Kao što se vidi u naslovu...na kompu imam xp i želio bih prijeći na Vistu 64 bit, pa za početak želim napraviti dual boot da vidim kako će raditi ( Vista nije original, jer želim isprobati da li će mi raditi na njoj neki programi koji su mi bitni, pa ako će sve biti ok idem po original ). Instalacija počne normalno, odaberem opciju bez keya, hard ima 4 particije, odaberem jednu od njih, vjerojatno nije bitno koju, u svakom slučaju nije ona na kojoj je xp, i onda započne instalacija...prvo ide copy files i to završi za par sekundi , a onda kreće expanding files i tu nastaje problem, nekad se smrzne odmah na 0%, a maksimalno dođe do 6%. Probao sam sa instalirati sa dva različita instalacijska DVD-a jer sam mislio da mi možda sa prvom verzijom nešto nije u redu, ali mi se je ista stvar dogodila i s drugom. Eto, probajte pomoći i nemojte me osuđivati što Vista nije original, jer ne mislim kupovati nešto za 1500-1600 kn a da prije ne isprobam da li će sve raditi kao što sam već napisao gore. Ako vam treba još kakav podatak, pitajte, hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vista je poznata po tome da medij mora biti bez ogrebotine i ispravno sprzen. Probaj prziti na minimalnoj brzini pa vidi hoce li da se instalira s tog medija.
P.S. (da se ogradim): original mediji su uvijek ispravno sprzeni
Nažalost, u ovom trenutku ne pružamo podršku raspravama koje se tiču ilegalnih aktivnosti.