AKG - Pioneer - AKG

poruka: 36
|
čitano: 6.020
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Dakle, odlucio sam sebi za Bozic poklonit nove sluske i sad se dvoumim izmedu ova tri modela..

AKG K-416P

Pioneer SE-MJ31

AKG K404

Uglavnom se slusa neki laganiji DnB, Dub, Chillout i ponesto Dubstepa, preko zime u vlaku i pjeske ali cim malo zatopli bacam se nazad na role pa bi bilo pozeljno da mi sluske koje kupim ostanu na glavi jer se malo agresivnije rolam :).

Planirao sam izdvojit nekih 300-500kn pa ako imate mozda jos neku preporuku nece bit na odmet. Bitno je da su lagane, da nemaju pre dugacak kabel i da su kolko tolko prenosive odnosno da ne smetaju previse kada su oko vrata. I naravno da je zvuk pristojan {#} (i mozda da su zatvorenog tipa, e sad kolko je to bitno ovisi gdje se nalazim tako da to nije bas "must have", ali mozda i nebi bilo lose?!)

Do sada sam uglavnom koristio in ear ali mi je toga puna kapa vec. Stalno su zapetljane, ispadaju iz usiju ili sa vecim budsima nisu komforne, a i zadnje su mi izdrzale punih pola godine, a ja sam konj izgubio racun :/

Za MJ31 i K404 samo rijeci hvale po netu pa za 416P nisam ni trazio nista jer nebi trebalo biti neke pre velike razlike.

Ne vezano za ovo imao sam prilike poslusati Pioneer MJ5 ak se ne varam i stvarno zvuce super no Ronis ih nema trenutno u ponudi.

E da, jel netko mozda zna dali se u Ronisu mogu isprobati slusalice ili mozda postoji neki drugi ducan gdje bih mogao isprobati prije kupnje? Ako se negdje mogu onda idem tamo umjesto narucivanja preko neta.

Hvala.

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Jutro..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: AKG - Pioneer - AKG
Dobar dan.... Kaj stvarno jos nitko sa ama bas nikakvom sugestijom :/
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

ja ti predlazem k404, ja sutra idem po njim, citam po reviewima i odlicne su....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Super, aj nabaci koju homemade fotku ak nije problem (kak stoje na glavi i tak to) i neki prvi dojam :)

Ides u ronis po njih?
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

meni su poslali mejl da AKG dobivaju tek u cetvrtak, sam da znas.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
To ce vjerovatno vise znaciti Luki. Ja ionako ne kupujem nista prije polovice 12og mjeseca.

U svakom slucaju hvala na informaciji.
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

njemu i kazem... Ja ih isto plniram kupit, zato sam ih i pito..
u svakom slucaju luka aj nabaci koju sliku jel me jako zanima kako izgledaju.. hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onda je dogovoreno. Tko prvi kupi baca slike u ovu temu, ja cu vjerovatno bit zadnji tak da pripremite fotoaparate :)
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Bio sam danas u Ronisu i rekli su da trenutno nemaju K404, da ce stici u ponedjeljak....Rekao je da su sluske dobre za tu cijenu....

Iako ja bi trebao neke bezicne jer nemam zivaca sa kablima i petljanjem, ali su preskupe, znate bi mozda neke ok bezicne za neku normalnu cijenu?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Ne znam bas za bezicne, one koje ista valjaju i kostaju..

Ja sam im poslo mail da ih pitam u vezi isprobavanja slusalica i rekli su mi da je moguce isprobati one kojima se ambalaza da otpakirati bez da se potrga..

U prijevodu = nemoš isprobat lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

evo ja danas narucio K404, vjerovatno stizu jos ovaj tjedan kad stignu bacim koju sliku ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

ako pomaže, ja uzeo pioneer mj51 nakon što sam vidio tvoj link pa još malo potražio, i stižu u srijedu pa ako vas zanima nabacim neki review :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 23:30 (SebaOS).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG
Za tu cijenu odlično.Imao sam ih i bile su mi zakon. Jak bas , neloši srednji i visoki.Uzimajte
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG
koje su bolje?
mj51 ili k404?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slobodno nabacite koju slikicu i poneku rijec o oba modela. Kao npr sto ste slusali, preko cega, dojam pri nosenju na glavi i tak to..
15 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG
@Luka cro-Rađe bi išao na AKG. Pionner me nikad nije oduševio slušalicama.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Jesi ih nosio po vani?

Ovo ce mi bit prve naglavne koje cu furat po cesti i vec imam feeling da ce me ljudi gledat ko da sam retardiran, a u biti bole me oci. Nakon sto sam vidio frajera na biciklu sa genius headsetom (da, imale su mikrofon) vise mi nista nije bed nataknut na glavu lol
16 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Slobodno nabacite koju slikicu i poneku rijec o oba modela. Kao npr sto ste slusali, preko cega, dojam pri nosenju na glavi i tak to..

sutra, sutra!

16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Mah ja neznam, trenutno imam 600kn i htio bi neke dobre sluske, ali ne mogu se nikako odluciti....

valjda budem kupil senheiser cx 600 za 600kn. to su in ear sluske za mob, ali ih budem koristil i za komp....

jel to pametno?

il da kupim k404+mic za 20kn i onda posebno neke in ear za mob tipa cx 300 il slicno?

i s tim da mi zicane slusalice idu na zivce vec s tim kablima, jer mi se zapetlja, pa je predugo, pa je prekatko....

najbolje bi bi bilo da ima neke in ear wireless sluske malene, a da su super i mogu ih koristiti i na kompu.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

evo stigle moje K404:
izgled: kabel izgleda stvarno jako jeftino (iznenadio sam se), slusalice neizgledaju nista posebno, onaj metal sto ide preko glave nis posebno. jedino ovaj dio sto ide na usi super izgleda. Malo mi cudno imat tako sta na glavi (valjda dok se ne naviknem)
sto se tice zvuka: Zvuk je stvarno super za jedne takve slusalice, Bass po meni taman pogodjen, ali to je samo moj ukus...

U svakom slucaju ako trazite slusalice za Mp3/mob i da su male i da pritom imaju super zvuk, definitivno moja preporuka!

Kasnije nabacim jos koju slikicu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:57 (Uni-T).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Imam AKG K430 (Malo jači model predpostavljam, al sve je toslično) pa ti mogu reć da sam vrlo zadovoljan zvukom koji reproduciraju... Također slušam dosta dnb, i što se tiče kvalitete reprodukcije nemam primjedbi... Ono što bih napomenuo je da su dosta plastične i ne izgledaju mi izdržljivo za po vani a pogotovo kod rolanja tako da ih ja koristim za kućnu upotrebu, i da kad ih spojiš na pojačalo tek tada ožive :), kabel je kao što je i rečeno dosta nekvalitetan i kratak (1m) i mislim da bi kod rolanja brzo otišao... eto toliko od mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Sad si me bacio u ocaj lol

Jel ima netko iskustva sa Gear4 sluskama? Naletio sam na ovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Hmm... Stigle pioneer mj-51.

Prvi dojam, duplo su manje nego što sam mislio kad sam gledao slike. Jedva pokriju uši... Drugo jako stisnu, a headband viri sastrane. Treće basa skoro pa i nema. I ne, nisam jedan od beats by dre fanova koji bi samo basove, nego jednostavno nije dovoljno. Sve u svemu sam razočaran, a detaljnije napišem par rečenica danas navečer, sutra, kad budem poslušao malo više glazbe :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hmm, a ja sam se bas namjerio na pioneer lol

Ove slike od k404 koje sam vidio daju dojam da ce se sluske raspast u kratkom roku, a i kazete da kabel ne valja tak da ono.. Neznam vise ni sam..

Na kraju cu opet zavrsit na inear-kama :/
16 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

Predložio bih ipak da se zaobiđe ovog pioneera, nažalost. Idu sutra valjda natrag, pa ću vidit umjesto njih šta ću uzet, pa dojavim razliku :D

0 0 hvala 0
17 godina
Sale_ds kaže...
..
Ove slike od k404 koje sam vidio daju dojam da ce se sluske raspast u kratkom roku, a i kazete da kabel ne valja tak da ono.. Neznam vise ni sam..
...

Meni ostavljaju utisak "Sdelano v SSSR", ne u smislu lošeg uređaja, već da je nekoga jedino bilo briga da l' to radi, a ni najmanje kako izgleda: "par zvučnika - tu, kabl - tu, poveži zvučike da se može staviti na glavu - evo jedna metalna traka, gotovo!" Uni-T će bolje reći pošto sam ih ja jedino video na ovim slikama, ali ne deluju mi kao da će se raspasti, tako da je jedino pitanje ko je spreman da proguta dizajn i kome su potrebne za van, a kome za sobnu upotrebu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 16:47 (Ivan(4)).
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

izgled im stvarno nije nesto, ali ko ponesto zna, zna da je to AKG i da ima perfektan zvuk!

sta ti smeta izgled kabla? njega turnes pod majcu i ni nevidi se, ali u svakom slucaju zvuk je za pohvalu.

eh sad sto se tice kvalitete... zasad jos drze, ali mislim da mogu izdrzat sve sto mogu neke takve vrste drugog proizvodjaca, ako ti padnu normalno da ce se shebat. za rolanje ih mozes koristit, ja ih koristim za voznju bicikla i drze se zasad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AKG - Pioneer - AKG

To stoji da je to AKG, prvenstveno sam zbog toga i bacio oko na njih. U principu mi se hebe kak izgledaju, bitan mi je zvuk i da su izdrzljive. Na svim in ear sluskama mi je otiso kabel kod 3.5mm jacka i tu su pocele prekidat..

Ja pricam o ovakvom rolanju..da bar postoje sluske od celika i da su lagane  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice