cudno...kad sam otiso na microsoftovu stranicu i pogledo njihovu preporuku antivirusa uz kaspersky, nod32 i pandu bio je i norton...cudno kako ne radi...
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.365.973
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
... a kladio bih se da su kerneli Viste SP2 i Windowsa 7 praktički isti.

Puno ljudi je pitalo kakva konfiguracija treba za vrtit Win7.
Ja sam upravo instalirao Bulid 5057 na svoj laptop, Asus A6R... Konfiguracija Intel Celeron M 1.86 GHz, 896 MB ram, Ati x200M shareane memorije 128 MB, 250GB WD disk. Sami windowsi rade fluidno, ne tako fluidno ko na masini doma (ali ona je ipak Q6600@3.0 GHz, 4 GB Ram), ali ugodno je na njima raditi, cak i sa aero efektima ukljucenim (nema trzanja, cekanja, kopanja po disku i slicno).
Tople preporuke za ovaj OS i na slabijim masinama.
Puno ljudi je pitalo kakva konfiguracija treba za vrtit Win7.
Ja sam upravo instalirao Bulid 5057 na svoj laptop, Asus A6R... Konfiguracija Intel Celeron M 1.86 GHz, 896 MB ram, Ati x200M shareane memorije 128 MB, 250GB WD disk. Sami windowsi rade fluidno, ne tako fluidno ko na masini doma (ali ona je ipak Q6600@3.0 GHz, 4 GB Ram), ali ugodno je na njima raditi, cak i sa aero efektima ukljucenim (nema trzanja, cekanja, kopanja po disku i slicno).
Tople preporuke za ovaj OS i na slabijim masinama.
Da, sori, lapsus...
Nego ako je mislis vrtit na ovoj svojoj konfiguraciji iz signa ne da ce disati nego ce ici ko luda.
Eto i toj dan je došo, BSOD ekran se pojavio, a uzročnik je Norton Internet Security 2009, ...
ma norton nema gdje ne stvara probleme...
Malo offtopic, kod mene ne stvara probleme.
Inače za Norton Internet Security 2009 pod system requirements nigdje ne spominje da radi na Windows 7.
evo ja sam instalirao win7 na kompu...
i strašno sam zadovoljan. komp mi je star negdje 3 godine...stvarno je predobar win
Imam problem pri instalaciji windowsa 7.
ubacim dvd,bootam ga, i sve je dobro dok ne dođe do ekrana za odabir particije,meni se na listi particija nista ne prikaze (sve prazno)
..
ubacim dvd,bootam ga, i sve je dobro dok ne dođe do ekrana za odabir particije,meni se na listi particija nista ne prikaze (sve prazno)
..
... a kladio bih se da su kerneli Viste SP2 i Windowsa 7 praktički isti.
..
Sta ima veze pata sata... Skini si opet druge windowse i to je to... Ima bit da si skinuo zbesnute!
nisam.isprobo sam vec 3 verzije (7000,7048,7057)
Sta ima veze pata sata... Skini si opet druge windowse i to je to... Ima bit da si skinuo zbesnute!
Ja kazem da je Win 7 za betu prilicno stabilan.
kad sam napiso pun mi je k**** svega nisam mislio na nikakve windowse....prvenstveno sam mislio na bios,hdd i te gluposti...
i da,,, nisam jedan od onih koji su pljuvali po visti....probo sam bootat vec 3 os-a i ni na jednom ne moze naci hdd
Znači da je do diska? - Ja nisam imao taj problem, ali znam ljude koji jesu; već nekoliko njih.
Ali probaj s nekom originalnom kopijom stabilne verzije OS-a. Skini trial s Neta negdje.
Na Internetu se pojavila nova verzija Windowsa 7, build 7068. Može se naći i 32- i 64-bitna verzija.
Na Internetu se pojavila nova verzija Windowsa 7, build 7068. Može se naći i 32- i 64-bitna verzija.
instalirao sam Windows 7 build 7057 sve je uredu radi ko sat osim što mi neradi windows mail (to mi nije problem jer ga i ne koristim) i imam problem sa scannerom Canon Lite 60 točnije isti je odmah prepoznat i driver je od Viste uredno instaliran ali kad ga pokrenem ništa se ne događa, provao sam sa opcijom compatibility ali opet ništa ako netko netko može pomoći TNX