Osvježeni iPodovi

poruka: 6
|
čitano: 1.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Osvježeni iPodovi

Evo, dočekali smo i nove iPodove.

Novi iPod Touch ima Retina Display, dvije kamere od kojih stražnja snima 720p video, a prednja služi za FaceTime kao na novom iPhoneu 4. Uz to je i nešto osvježen dizajn. tj. Ponuđeni su modeli sa 8,32 i 64 gigabajta memorije. Ovaj put razlikuju se samo po velićini memorije, a ne po snazi. Također je dodan i Game Center.

Također, osvježen je i novi iPod nano. Najveća je novost novi dizajn i izuzetak click wheela, tj. iPod Nano sada ima Multi-touch display rezolucije 240x240 piksela. Iako je manji, znatno je praktičniji i od sada ima kopču sa stražnje strane, kao iPod shuffle, koji je također doživio par promjena.

Uz to osvježen je i novi iPod shuffle. Od sada sliči modelu 2. generacije, sa tipkama na samom kućištu, a ne više minimalistički na slušalicama. Također je zadržao VoiceOver funkciju iz prošle generacije.

Uz to, došlo je i vrijeme za poboljšanje Apple TV-a. Dodan je Apple A4, podrška za 720p filmove, te je sada u crnoj boji(??). Baš se i ne razumijem u Apple TV, no mislim i da je dodan daljinski te podrška za uparivanje s iPhoneom, iPodom i iPadom za kontrolu uređaja te još par sitnijih promjena.

Pošto još nisu došli u Hrvatsku, cijene novih proizvoda iz Applea još nisu poznate, no smatram da će biti nešto skuplje od starih proizvoda. No ipak, Apple je Apple, te su ovim osvježenjem modela pokazali da su i dalje no.1

EDIT: Bilo je nekakvih problema sa slikama =/

iPod shuffle iPod shuffle
iPod Nano iPod Nano
iPod Touch iPod Touch
Apple TV Apple TV
Novi iPod touch Novi iPod touch
Novi iPod touch Novi iPod touch
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 23:55 (Ray0).

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Osvježeni iPodovi

Neki link? Nesto sam trazio ali samo neka nagadanja

Sjetio se pogledat apple.com -.-''

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 21:45 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Osvježeni iPodovi

iPad-ove Cool

edit: zahebo sam se.....uglavnom zanemarite ovaj komentar Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 21:46 (Zeppelin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Osvježeni iPodovi

touch i shuffle su OK, ali nano su uprskali, dobio je TS ali izgubio kameru i video player:(

Apple rulz!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Osvježeni iPodovi
power_user kaže...

touch i shuffle su OK, ali nano su uprskali, dobio je TS ali izgubio kameru i video player:(

Ah, imam taj iPod s kamerom, i ako sam je 1 koristio onda neznam.. Nema bas i neku svrhu ako se mene pita..

Sooner or later, though, you always have to wake up.
15 godina
neaktivan
RE: Osvježeni iPodovi
power_user kaže...

Ta kamera je ionako bila marketinški trik, (pre)male je rezolucije i samo snima video. Baš se i niije proslavila, što je i u ovoj verziji pokazano gdje je nema. Ja mislim da s ovom promjenom dizajna žele privući nove, drugaćije kupce, te da je ovo samo jedan od Appleovih eksperimenata, što si očito mogu priuštiti. Ako se ovakav oblik ne bude prodavao dobro, siguran sam da će se već sa novom generacijom vratiti na staro.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice