imam puno koncerata koje sam skinuo s neta i svi su kao DVDi, odnosno imaju onaj VIDEOTS folder gdje ima hrpa video fileova i svašta. Ja bi sad htio da mi preporučite neki program (ako postoji) koji će mi te filove spojiti u jedan recimo avi format, tako da imam cijeli koncert kao neki film...pliz pomozite imam 300 gb koncerta i treba mi prostora!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj ljudi pliz pomozite!
definitvno handbrake
vrlo jednostavno za koristenje,ali nema avi nego mp4 i mkv
sto je po meni jos i bolje
podrzava aac i ac3 zvuk no njega mozes posebno sredit ako ti se da
imam puno koncerata koje sam skinuo s neta i svi su kao DVDi, odnosno imaju onaj VIDEOTS folder gdje ima hrpa video fileova i svašta. Ja bi sad htio da mi preporučite neki program (ako postoji) koji će mi te filove spojiti u jedan recimo avi format, tako da imam cijeli koncert kao neki film...pliz pomozite imam 300 gb koncerta i treba mi prostora!
Tako ti je ako ces ih prziti, onda ti folderi moraju biti da ih gledas na dvd-u.
Tako ti je ako ces ih prziti, onda ti folderi moraju biti da ih gledas na dvd-u.
da al to je bezveze trosenje prostora
ovak mu zauzima 4gb,a da napravi convert to mu ispadne dosta manje uz istu kvalitetu slike (tj to ovisi kakve on postavke stavi)
ionako vecina DVD player-a cita avi/mp4,a ovi noviji citaju i .mkv tak da...
Najbolje mu je da si odmah skida .avi ili .mkv (ako je dostupan), ali evo npr. na mom dvd-u kupljenom prije par mjeseci moram xtodvd-om sprzit na dvd da bih mogla gledati, a sa usb-a prihvaća sve osim .mov
pokušavam sad s ovim handbreakom 0.95...malo me zanima šta mu je ono Destination...odabro sam folder kao source i sad me pita destination i to moram kao imenovat file koji radim il šta?!
Mjesto gdje zeliš spremiti film nakon konverzije.
nije baš to...jer e traži folder već da file!
pokušavam sad s ovim handbreakom 0.95...malo me zanima šta mu je ono Destination...odabro sam folder kao source i sad me pita destination i to moram kao imenovat file koji radim il šta?!
da stisni na browze i nađi folder gdje zelis spremit
i imenuj file i mozes kliknut start i to je to
na Picture riktas rezoluciju,na Video odabiras Codec,framerate i kvalitetu
stavljena ti je na 20 i to je dosta dobro (cim manje to kvalitetnije)
napravio sam i temu sa programima bas za ovo sta ti trebas (ak to planiras malo bolje napravit)
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/set-programa-ripanje-dvd-ablu-raya/74426.aspx
FormatFactory to radi bez problema.