- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

To sve stoji,naravno.
Ali opet,koliko bi za jednu supru doslo recimo na pocetnih 3000E?
pa nisu toliko skupe , onaj 2jz njen tvornički daje 280hp ako sam u pravu,nije puno para za takvo auto, samo za ga uvest i sve ostalo, auuu >.<
To pitam dode 2950E i sad koliko bi ostali troskovi dosli...
i onda nakon 2000km se razleti mjenjac...
auto: brera 3.2 jts...
A onaj Linksov GTR, ili ovaj crni tu kod mene u Gračanima mislim da je to zadnji čak, a onaj iz stinksa malo stariji..
A onaj Linksov GTR, ili ovaj crni tu kod mene u Gračanima mislim da je to zadnji čak, a onaj iz stinksa malo stariji..
Mrgudov je R34
Ima jedan kod mene GTR...
oho! sused! :D
tog crnog gledam skoro svaki dan ..
GTR35 je bolestan,ali R34 je R34 i nema rasprave oko toga .
Za sve ljubitelje auta-nemojte večeras zaboravit na Top Gear
Hvala.
Danas isao do linksa ( ZG ) i ispred linksa parkiran Nissan Skyline Crveni, crne felge i crna hauba.
Otopio sam se, neznam koji je bio jer ne pise al je bio TOP.
Slike su lose kvalitete radi mobitela, treba to vidjet uzivo.
zasto slikas slike okomito? izrezao si pol auta...
33-jka ti je to...
drkica
33-jka ti je to...
drkica
Neznam, mobitel je banana.
da 34-orka je ... vidio sam ga nedavno isto drito ispred linksa.. drkica
iako mene hebe volan na krivoj strani.. nisam probao nikada voziti tako, ali sama pomisao na to mi je nekako uvrnuta
za nagruhati hrpu konja gore i na rejs je ipak dobar
joj pardon ljudi, gledam jedno, pisem drugo...znao sam da je model prije zadnjeg, ali mozak mi strokan, pa sam zabrijao da je 33...
ugl drkica od auta
Hvala.
Danas isao do linksa ( ZG ) i ispred linksa parkiran Nissan Skyline Crveni, crne felge i crna hauba.
dečeci to vam je od vlasnika linksa.ima ih par komada sve uvoz iz engleske.prošle godine je jednog slupao
stalno su na trkama od drifta do 402
FAP FAP FAP FAP FAP FAP.
Đaba mu 32 Nissana kad nema parking za dučan!
ma džaba njemu 20 skylinea kad ne zna prave ljude da mu slože auto :)
jao nemrem naći snimku di je golf 2 dizel od poznanika, kojeg je frend slagao, naprao linkovog r34
ako nađem stavim
Đaba mu 32 Nissana kad nema parking za dučan!
Neznam kako je u ZG, ali u ST ima parking za par stotina vozila
@nine R34 je koliko ja znam za drift. Tako da ga baš ne bi ni uspoređivao.
Hvala.
također, FAP FAP FAP FAP FAP... i koliko vidim volan je na desnoj strani, da li je to onda legalno vozit kod nas??
33-jka ti je to...
drkica
34-ka je sigurno
Hvala.
također, FAP FAP FAP FAP FAP... i koliko vidim volan je na desnoj strani, da li je to onda legalno vozit kod nas??
33-jka ti je to...
drkica
34-ka je sigurno
Legalno je vozit u nas. U mojoj ulici je jedan kombi sa volanom na desnoj, a služi za odvoz salate na pazar, takoder sam imao priliku vidjeti, probati i kupiti jedan stariji Jaguar isto sa volanom na desnoj, ali nažalost nisam imao para za popravak nekih dijelova pa se nisam bacao u to.
ma džaba njemu 20 skylinea kad ne zna prave ljude da mu slože auto :)
jao nemrem naći snimku di je golf 2 dizel od poznanika, kojeg je frend slagao, naprao linkovog r34
ako nađem stavim
stvarno usporedba :)
svi ti brzi auti(ispod 11) imaju motore ovjes kočnice kavez sve šta ide koji košta ajme više nego sto je ovaj r34
to je samo pravac i to je to.nek dode na drift sa njim pa ce rasturit r33-34 bas kao i ovaj njega na dragu
ima i kod nas stari kaddet koji ide oko 10sec na 402 al to ne znaci da je bolji od ovih auta..
Taj tresnjevacki plac je katastrofa za parkanje pogotovo links parking, sve po cesti auti
Hvala.
33-jka ti je to...
drkica
34-ka je sigurno
Legalno je vozit u nas. U mojoj ulici je jedan kombi sa volanom na desnoj, a služi za odvoz salate na pazar, takoder sam imao priliku vidjeti, probati i kupiti jedan stariji Jaguar isto sa volanom na desnoj, ali nažalost nisam imao para za popravak nekih dijelova pa se nisam bacao u to.
znaci legalno je? pa onda to cak nije toliki problem, samo se treba malo naviknut.
vi nikad niste vidjeli kamione sa volanom na desnoj strani?obratite malo pažnju na ove iz konzuma.
naravno da je legalno zasto nebi bilo,samo sto je teze za vozit