Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.005
|
čitano: 16.480.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
rooswelt1991 kaže...
Mitsuoka kaže...
rooswelt1991 kaže...
Što se tiče tog lamba, talijanski policajci su se malo previše zaj*bavali s njim

Pa nije jedini kojega imaju... 

Jest, to je jedini bio, inaće im daju alfice....

Neznam sad, ne pratim to više, ali čitao sam u powertunnigu dok je izlazio, i znam da im je tad bio jedini...

Davno je on njima bio jedini kao i sto si sam rekao... ima negdje po netu slika 5 njih jedan pored drugog

Evo 2007 su već imali 3

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 18:07 (Mitsuoka).
17 godina
Mitsuoka kaže...

Kažem da im je bio jedini kad su ga skucali {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Mitsuoka kaže...

Skucali su ga 2009. godine.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...
rooswelt1991 kaže...
Mitsuoka kaže...

Neznam, znam da sam čitao u dotičnom magazinu da kad su ga skucali da im je bio "one of a kind" {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Neznam, znam da sam čitao u dotičnom magazinu da kad su ga skucali da im je bio "one of a kind" {#}

Ja sam sada čitao talijanske i strane stranice koje tvrde suprotno {#}

17 godina
rooswelt1991 kaže...
Mitsuoka kaže...
rooswelt1991 kaže...
Mitsuoka kaže...

Imali su 2, a jedan su skucali, koliko ja znam.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Una delle 3 Lamborghini fornite alla Polizia Stradale sull'autostrada nei pressi di Bologna. ??? 

15 godina
Mitsuoka kaže...

Una delle 3 Lamborghini fornite alla Polizia Stradale sull'autostrada nei pressi di Bologna. ???

jedan od 3 policijskih lambota nalazi se na autocestama pokraj bologne

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Mitsuoka kaže...

jedan od 3 policijskih lambota nalazi se na autocestama pokraj bologne

Ma znam, ali on je gore rekao da su bila 2.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zasto kupiti lamboa kad mozes uzet GTR za puno manje para,a imat ces brzi auto?
Ne kuzim ulupavanje para bezveze.

I zasto nasi policajci ne koriste zapljenjene aute kao presretace,pa ima toga valjda? 

15 godina
BMK kaže...

I zasto nasi policajci ne koriste zapljenjene aute kao presretace,pa ima toga valjda? 

a neću ni spominjat koliko više stila imaš ako uzmeš gtr-a umjesto lamba.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
BMK kaže...

Vrlo jednostavno, nisu kao mi {#}

Jednostavno ulažu u svoju industriju...

17 godina
athlon64 kaže...

Ček, u GTR-u imaš više stila nego u Lambu? 

PC RULES!!!
17 godina
mika2210 kaže...
athlon64 kaže...

da, isto ko što su mi uvijek interesantniji (i "stiliziraniji") ljudi u volvu (i eventualno saab-u) nego u mercu, bmwu i audiju..

najinteresantnije ljude u njemačkom autu sam vidio u audi allroad quattro, sve ostalo je mainstream...

stereotipi al protiv njih ne možeš..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 23:11 (nixass).
15 godina
mika2210 kaže...
athlon64 kaže...

naravno, uzmimo ferrari kao idealan primjer, svaka bogata seljačina če ga kupit, i vecina koja ih vozi nezna im ulje promijenit,  a kad vidiš nekoga u supri koju je složio svojim rukama onda znas da momak zna sta vozi i da zna vozit, i znaci da ima 10 puta više stila.

15 godina
athlon64 kaže...
mika2210 kaže...
athlon64 kaže...

naravno, uzmimo ferrari kao idealan primjer, svaka bogata seljačina če ga kupit, i vecina koja ih vozi nezna im ulje promijenit,  a kad vidiš nekoga u supri koju je složio svojim rukama onda znas da momak zna sta vozi i da zna vozit, i znaci da ima 10 puta više stila.

ak ima za ferari mislim da si nebude sam ulje mjenjo
znaći ljudi koji kupe skupi auto neznaju vozit a ove seljaćine šta prepravljaju u garaži su neki maheri? vozili bi i oni ferari da imaju para vjeruj mi 

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
15 godina
odjavljen
Zeppelin kaže...

znaći ljudi koji kupe skupi auto neznaju vozit a ove seljaćine šta prepravljaju u garaži su neki maheri? vozili bi i oni ferari da imaju para vjeruj mi 

Pusti priče, GTR možda je jeftin u americi (54000$), ali kad se uveze kod nas košta skoro milijun kuna.

17 godina

al opet košta manje od konkurencije (duplo)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Košta 99 tisuca eura.
15 godina
Zeppelin kaže...
athlon64 kaže...
mika2210 kaže...
athlon64 kaže...

da,baš to, mislim da nebi.

17 godina
Diplomat kaže...
Košta 99 tisuca eura.

Gdje si to našao? Ne mogu nigdje naći...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
Vaš Auto Snova

evo bas listam cjenik u autoklubu i vidim da nema gtr-a u ponudi, mozda je moguce samo na narudžbu, nekak mislim da ga nemaju na lageru :D

You can do anything you set your mind to.
13 godina
odjavljen
Apachy kaže...

evo bas listam cjenik u autoklubu i vidim da nema gtr-a u ponudi, mozda je moguce samo na narudžbu, nekak mislim da ga nemaju na lageru :D

Tako je, nema ga u ponudi. Zvao sam da pitam.

14 godina
protjeran
Zeppelin kaže...

Ja da imam para kupija bi oba i još 10 drugih tako da se ne moram mislit. {#}

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
16 godina
neaktivan
Ne uvoze ga u nas, pricao sam s jednim vlasnikom doticnoga (vlasnik jedne autopraone) preko austrije ga je uveo kada je dosao na trziste, a sad ne znam jel se sto mijenjalo.
15 godina
Mitsuoka kaže...
Ne uvoze ga u nas, pricao sam s jednim vlasnikom doticnoga (vlasnik jedne autopraone) preko austrije ga je uveo kada je dosao na trziste, a sad ne znam jel se sto mijenjalo.

a u splitu ima 2 komada, a sad neznam kako su ih doveli, dapace bas me zanima kolika je cijena za uzet jednoga kod nas, i jos jedno pitanje nevezano za novog gtr-a, da li su se stari r34/r33/r32 i nissan silvia uopce proizvodili sa volanom na lijevoj strani? 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

R33 mislim da nije,dok R34 mozda,ali ne u puno primjeraka.

Koliko bi bio porez na Supru da se sad uveze u HRV,kosta 3000E pa koliko bi na kraju krajeva kostala?

16 godina
Vaš Auto Snova
u vezi ovog lambo vs. gtr "pitanja"

razmislite malo logicki... zasto da uzimaju bilo koje drugo auto, kad je sam lamborghini prvoklasno TALIJANSKO vozilo. Isto tako i za alfu.. Sami ih prave a da onda idu kupovat druge, nema smisla.
Doctor Who ; Dexter ; True Blood
16 godina
neaktivan
R34 je prvi kolkko znam a silvia ima modele na desnoj... ali zahebancija je sa homologacijom, pa radi toga dosta ljudi odustaje od uvoza jer to zahtjeva vise para nego za auto...
Ali ja bi ipak uzea s volanon na desnoj strani. nije to to sa volanom lijevo
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

To sve stoji,naravno.

Ali opet,koliko bi za jednu supru doslo recimo na pocetnih 3000E?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 13:11 (BMK).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice