naci treba mi neki program s kojim se moze spojit dva videa u jedan naci svaki na svojoj strani i objasnjenje!imam sony vegas 11 pro al mi je pre tesko i nerazumljivo!to su neki coveri naci tebalo bi se moc pomicat te dvije snimke u tom programu!moim vas hitno mi je!
2 videa u jedan
- poruka: 16
- |
- čitano: 3.894
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesam!al mi je to sve nekako komplicirano!probao sam i nije mi uspilo!
Probaj sa StereoMovie Makerom. Program inače služi za pravljenje 3D filmova (side-by-side), pa ti može poslužiti. Inače radi samo sa .avi i .mpg formatima.
ubiti meni nije problem to npravit al mi onaj prozorcic za prewiew steka a to snimljeni istrumeni gitara i bubnjevi i svi moraju bit usklađeni!
ajde hitno neka preporuka programa i objasnjenje!
a za ovaj stereo movie maker mi nije u podrzanom formatu sad sam probao!
itko?
update!
Stvar je u tome što nisi detaljno objasnio što imaš i što točno misliš napraviti, pa je teško nešto predložiti.
ubiti meni nije problem to npravit al mi onaj prozorcic za prewiew steka a to snimljeni istrumeni gitara i bubnjevi i svi moraju bit usklađeni!
ajde hitno neka preporuka programa i objasnjenje!
a za ovaj stereo movie maker mi nije u podrzanom formatu sad sam probao!
itko?
Nisi naveo kakav PC imaš... Preview ti vjerovatno šteka zato jer imaš slabiji pc, isto ako možeš, koristi GPU akceleraciju ako ti je grafička podržana.
dajte moze neka preporuka programa za to?
update!
Pazi Sony Vegas ti je najbolji ,zašto ne pogledaš na YT i nepratiš korake kako šta, ja mislim da se to može i u windows movie maker-u odradit al neznam kakav ce kvalitet videa bit
ajde dajte neku preporuku jednostavnog programa!
ajde dajte!bilo tko!
Evo ti tuts nabrzaka od Power Director
Sl.1-Klik na žutu mapu,import media files
Sl.2-Drag and drop na video traku
Sl.3-Drag and drop na drugu video traku
Sl.4-Klikanjem na videoe,na traci markiras si video na video windowu,tamo ga misem smanjujes-povecavas,pozicioniras na odredenu velicinu,poziciju!
Sl.5-Ako slucajno zelis staviti jos jedan video,ili ti se na pocetku nije pojavio jos jedan video track,desni klik na video traku,opcija add Tracks!
Sl.6-Ok i imas jos jednu video traku(mozes ih narokati koliko god zelis!
Sl.7-Treca traka je tu,znaci,samo klikaj na zeljene trake,da bi ih mogao resize-ati!
Sl.8-Kao sto vidis-sve ti je jasno!
Svaki video editor,ti radi na manje-vise istu foru,pa tako i Sony Vegas isto(iako znam raditi sa Soniyem i meni je dosta kompliciran).
Ovaj gore tuts ti objasnjava kako sastaviti dva videoa u jedan,ako zelis ubacivati slike koje nisu cisto kvadratnog oblika,onda koristi png.slike,a ako hoces ubaciti video koji je nepravilnog oblika(recimo lik covjeka koji u kutu plese),to ces se ipak malo vise potruditi,samostalnim proucavanjem samoga editora uz pomoc Youtubea-kao sto su ti momci gore objasnili!
KDENlive, odradis to u 2-3 klika... Sony Vegas pro, također...
A ak se ti neda 5 min pogledat kako to napravit, onda bolje da to ne radis...