WD 500Gb Green

poruka: 5
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WD 500Gb Green

Frendu je riknuo disk pa smo isli kupiti na brzaka novi kod frenda njegovog starog (preko R1). U ducanu koji nema skoro nista kod sebe (ali mora biti taj), tocnije samo2 diska, uzeli smo WD Sata, 32MB cache ,500Gb,Green, AADS.  Sad citam da je to prilicno smece. Da li ce on u skidanju/gledanju filmova i igranju igrica to skuziti?

p.s. uz to ide win7, 4gb ddr3, radeon 4850, neka gigabyte ploca.

p.p.s. stari disk je Maxtor diamond max 22 (stm3500320AS). Bio dobar dok nije riknuo nakon 2 godine...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 19:16 (ajspingvin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WD 500Gb Green

Što se tiče skidanja i gledanja filmova, tu razliku neće nikakvu primijetiti, a što se tiče igara, razlika u odnosu na neke brže diskove će biti sporije učitavanje igre. Jednako će se tako i Windowsi nešto sporije pokretati.

15 godina
neaktivan
WD 500Gb Green

To je odlican disk za ono sto sluzi, a to je storage, radi cini mi se na 5400 rpm i te Green edicije su najsporije i sluze za 'skladistenje' podataka...

Po brzini ti ide: Caviar Black>Blue>Green

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
WD 500Gb Green

drugim riječima, ako mi je taj disk za pohranu filmova koji će se gledati preko medija plejera onda neće bit problema u streamingu sa PCja na media plejer??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: WD 500Gb Green
cassini kaže...

drugim riječima, ako mi je taj disk za pohranu filmova koji će se gledati preko medija plejera onda neće bit problema u streamingu sa PCja na media plejer??

Neće biti nikakvih problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice