički,registracija i osiguranje za seriju 3 i 5 2008-2010

I koliko je mali servis - ulje,filteri a koliko veliki - sva ulja,filteri i kočnice & diskovi

itko

12 godina
MadMax2015 kaže...
MadMax2015 kaže...

Koliko je otprilike tehnički,registracija i osiguranje za seriju 3 i 5 2008-2010

I koliko je mali servis - ulje,filteri a koliko veliki - sva ulja,filteri i kočnice & diskovi

itko

Reci koji točno motor, koji ti je cca bonus i jel imaš nekog svog mehaničara ili bi išao kod Tomića/Baumgartnera. Bez tih informacija jedino što ti mogu napisati je da može biti jeftino skoro kao za nekog Fiata ili skupo kao što pravi premium košta. Sve ovisi da li ciljaš na 316d ili 545i haha

16 godina
MatijaZG kaže...
MadMax2015 kaže...
MadMax2015 kaže...

itko

Reci koji točno motor, koji ti je cca bonus i jel imaš nekog svog mehaničara ili bi išao kod Tomića/Baumgartnera. Bez tih informacija jedino što ti mogu napisati je da može biti jeftino skoro kao za nekog Fiata ili skupo kao što pravi premium košta. Sve ovisi da li ciljaš na 316d ili 545i haha

Mene zanima pak auti kako su ajmo reci kvarovi kod BMW sa visim kilometrazama tipa +250 tkm i to 118-120d i 318-320d,tipa cijena novog kompresora klima/reparacije,cijene reparacije turbine su slicne kao za VW/Audi,onda tipa senzor MAF-MAP-bregaste i slicnih gluposti,lezaji kotaca,amortizeri onako odokativno iz sjecanja,jesu li cijene vise od VW-Audija slicnih modela ili ? Gledao sam i zamjenski dijelovi nisu toliko skupi tipa silux itd. samo me zanima ovako odokativno...

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ja zbilja ne znam kako ovo nekome može pasati za oko. Ko oni koji na haubu od duje stave znak od Alfe.

11 godina
vrinho kaže...

Ja zbilja ne znam kako ovo nekome može pasati za oko. Ko oni koji na haubu od duje stave znak od Alfe.

Da i zanemariš znak, felga je za ispovraćati se... To na kantu za smeće nebi stavil, kamoli na auto..

15 godina
Auti - ultimativna tema

Da, valjda koštaju 1000 po komadu a izgledaju kao najružnije ratkape.

16 godina
vrinho kaže...

Znas sta je najjace? Sta dosta ljudi ne zna da kada spustas golfa trojku da zadnji kotaci radi mosta bjeze naprijed....pogledaj mu lufta koliko ima izmedu kotaca i zadnjeg dijela....

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Moze se kenjati koliko hoce,njegova osobna preferancija,ali decko stvarno ulozio love i pazi taj auto,pratim ga na VW forumu,ali imho pretanka guma i nastradati ce brzo te felge kakve god da bile.

14 godina
Karlek_19 kaže...
vrinho kaže...

Da i zanemariš znak, felga je za ispovraćati se... To na kantu za smeće nebi stavil, kamoli na auto..

Bas to, ogavno mu stoji, nebitno koliko para kostala.

Tako nesto bi mozda pasalo na A8 ili mozda A6, al na G3 nikako.

8 godina
protjeran

Uzas. Pa radije bi sa hrdljavim celicnim felgama vozio nego sa tim ruglom.

Ko neki frizbi od djece koji je tu slucajno zavrsio.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pa tisuću po komadu nije uopće puno za alu felge.

15 godina
doky01akablava kaže...

Moze se kenjati koliko hoce,njegova osobna preferancija,ali decko stvarno ulozio love i pazi taj auto,pratim ga na VW forumu,ali imho pretanka guma i nastradati ce brzo te felge kakve god da bile.

Ma ništa protiv njega, i ja pratim tamo i auto je zbilja ok ali ovakve felge staviti na trojku.... Pa i s sigurnosne strane. To nije bilo kakva šaka u oko, to je Miočićeva šaka 

Znas sta je najjace? Sta dosta ljudi ne zna da kada spustas golfa trojku da zadnji kotaci radi mosta bjeze naprijed....pogledaj mu lufta koliko ima izmedu kotaca i zadnjeg dijela....

Da, baš se jasno vidi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.1.2018 13:57 (vrinho).
10 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
MadMax2015 kaže...

itko

Motor ili onaj 2.0 4zyl 170hp ili bješe 6 redak 2.5 ili 3.0 benzin od 190hp za E92 coupe 2008-2010

Bonus 50% , za mali servis bi išao kod svog jer to si ionako filteri i ulje,za veći servis aka izmjene diskova i pločica vjerojatno opet moj mehaničar,dok za pravi veliki - vodena,španeri i ostalo što treba za lanac(jer pretpostavljam da je lanac u bmw-uu) bi kod Tomića u OS onda išao

318-325 max ,iako realnije 320

od serije 5 bi isto bilo 2008-2010,također benzin takvi motor i vjerojatno 525

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Evo iskrene recenzije Alfa Romeo Giulia s moje strane, objektivno gledajući auto kao i svaki drugi.

Motor / auto po pitanju udobnosti u vožnji - 2.2 JTDM sa 180 ks uparen sa ZF-ovim automatikom - savršenstvo. Ide  jako lijepo, povuče izvrsno i izolacija je jako dobra. Potrošnja ( grad - malo otvorene - grad ) 7.3 litre, ali doslovno kratke relacije jer nam je posao bio jako blizu. Mislim da bi se kombinirano da se ide ubrojiti autoput, otvorena cesta i grad izvuklo nekih 6 do 6.5 litara prosjeka. Za moj ukus je auto malo malo pretvrd, s jedne strane nismo imali ni baš neku divnu cestu, ali kad se ide preko lošije ceste auto je dosta tvrd. S druge strane, autoput i otvorena cesta kao da se vozite vlakom, jako jako dobro drži cestu. Model kojeg smo imali je imao 225-50-17 Michelin Primacy 3 pneumatike.

Dizajn - prelijepa u svakom pogledu, kao prava Alfa, zavodljiva i lijepa na koji god dio se pogleda, pogotovo ova crvena boja koja je bila kod mene - super joj stoji. Minus bi pridodao veličini vrata i poziciji te prostoru kojeg daju za ulazak osobe u nju, osobito putnicima iza.

Kvaliteta izrade - u usporedbi sa zadnjom Alfinom limuzinom koju sam i sam imao, 159, dosta su kvalitetniji materijali,  sjedala pogotovo te sama plastika koja je korištena. Sjedala su tvrđa nego u 159, ali imam jedan minus i za sjedala, odnosno plastici koja se nalazi  ispred koljena putnika iza vozača i suvozača. Djeluje mi prejeftino i preružno za auto te klase i mislim da su tu mogli napraviti bolje od ovoga. Još jedan veliki minus bi dao na vrata prtljažnika, koja su tako tanka i imaju zvuk dok po njima malo pokucate kao da kucate po bočnoj stranici kučišta od računala. Mislim da si to ne bi smjeli dopustiti za auto takve klase.

Interijer -  Pravi raj za vozače. Direktan volan, doslovno pruža skoro pa savršen feedback vozaču, ZF-ov automatik šalta super, dosta brzo i bez trzanja. Jednostavan dizajn za klimatizaciju i neloš dizajn za upravljanje multimedijom. Eh sad, multimedija, volio bi da je ekran veći, ili da je  malo drugačije izvedeno. Ne kažem da je loše, ali moglo bi bolje. Mjesta baš i nema previše - uostalom zar  ste i očekivali prostranu Alfu?  Ladica kod suvozača gdje su papiri od auta je minimalna, doslovno za par papira i to je to, mjesta za spremiti u vratima praktički nema, to su isto dosta loše izveli po meni. Pozicija sjedenja - izvrsna naprijed, mjesta naprijed i nema baš ako vozite 4 odraslih. Svi smo oko 185 cm i oko 90-100 kg, i nije prostrano nikako, ja ako se naslonim normalno iza vozača/suvozača glava mi je dotakla strop već a visok sam 184 cm. Isto tako, ogromna grba je u sredini - zadnji pogon, očekivano.

Prtljažnik - prosjek za tu klasu, opet, Alfa se ne kupuje zbog prtljažnika, makar me Stelvio ugodno iznenadio koliko prtljažnika nudi ali ne silazimo s teme.

Zaključak - s obzirom da je Giulia izvedena na potpuno novoj platformi, da su nakon duuugo godina izbacili limuzinu sa zadnjim pogonom, radujem se  budućim Alfama. Sa Quadrafoglio verzijom su napravili šok svima, općenito je Giulia ispala kao nenadani udarac srednjoj klasi u kojoj su već godinama isti auti, a od kako je 159 2011-e prestala s proizvodnjom Alfa nije imala ni auto za tu klasu. Volio bi da pripaze malo na neke stvari tipa poklopac prtljažnika i možda par sitnica u unutrašnjosti, ali sve ostalo je apsolutno savršeno. 

Definitivno nije za nekoga tko želi udobnu vožnju, sa komforom i podosta mjesta, ali opet se pitam zar je koja Alfa osim legendarne 166-ce i bila auto za udobna putovanja ili auto za istraživanje novih cesta i zavoja i sportsku vožnju....

12 godina
MadMax2015 kaže...

Motor ili onaj 2.0 4zyl 170hp ili bješe 6 redak 2.5 ili 3.0 benzin od 190hp za E92 coupe 2008-2010

Bonus 50% , za mali servis bi išao kod svog jer to si ionako filteri i ulje,za veći servis aka izmjene diskova i pločica vjerojatno opet moj mehaničar,dok za pravi veliki - vodena,španeri i ostalo što treba za lanac(jer pretpostavljam da je lanac u bmw-uu) bi kod Tomića u OS onda išao

318-325 max ,iako realnije 320

od serije 5 bi isto bilo 2008-2010,također benzin takvi motor i vjerojatno 525

Napišem ti sutra u PM pokoji izračun

Phantom_RI kaže...

Evo iskrene recenzije Alfa Romeo Giulia s moje strane, objektivno gledajući auto kao i svaki drugi.

Odlično sročeno! I ja sam primjetio tu lošu plastiku koja ne prati prilično dobro kvalitetu ostatka unutrašnjosti. Uglavnom, pravi vozački auto koji nije za ljude koji traže neku lud udobnost.

14 godina
Auti - ultimativna tema

https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-3.2-jts-v6-4x4-oglas-23377728

NIsam dosad ni gledao alfu,ali ovaj je auto stvarno prelijep.

MatijaZG šta kažeš na ovaj motor u njemu i općenito za ovaj model?

Baš mi se dopao na prvu ovaj model

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Vidim boju, felge, motor, kilometražu i naljepnicu na boku i polako vadim losion i maramice.
Listam slike, stišćem losion, vidim mjenjač i povratim u usta.

16 godina
chutac kaže...
sstrmi kaže...

Vidim boju, felge, motor, kilometražu i naljepnicu na boku i polako vadim losion i maramice.

Al si i ti picajzla. K'o da si našel curu 10/10, pa si videl da ima veliki madež na bedru kad se skine i odmah ti je 2/10.  Mada, ne bi ni ja Alfu sa automatikom. 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nije, ovo je više da cura ima brčine. Je, bude isti kraj, ali znaš da ih ne bi trebala imati. 

16 godina
Auti - ultimativna tema

A kaj sad, malo te poškaklja pod nosom, zbaviš.  Nego, kopam malo i uleti mi ovo u oko. Bi to bilo pametno uzet? Marko, ti imaš tu liniju doma? Kaj im je boljka, van motora, kad nisu isti, of kors. 

15 godina
neaktivan
chutac kaže...
sstrmi kaže...

Istina, istina... Auto je perverzija... I onda ga ukakaju s tim mjenjacem...   

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Dugo se prodaje, i još će se dugo. I nije baš u najboljem stanju, sve ti je jasno dok vidiš auto uživo.

12 godina
sstrmi kaže...

Ta se več prodaje godinama. Nitko to ne želi kupiti. 3.2 V6 Holden sa Aisin automatik i 4x4. Puno zuji a malo meda daje. Taj Holden je daleko od vrhunskog V6 Busso motora. Q4 pogon je sam po sebi dobar. Centralni Torsen C diferencijal i 80% snage na zadnje kotače pri punim gasom. Meni je 159 vrh kao SW 2.4 20v 210ks Q4 i TI oprema. Sa ove 3.2 bih odmah skidao ovu carbage najlu na bokovima. Meni koji sam na pola alfista, totalno nezanimljiva

159 benzin jedino u TBi varijanti. Isti motor kao što je u 4C i Giulietti QV.

WackyZG kaže...

A kaj sad, malo te poškaklja pod nosom, zbaviš.  Nego, kopam malo i uleti mi ovo u oko. Bi to bilo pametno uzet? Marko, ti imaš tu liniju doma? Kaj im je boljka, van motora, kad nisu isti, of kors. 

E segment ispod 4 cilindara je meni totalno nezanimljiv. Ovaj W211 200 K ima 10 sekundi do stotke. To nikako da krene

15 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...

Istina, istina... Auto je perverzija... I onda ga ukakaju s tim mjenjacem...   

A šta je je, mogao bih ga i samo držati u dvorištu da gledam guzicu i felge 

16 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

159 benzin jedino u TBi varijanti. Isti motor kao što je u 4C i Giulietti QV.

To je jako rijetka pojava u HR, ja sam samo jednu vidio na njuskalu, mislim da je bila u Istri.

12 godina
neaktivan
kaj mislite o ovoj celici iz 90ih? gt 2.0 155ks..
meni jako privlacan auto, povoljan, kvalitetan,..jedino me zanima dal postoje mehanicki dijelovi npr kod tokica ili je jedina sansa otpad :/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice