USB tv kartica - samo promo program prima?

poruka: 21
|
čitano: 11.501
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Daj probajte ovo!!!!!

heh, riješit.

e gle muči me ovak imam gigabyteovu tv karticu za laptop,u vemilu 380kn mislim da je,usb.

ima i digitalni i analognu tv. stavim digitalnu uključi mi se neki promo tv koji šteka i nema zvuka i to je to.živim kod autobusnog u zagrebu.jel imate kakav savijet molim lijepo.jel mogu ja to uopće gledat?gvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Daj probajte ovo!!!!!

ne znam koju imas ja imam gigabytovu u8000 i nemam dvb antenu, tj. digitralnu tako da moras odabrati na properties opciju analog tv, i spojis na nju antenu ovu obicnu jel i sve funkcionira...

"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Daj probajte ovo!!!!!

hibridna je kužiš analog + digital. tak bar piše

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daj probajte ovo!!!!!

8000 je da. pa analogna radi pristojno.ništa posebno,a digitalna mi nadje samo promo kanal išteka.priključim onu malu šta sam dobio high performance antenu.piše da je to za digitalnu tv, al isto je i kad stavim veliku.jednostavno digitalna zahebava

0 0 hvala 0
17 godina
Daj probajte ovo!!!!!

Jesi probao prvo tražiti programe, pa onda probati te pronađene?

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cuj, za digitalnu moras imati dvb antenu, nisam 100% siguran ali 90% jesam, dakle ne običnu analognu, a btw. ona mala je isto analogna... bidim da pise na kutiji da ima analogna antena (ona mala crna na razvlacenje) DVB-T antena ti je drugacija jer hvata i radio dok ova alogna ne...

17 godina
neaktivan

ne postoji DVB-T antena, mozes koristit bilo koju antenu sam ti je vazno jel gledas na odasiljac i kolko zidova i prepreka ima, najbolje ti je vanjsku antenu koristit

17 godina

Kao što su ti neki rekli ne treba ti nikakva dodatna digitalna antena za hvatanje signala. Ako se nalaziš u Zg-u nije potrebno ciljati nikakve tornjeve. I ja imam od Gigabyte-a hibridnu TV karticu, no nije USB nego PCI. Daj mi reci koji program za gledanje si dobio te koji OS imaš. Meni npr. njihov Power Cinema 5 savršeno radi na XP-u i Visti, sam ga treba malo naštimati, ako imaš taj napravim prt scr s svojim postavkama. Ako od OS-a imaš Win 7 tu bude malo zezancije, barem s prvom betom koja je izašla jer preko PC 5 možeš uhvatiti samo analogni signal dok za digitalni ne prepozna uređaj premda je instaliran. No namjesti se digitalni preko Windows Media Center-a i preko njega gledaš digitalnu TV.

17 godina
neaktivan

my bed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znate šta probat cu sa drugim programom il nešto.ovak je,imam vistu, a program samo onaj šta sam dobio na cdu.to je neki hm...... nemem sad laptop kod sebe ,presto!il tak nekak se zove. neznam šta je to al ni malo mi se ne sviđa

0 0 hvala 0
17 godina
RE: USB tv kartica - samo promo program prima?

Skini s neta CyberLink PowerCinema 5 pa mi se javi, dam ti ja orginal CD-key jer meni ne treba pošto sam u potpunosti prešao na Win 7 i ne koristim taj program za gledati digitalnu TV, a pošto imaš Vistu mogao bi si i ti namjestiti preko Windows Media Center-a. Uglavnom javi se na pp ako želiš key.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 22:09 (Branimir2412).
17 godina
neaktivan

Za digitalnu televiziju si skini DVBViewer ( najbolji program za dvb po meni ), DreamDVB ili ProgDVB, ova zadnja 2 su besplatna

i s njima probaj skenirati kanale

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prije svega pogledaj u specifikacije kartice.

Ako nađeš samo MPEG 2 onda zaboravi full HD jer ide u MPEG 4, a to je vjerojatno i razlog zašto vidiš taj promo.

Uhvatio si signal sa Prisavlja u full HD.

Možeš prikopčati običnu vanjsku antenu, "riblju kost", ali pusti priče da može biti okrenuta u bilo kojem smjeru i da će dobro raditi.

Pretražuj frekvencije na 522MHz i 754 MHz.

Inače, ne razumijem se u te antene i slično, ali najboji signal i sliku primam od kada sam staru "riblju kost" prepilio na pola i složio od

prednjeg užeg djela antenu. Kako sam u sjevernom djelu Zagreba i imam čist pogled prema Sv. Nedjelji u tom smjeru mi je najidealnije.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina

Hm... Sada meni nije jasno kako vi koji ste u Zagrebu morate okretati i namještati antenu da bi uhvatili signal, a ja ovdje u Vž-u na onu malu sobnu antenu hvatam digitalni signal bez problema na koju god stranu da okrenem, također sam isprobao na onu malu antenu koja se dobije uz samu karticu u paketu i sve je radilo za 5.

17 godina
neaktivan

Stick podrzava HD, samo program ne podrzava, znaci treba instalirati odgovarajuci codec za mpeg4 i program

koji moze koristiti codec, znam jer imam u7000, i sto se antene tice ako si u zg i to jos kod autobusnog nevidim

zasto bi bilo problema i s nekom sobnom jer je zagreb odlicno pokriven dvb-t signalom pa kako god antenu okrenuo

Mislam da je problem sigurno u programu koji dolazi s karticom i koji je dosta los, svakako probaj jedan od

ovih sto sam ti ja preporucio i trebalo bi raditi

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma...Zagreb...Te priče o glavnom gradu i kako je tu sve super i naj samo su urbane legende.

Pa i oni glanc novi tramvaji koji su isto tako naj i koštaju ko Sv. Petra kajgana pola ne rade ispravno.

A pola grada ionako ima problem sa običnom tv pa kud neće onda sa digitalnom koja je uz sve još uvijek ekperimentalna.

btw. drnde, nisi u pravu 105 %. Ima problema od kuće do kuće, a kamoli do kvartova. Provjereno 100%.

Znam neke koji su dobru lovu utukli u razne uređaje i da ne ponavljam iz pristojnosti što su sve izgovorili.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 0:29 (archer02).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Ma...Zagreb...Te priče o glavnom gradu i kako je tu sve super i naj samo su urbane legende.

Pa i oni glanc novi tramvaji koji su isto tako naj i koštaju ko Sv. Petra kajgana pola ne rade ispravno.

A pola grada ionako ima problem sa običnom tv pa kud neće onda sa digitalnom koja je uz sve još uvijek ekperimentalna.

btw. drnde, nisi u pravu 105 %. Ima problema od kuće do kuće, a kamoli do kvartova. Provjereno 100%.

Znam neke koji su dobru lovu utukli u razne uređaje i da ne ponavljam iz pristojnosti što su sve izgovorili.

Izgleda da onda imamo razlicita iskustva sto se tice digitalne tv, zivim blizu hrt-a ali hvatam
i sljeme i hrt s onom minijaturnom antenicom koja je dosla uz usb-stick, bez stekanja ili artefakata,
ako covjek hvata HD-promo znaci da prima i signal s HRT zgrade, jer sa sljemena se ne emitira HD-Promo,
takoder znam dosta studenata koji koriste usb-stickove po domovima, cvjetno, sava, sara takoder s tom
malom antenicom i niko nema problema s signalom iako nema nikakvu vidljivost s odasiljacem

Digatilni nacin emitiranja bas sluzi i tome da kvaliteta signala postaje manje vazan faktor jer vec kod otprilike 28%
signala slika je jednaka kao sa 100%

btw. cemu tolika netrepeljivost prema glavnom gradu? niko ga ne dize u nebesa, samo kazem da je iz mog iskustva
dobro pokriven dvb-t signalom, lol Belji se

ps. evo 100ti post i jedna biljna us vise, bravo ja Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2009 0:54 (drnde).
17 godina
neaktivan

Baš to. Različita iskustva.

Kartica u kompu, resiver spojen na tv, vanjska dvb antena... i muka Isusova. Iako zapadni dio grada imam ko' na snajperu.

Tri kuće dalje susjed veli "ma ja to samo pospajao i sve radi"

Prva kuća do mene susjed ima antena ko' na hrt-u, full hd plazma, pioneer-ovu zvjer i opet ima smrzavanja slike.

Kompić malo dalje na Svetom Duhu, upiknuo u notebook neki stick i sve radi ono...OOB.

btw. nema netrpeljivosti prema Zagrebu samo većina Hr misli kak je tu sve super i da je to izvor zla ostatku zemlje, a to mi već ide na živac.

btw2... Za gledanje hd tv ima prilično dobar program

http://www.blazevideo.com/hdtv-player/hdtv-player.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

budem probo s ovim programa šta si mi preporučio u pon ut, pa ti se javim.nemrem sad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a koje programe mogu gledat sa dvb?

17 godina
neaktivan

Možeš gledati HRT 1, HRT 2, RTL, Nova

Ova tema me natjerala da se opet poigram sa tom dvb.

Iznenađenje! Nisam ni znao da je u funkciji 642 MHz i začudo na tome radi ko beba.

Ostalo je kako sam i naveo... negledljivo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice