Lg bd390

poruka: 7
|
čitano: 2.578
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lg bd390 misljenje

Gledam malo kucna kina, te sam nasao ovaj bd player .

Vidim da cita sve zivo i da ima wifi, to vjerojatno znaci da mogu direktno s kompa

uzimati film i pustiti ga na tv.

Sad me zanima sto vi misite o ovom playeru te 

da li se bolje isplati uzeti ovaj player i neke 5.1 zvučnike ili da kupim kucno kino.

Kako je sada cijena ovog playera oko 1300 kuna, dao bih jos isto toliko za neki

5.1 zvucnike te Vas molim neku preporuku i za to.

Hvala Vam na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg bd390

Eto tu je detaljniji review na nasem jeziku http://www.hdtehnika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=539&Itemid=70

Koliko sam letimicno procito sad konacno podrzava ntfs boljku dosadasnjih bluera playera sa mkv podrskom

Procitaj si dolje pred kraj recenzije spominju se neki problemi sa dtsom zastajkivanje i slicno

Ima analogne surround izlaze pa bi to mogla biti prednost ukoliko zelis na taj nacin spajati zvucnike

A za zvucnike bi mogo nac z5500 u oglasniku 1500-1700 kuna 

ili nac ovak stare megaworkse http://www.njuskalo.hr/pc-audio/creative-megaworks-550e-thx-oglas-564389

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 12:56 (Tcherot).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Lg bd390
Ok procitao sam to, te sam vidio da je dosao novi bd 570, prilicno slicni a ovaj nema problema s zastakivanjem a cijena skoro ista.
Zanima me da li bih mogao spojiti na njega zvučnike ovog kucnog kina, susjed ih ima i prodaje mi ih dosta jeftino, a daju poprilican dobar zvuk LG HT762PZ. Oprostite na ovakvim pitanjima, ali ja se iskreno i bas nerazumijem u te stvari,
Hvala Vam jos jedamput na svim odgovorima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lg bd390
Luka-san kaže...
Ok procitao sam to, te sam vidio da je dosao novi bd 570, prilicno slicni a ovaj nema problema s zastakivanjem a cijena skoro ista.
Zanima me da li bih mogao spojiti na njega zvučnike ovog kucnog kina, susjed ih ima i prodaje mi ih dosta jeftino, a daju poprilican dobar zvuk LG HT762PZ. Oprostite na ovakvim pitanjima, ali ja se iskreno i bas nerazumijem u te stvari,
Hvala Vam jos jedamput na svim odgovorima

mislim da to nebu tak islo ovaj player nema pojacalo za kanale u sebi sam ima dekoder.Znaci trebas aktivne 5.1 zvucnike ili receiver plus zvucnici

16 godina
neaktivan
Lg bd390

Znaci ja nebih mogao to kucno kino nekako spojiti s bd 570. Da npr dvd od kucnog kina spojim s bd 570?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lg bd390
Luka-san kaže...

Znaci ja nebih mogao to kucno kino nekako spojiti s bd 570. Da npr dvd od kucnog kina spojim s bd 570?

posto vidimhttp://asia.cnet.com/reviews/home_av/others/0,39037618,42299388p,00.htm

da ima digital input ,da lgov blueray pomocu digitalnog kabla mozes spojiti na to kucno kino pa reproducirati 5.1 zvuk.Sam provjeri na licu mjesta dal ima stvarno digital input jer na netu cesto budu krive informacije

16 godina
protjeran
Lg bd390

ne može spojiti da sa tog LGja dobije true DD 5.1 zvuk na te zvučnike koje imaš. treba ti AV receiver na koji spojiš LG preko optičkog ili koax kabela.

nebi li bilo bolje kupiti Media pleyer koji spojiš LAN kabelom na komp i direktno stremamaš filmove na TV a zvuk preko tog lučnog kina. Čita sigurno više formata i codeca nego taj LG a i jeftinija su (npr. Mede8er ili Tvix)

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice