Ovi na aliexpressu nisu normalni koliko mijenjaju cijene na dnevnoj bazi. Od jucer za 4/64 goldway cijena skocila skoro 200kn...ludnica
Xiaomi Redmi Note 5 Pro
- poruka: 2.739
- |
- čitano: 803.618
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko presao sa XRN 4X na XRN 5 Pro?
Ako jeste isplati li se?
Dobijes jaci procesor, veci ekran, bolje kamere, bolji video, itd...izgubis verovatno malo na bateriji i to je to... :)
Danas dosla notifikacija za update na 9.2.13.0 , a u uredaju 9.5. Sto nam ovo dalo downgrade? Jos netko ovaj update?
https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-redmi-note-5-3gb-32gb-smartphone-724.html
Znaci ovaj gore ^^ je skroz isti kao i 4/64 verzija?
Jer je jeftiniji nekih 60 eur od 4/64 verzije.
Btw koliki je skok izmedju sd 625 i 636
4/64 verzija,samo slabiji procesor i nema dvi kamere.
A bogte koliko ovaj ŽAOMI ima modela i verzija. Izgubih se.
Ovi na aliexpressu nisu normalni koliko mijenjaju cijene na dnevnoj bazi. Od jucer za 4/64 goldway cijena skocila skoro 200kn...ludnica
opet pala cijena
Naručen sa geekmaxi DE skladiste sd636 4/64 verzija.
Nekih 215 € sa shippingom.
Kakva stakla koristit? Jer je ovo 2.5D pa nzn oće se lipit?
Nakon 4 dana korištenja sve pohvale za telefon!
Ipak...dvije stvari koje mi za sada najviše smetaju.. led diodica za notifikacije je tako cićušna i ima samo jednu boju :/ i ne mogu da vjerujem da nigdje nema opcije koja prikazuje zauzeće RAM memorije.
Baterija je top!
Tko je to rekao?!
Što je onda ovo?!
Da, postoji ta opcija, ali ne igra nikakvu funkciju. Nigdje nema brojki, odnosno live podataka o RAM-u.
Po 1000000000000 put. Kolicina slobodnog rama na androidu je irelevantna.
Večina nas je naručilo honorbuya ili u trgovini Goldway ( unutar Aliexpress).
Večinom imamo 4gb 64internememorije, ima i onih koji su kupili 3,32 ili 6gb 64interne. Ne isplati ti se u hrv kupovati kada je puno niža cijena izvan ili neka eu trgovina.
Zar to nije ovaj mob:
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-5-dual-4gb-64gb-lte-black-global.html
Ja sam staromodan i nestrpljiv, volim uzeti u ruku mob koji mi je zanimljiv, platiti i otići sa njim :)!
Izgleda da xiaomi nece izbacit global version sa 6GB RAM,koje probleme cu imat ak uzmem kinesku verziju istog?
Nikoje...ja imam mobitel koji nije globalna verzija....od jezika samo engleski i kineski ostalo sve isto
Global Version, Crni, 4/64. Narucio prijatelju sa Honorbuya. Stigao za dan i pol. Zapakiran fenomenalno, stvarno im svaka cast na tome. 1700kn.
molim preporuku za case...nešto da je zasticen od pada...
Da li su ti poslali odmah? Frend bi uzeo ,ali neću mu reći da uzima s geekmaxija ako ih još možda nemaju na skladištu u EU. Moj je sad u Sloveniji tek , a naručio 11.5.
molim preporuku za case...nešto da je zasticen od pada...
Ja sam si ovdje uzeo : ebay link na case
Došlo možda za tjedan i pol , izgleda kao neka spigen kopija , rezovi se čine ok. Kad mi dođe mobitel javim kako "sjedne".
Da li su ti poslali odmah? Frend bi uzeo ,ali neću mu reći da uzima s geekmaxija ako ih još možda nemaju na skladištu u EU. Moj je sad u Sloveniji tek , a naručio 11.5.
Pise da salju 8.6.2018, znaci za 6 dana
sa geekmaxi za 4/64 verziju treba nesto malo cekati...pise na stranici...3/32 imaju na stanju
geekmaxi mi je bolji od honorbuy/ali goldway jer ima dvije godine europske garancije...cijene su slicne
odakle da uzmem neznam ni sam...nije mi hitno
1250 kuna
https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-redmi-note-5-3gb-32gb-smartphone-724.html
1400 kuna
odakle da uzmem neznam ni sam...nije mi hitno
https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Original-Xiaomi-Redmi-Note-5-3GB-RAM-32GB-ROM-Mobile-Phone-Snapdragon-636-Octa/311331_32857764298.html?spm=2114.12010608.0.0.51a87b99N1iAkJ
1250 kuna
1400 kuna
Ja bi goldway ,ali kad sam ja uzimao je geekmaxi bio jeftiniji. Imam ti i još neki kupon 2 posto ako se odlučiš za geekmaxi (nekih 6 bi trebao dobiti s registracijom).
Osobno nemam nešto previše povjerenja u ovo dvogodišnju garanciju što nude,ali ok...
Posalji kupon ako ti netreba, kad sam se regao dobih 2 posto na geekmaxi...
EDIT: obavezno uzimte prijavu na newsletter jer dobijte jos 4%
netko probao miui 10?
vozim ja na mi6
tresla se brda rodio se miš
osim nekih kozmetičkih izmjena to je u biti 9-ka
eventualno ako još nešto ne promjene, ipak je to još alpha
beta se čeka...
znaci isto kao miui 8 -> miui 9 ?
nista posebno? eeeeeeh
Ekipa moze li neko linkat par kvalitetnih caseova i neki kvalitetan tempered glass,ovaj case koji sam uz mob dobio već popusta,a tg s honorbuya je oprostite na jeziku zesce njesra,prima otiske prsta ko ludo i mob mi stalno izgleda na stolu ko da je staklo umakano u mast
Došlo i meni konačno danas s geekmaxija. Čak i neki case u kutiji bio, zapakirano u karton neki sve skupa.
Mislim da ću čekati da mi dođe folija prije nego prođem na njega pa me zanima da li da updateam što sad ili ne? Trenutačno je gore 9.5.6.0.
Isto tako da li trebam raditi onaj mi account? Koliko vidim nemam neke potrebe za te njihove aplikacije.
Koristim njihove casove vec godinama, vrhunska kvaliteta izrade i traju mi jako jako dugo, evo zadnja je na RN3 vec 9 mjeseci i dalje je kaoprvog dana
Ima li kakvog nacina da se koristi knock on? da se zakljuca dva puta pritiskom na ekran. Ima opcija wake up ali ona se odnosi samo na otkljucavanje a meni treba i za zakljucavanje, zna li netko?