Znači, kao i sama tema nalaže, koji auto radio preporučate? Znači, ništa specijalno, samo neki radio do 800kn...ako može objašnjenje zašto baš taj? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja preporuka je SONY CDX GT414U, iako ne preferiram marku Sony za ama baš ništa. No imam SONY GT300 model već 2 godine i radi savršeno. Ovaj ti ima USB utor za stick, svira mp3-ce s cd-ja a ima i aux ulaz, daljinac i najbitnije, čisto solidno pojačalo. Košta 799 kn u hgspotu, i još to s nekim ok zvučnicima (ala Focal) upariš te ok kablove (Oxygen npr.) i super se čuje.
Po meni je best buy (uz dužnu čast Pioneerovim auto cd playerima)
Moja preporuka je SONY CDX GT414U
Potpis..moj
Također imam taj sonyjev model i odličan je ali me brine jedna stvar u vezi gašenja....
Ako samo jednom pritisnem tipku off on se ne ugasi potpuno nego display i dalje svijetli i pokazuje sat... dali mi to ždere akumulator pa da ga potpuno ugasim ili mogu cijelo vrijeme ga tako gasiti da display ostane svjetliti... šta Vi mislite?
Jel ima koja caka da ga spojim tako da mi se ugasi kada ugasim auto a ključ ostavim u njemu i da ga mogu ručno upaliti... tako sam imao složeno u starom autu....
Pozdrav !!!
Sony CDX GT 616. Imam ga već godinu dana i nikakvih problema za sada, mp3, usb, kvalitetan display.
Sonyjev radio gasiš u potpunosti tako da kad je na displayu samo sat tipku off stisneš i zadržiš tako par sekundi.
A možeš staviti i da se gasi automatski čim izvadiš ključ, to namještaš kod spajanja radija.
Također imam taj sonyjev model i odličan je ali me brine jedna stvar u vezi gašenja....
Ako samo jednom pritisnem tipku off on se ne ugasi potpuno nego display i dalje svijetli i pokazuje sat... dali mi to ždere akumulator pa da ga potpuno ugasim ili mogu cijelo vrijeme ga tako gasiti da display ostane svjetliti... šta Vi mislite?
Jel ima koja caka da ga spojim tako da mi se ugasi kada ugasim auto a ključ ostavim u njemu i da ga mogu ručno upaliti... tako sam imao složeno u starom autu....
Pozdrav !!!
Možda me niste dobro skužili... upravo to me živcira kaj morma dugo držat off da se ugasi... ako samo jednom pritisnem ne ugasi se do kraja jer sat i display svijetle a me zanima jel ga mogu samo tako gasit i dal mi akumulator to vuče il ga moram potpuno ugastit....
Ma dobro je spojemo sa unimerom sam provjeril sve kontakte i spojen je tako da se sam ugasi jedino ako kljuc izvadim i bez kljuca ne radi...
Možda me niste dobro skužili... upravo to me živcira kaj morma dugo držat off da se ugasi... ako samo jednom pritisnem ne ugasi se do kraja jer sat i display svijetle a me zanima jel ga mogu samo tako gasit i dal mi akumulator to vuče il ga moram potpuno ugastit....
Ma dobro je spojemo sa unimerom sam provjeril sve kontakte i spojen je tako da se sam ugasi jedino ako kljuc izvadim i bez kljuca ne radi...

za kolko para mogu samo prodat radio plocice bez dzeka
npr sony cdx-gt50ui