Dakle, odlucio sam sebi za Bozic poklonit nove sluske i sad se dvoumim izmedu ova tri modela..
Uglavnom se slusa neki laganiji DnB, Dub, Chillout i ponesto Dubstepa, preko zime u vlaku i pjeske ali cim malo zatopli bacam se nazad na role pa bi bilo pozeljno da mi sluske koje kupim ostanu na glavi jer se malo agresivnije rolam :).
Planirao sam izdvojit nekih 300-500kn pa ako imate mozda jos neku preporuku nece bit na odmet. Bitno je da su lagane, da nemaju pre dugacak kabel i da su kolko tolko prenosive odnosno da ne smetaju previse kada su oko vrata. I naravno da je zvuk pristojan (i mozda da su zatvorenog tipa, e sad kolko je to bitno ovisi gdje se nalazim tako da to nije bas "must have", ali mozda i nebi bilo lose?!)
Do sada sam uglavnom koristio in ear ali mi je toga puna kapa vec. Stalno su zapetljane, ispadaju iz usiju ili sa vecim budsima nisu komforne, a i zadnje su mi izdrzale punih pola godine, a ja sam konj izgubio racun :/
Za MJ31 i K404 samo rijeci hvale po netu pa za 416P nisam ni trazio nista jer nebi trebalo biti neke pre velike razlike.
Ne vezano za ovo imao sam prilike poslusati Pioneer MJ5 ak se ne varam i stvarno zvuce super no Ronis ih nema trenutno u ponudi.
E da, jel netko mozda zna dali se u Ronisu mogu isprobati slusalice ili mozda postoji neki drugi ducan gdje bih mogao isprobati prije kupnje? Ako se negdje mogu onda idem tamo umjesto narucivanja preko neta.
Hvala.