Treba mi stručno mišljenje :D zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 6.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Treba mi stručno mišljenje o jednom računalu :D

Kupujm preko trgovine Instar nezz jeli to dobra odluka tako da mi treba pomoc!

Ovo je linka od kompa koji zelim, a i moze i neka druga preporuka.

Hvala unaprijed! :D

http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-dominator-nitro-intel-core-i7-4770k-350ghz-haswell-16gb-ddr3-1000gb-geforce-gtx660-2gb-gddr5-gratis-gamepad/DOMINATOR2

0 1 hvala 0
13 godina
Treba mi stručno mišljenje :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Treba mi stručno mišljenje o jednom računalu :

Ma bolje ti je da ti ovdje majstori slože pravi stroj za tu cifru. Mislim da za tu lovu može bolje, evo link pa se raspitaj. http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-7000-do-10000-kn/170222.aspx

12 godina

Vortex dobro misli.

Ako bi se koristilo za igranje;

Neizbalansiran odnos cpu-gpu,previse rama,losa maticna(B85M cipset,a na njega stavljen 4770K,lol),...

Poslusaj savjete i javi se u navedenu temu.

Dream team.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

komp za igranje sa procesorom koji je prejak za igranje(tj nepotreban) i grafickom koja nije u rangu tog procesora, tj stavili su slabiju graficku a jaci procesor u pc namjenjen za igranje, ko je tu lud. bolje nek ti u temi sloze komp, dobit ces puno vise od ovog. a i nikad mi nije bilo jasno zasto se uvijek kupuju vrhunske komponente i stavljaju u neko bezvezno kuciste, kuciste je isto bitan dio i na njemu ja nebi stedio, njega bar kupis jednom i imas dugo vremena.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Treba mi stručno mišljenje :D

Konfa od 8000kn, a nema ssd-a, po meni glupost. Pogotovo sad kad i cijene nisu strašne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 14:48 (Vortex).
16 godina
Vortex kaže...

Konfa od 8000kn, a nema ssd-a, po meni glupost. Pogotovo sad kad i cijene nisu strašne.

ma glupo slozeno do zla boga, ja ovaj proc uopce nebi stavljo u konfu od 8000 kn jer onda pate ostale komponente. to ko da su stavili graficku gtx780 i onda neki i3 procesor.

13 godina
neaktivan

Ma 100% se slažem. Ma te sve složene konfe su banana. Od onih za 2000kn do onih preko 10000kn. Zbilja ne znam po kojem principu oni to slažu. Jednostavno ne razumijem.

16 godina
Vortex kaže...

Ma 100% se slažem. Ma te sve složene konfe su banana. Od onih za 2000kn do onih preko 10000kn. Zbilja ne znam po kojem principu oni to slažu. Jednostavno ne razumijem.

po principu da ljudi koji se ne razumiju zagrizu, nafrlje hrpu rama, poveci hdd, neki mega super procesor(po mogucnosti i7) i graficku sa sto vise memorije. ostale stvari su bezveze, kuciste, napajanje, to uvijek bude lose.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Vortex kaže...

po principu da ljudi koji se ne razumiju zagrizu, nafrlje hrpu rama, poveci hdd, neki mega super procesor(po mogucnosti i7) i graficku sa sto vise memorije. ostale stvari su bezveze, kuciste, napajanje, to uvijek bude lose.

Pa normalno,kad rikne napajanje, u 80% slučajeva će otići cijela konfa,tako da opet ljudi kupuju....tj.to je prodavaču bolje...I jos ti stave naljepnice da ga nemozes otvorit i cistit/mijenjat pastu,a garancija 2 godine xD

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
13 godina
neaktivan

Ma da, zapravo za 8000kn dobiješ neki poluproizvod sa super dugom garancijom od 2 godine. Znam dosta ljudi koji su se tako opekli i to za velike novce.

12 godina
neaktivan
Re: Treba mi stručno mišljenje o jednom računalu :

Ne kuzim se bas u komponente zato i pitam profesionalce i jako sam zadovoljan odgovorima! hvala :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice