pozdrav...
ovako imam problem mali...
doma imamo 3 tv-a, dva digitalna prijemnika, sva tri tv-a su spojena na jednu antenu...
oba prijemnika rade noramalno, ail imam problem da kada spojim prijemnik na jedan tv (tv u dnevnom boravku, normalno antenu i sve) i upalim ga ali nema slike, nego je slika sve nešto kao na običnom dok nije antena uštekana samo je u bojama...
probao sam drugi tv stavit na to mjesto i ponovno sve priključit i opet ista priča, a kada prijemnik spojim na drugi tv na drugom mjestu (soba, znači neki drugi tv sa drugim priključkom za antenu) ima sliku normalno i programi se normalno vide...
također na tom mjestu gdje nema slike antetna dok se direktno ušteka u tv (znači bez prijmnika), sve je normalno i programi se vide...
sad po meni, ja bi reko da je problem u priključku antene možda dolje što ulazi u tv, jer čudno mi je da ako je od jedne antene na dva tv-a prijemnik radi a na trečem ne funkcionira...
sad dal je problem u priključku antene koji ulazi u tv ili je u čemu drugom problem neznam, pa ako tko ima koji savjet neka napiše da probam to riješit...
hvala unaprijed za čitanje i pomoć...
:)