Da li Xp mogu presvuci u 7micu

poruka: 10
|
čitano: 1.975
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ako se moze ubacite adresu i naravno da je free

hvala

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidi tu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Da li Xp mogu presvuci u 7micu
Windows 7 remixer.
16 godina
neaktivan

SevenMizer?

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...

ako se moze ubacite adresu i naravno da je free

hvala

Pogledaj na linkove ovdje : KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
protjeran

probaj sa skupom ovih programa:

///slika

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

al moze li neko fino to objasniti tko ima iskustva sa tim da nebi nes zaj...o

1. hvala
MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB KUĆIŠTE: neptun 810 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svaki PC i svaki OS su jedinstveni i nekaj kaj kod mene ne stvara nikakve probleme ,tebi može srušiti sistem.

Svi transformation packovi mijenjaju sistemske fileove i uvijek nešto može poći ukrivo (ali i ne mora!!)

Najjednostavnije i najsigurnije je da prije bilo kakvih promjena napraviš backup image sistemske particije s nekim backup softverom (Norton Ghost ,Acronis True Image itd) i spremiš ga na neki vanjski disk ili dvd.

I da ,obavezno napraviš system restore point i onda ideš instalirati neki transformation pack.

Ako je sve u redu nakon instalacije i sviđa ti se ,nema nikavih grešaka ,ok - sad imaš XP koji sliči na Sedmicu.

Bilo kakav problem ,možeš vratiti sistem sa restore pointom ,ili u slučaju crasha imaš spremljeni backup s kojim možeš vratiti sistem u originalno stanje.

To je sve ,ukratko.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 23:05 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Svaki PC i svaki OS su jedinstveni i nekaj kaj kod mene ne stvara nikakve probleme ,tebi može srušiti sistem.

Svi transformation packovi mijenjaju sistemske fileove i uvijek nešto može poći ukrivo (ali i ne mora!!)

Najjednostavnije i najsigurnije je da prije bilo kakvih promjena napraviš backup image sistemske particije s nekim backup softverom (Norton Ghost ,Acronis True Image itd) i spremiš ga na neki vanjski disk ili dvd.

I da ,obavezno napraviš system restore point i onda ideš instalirati neki transformation pack.

Ako je sve u redu nakon instalacije i sviđa ti se ,nema nikavih grešaka ,ok - sad imaš XP koji sliči na Sedmicu.

Bilo kakav problem ,možeš vratiti sistem sa restore pointom ,ili u slučaju crasha imaš spremljeni backup s kojim možeš vratiti sistem u originalno stanje.

To je sve ,ukratko.

Slažem se. A uz to, operativni sustav se drasticno usporava. Isprobao sam...

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
protjeran

najvise se isplati (po meni) jednostavno instalirati 7, ako zelis jos i XP napravis dual boot

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice