Telemach – Fiksne i mobilne usluge [Rasprava]

poruka: 1.774
|
čitano: 860.961
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Telemach – Fiksne i mobilne usluge [Rasprava]

imam ja njihovu optiku godinu dana.. jedine probleme koja sam dosad imao je to što sam 2x po pola sata bio bez Interneta

13 godina
Re: Telemach – Fiksne i mobilne usluge [Rasprava]
imam 3.god 1000/500 nikad bez interneta.Zadnji ugovor sam dobio 12.mj za 1 e.
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Imam Unlimited tarifu ali bez ugovorne obveze. Treba mi novi mobitel a trenutno je Samsung Galaxy A35 na akciji. Zna li tko može li se dobiti onih 6 mjeseci za 1€ iako sam već na telemachu?

Već sam skoro godinu dana na tarifi, imam pristojne brzine ali ne želim samo radi mobitela obvezati se na dvije godine.

I dalje ništa, treba se prijeći na drugu mrežu pa nazad i ako sam dobro razumio dobije se 9 mjeseci za 1€ za unlimited tarifu. Danas sam prebacio broj na A1 pa ću viditi koliko će sve to trajati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2024 12:41 (insan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozz uzeo sam sada broadband to office 200/100 preko telemacha i njihove optike. Htio sam uzeti normalnu optiku za poslovne korisnike ali su mi rekli posto su kabel posebno provlacili do moje adrese da se to nemoze nego da bas mora na taj racun za velike poslovne korisnike, i ja nemam problem s tim posto mi je cijena ok dali su mi popust tako da se ne zalim a ovdje navodno imam staticku ip adresu i flat rate bez usporavanja prometa nakon 1TB ili 2 3 nebitno.. E sad moje pitanje je sljedece posto ce se na toj adresi internet koristiti za potrebe kafica a gledao sam im na cjeniku i nemaju veceg paketa od tog 200/100 dali ce mi taj paket biti dovoljan sto se tice brzine da ga koristim i u svom stanu da nebi bilo usporavanja brzine itd.. i dali ako se netko vec susreo s tim ili ima iskustva mi moze reci dali postoji nacin da se poveca brzina interneta na neki nacin. Hvala i LP

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice