Kako maknuti windowse sa harda?

poruka: 4
|
čitano: 1.845
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kako maknuti windowse sa harda?

Ovako, pošto ču izgleda morat reinstalirat windowse, moram dio podataka sa harda premjestit na drugi hard. od starog kompa imam jedan hard od 50gb na kojem su windowsi XP. Kako maknuti windowse da mi ostane prazan čisti hard?  Frend ima tako 2 harda u kompu, ali on je ovaj drugi kupio novi, i odmah ga uštekao i koristi ga za pohranu podataka bez OS-a. Kad nešto zapne, samo ga išteka, na drugom hardu reinstalira windowse, vrati ga nazad i ima sve podatke na njemu i ajmo na novo. To mi se čini kao relativno dobro riješenje za spremanje muzike, filmova, slika sa digitalca i sl.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kako maknuti windowse sa harda?

boot sa cd.om od xp-a ili bilo kojeg drugog windowsa i formatiras taj hard

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
neaktivan
Bađo kaže...

Kako maknuti windowse da mi ostane prazan čisti hard?

Jednostavno formatiraj HDD i instaliraj nove Windows XP ( za detaljne upute i slikovite detalje pogledaj Kako formatirati HDD i instalirati Windows XP )

Sve to možeš uraditi sa BOOT CD-a na kojem se nalazi WinXP.

Tako ja imam, jedan HDD na kom je Windows XP sa NTFS formatom a na drugom su svi podaci ( s time da ovaj drugi gdje su ti podaci, ako želiš  možeš formatirati kao FAT32 da ga možeš čitati iz DOS-a, ako nemaš poseban TOOLS CD za administraciju )

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

boot sa cd.om od xp-a ili bilo kojeg drugog windowsa i formatiras taj hard

Ovo ti je najlakse i bezbolnije rijesenje.

Stavi cd kad ucita sve one gluposti i dodje do dijela sa particijama tad formatiraj sve

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice