Pozdrav, prije par tjedana sam slozio konfiguraciju u adm i ispala me 3600 kn, sada slozim isto i ispadne me 4100 kn, sve je poskupilo u adm, sada me zanima vas savjet, ljudi mi govore da slozim u linksu, da li su povjerljivi i da li je iko ikada kupovao u linksu. lp

Budem, ali o protisu sam mnogo toga loseg nacuo.. imas li ti iskustva s protisom. lp
Imaš i Portio, kažu da je to firma od Linksa, uglavnom isti dizajn stranice, skoro ista ponuda, manja cijena.
Prije tjedan dana sam naručio konfu kod njih, preko 2000kn je dostava besplatna.
Ako možeš čekati dostavu, želiš ušparati nešto para i imaš volje slati poštom ako nešto nije ispravno onda naruči preko weba,
ako ti se neda kupi u Linksa plati više, dobiješ proizvod odmah i garanciju ostvaruješ u dućanu.
LP

links je po meni najbolji šta se tice cijene i usluge u Splitu, ali u HRV number 1 je adm
Links isto imam i ja u splitu, sad neznam da li u linksu kupiti ili. lp
Moze, evo ajde budi tu pa cu ti postat konfu, da vidimo jel valja:
Planiram uzeti neke komponente u adm-u i to bi me koštalo oko 1500kn.
Vidim da se dostava plača 45kn.
Sad mene brine dal ću platiti sve te komponente kao u jednom paketu 45 kn ili ću morat platiti svaku komponentu 45 kn.
npr. ram (cijena)+45kn dostave, proc (cijena)+45kn dostave...?
sve zajedno ces platiti 45kn
Evo slazem u linsku konfu, i naidem na HDD i nema jeftinijeg od 700-800 kn
hard kupis prek oglasa za 300 400kn
I još da vas upitam u vezi adm-a.
Kako je najbolje da im platim; pouzećem, ili karticom, ili uplatom u banci/pošti?
Inače prvi puta ću na taj naćin nešto kupiti, pa sam malo skeptičan.
I kada naručim te komponente, ja ću morati neku potvrdu čekati kao (dal oni imaju te komponente na lageru)?
Jesam li u pravu? To traje 2 sata?
I na kraju još, Od trenutka kupnje pa do mene, (ZG-KC) koliko bi vremenski trebala biti dostava, 2-3-4 dana?
najbolje ti je platiti virmanom tj uplatnicom na banci.
ako placas karticom cijene ti nisu iste nego ide jos 7% gore
u trenutku kad im legne lova oni ti sklapaju (ili pakiraju) komponente i salju overseasom.
ako uplatis rano ujutro na banci na kojoj oni imaju racun mozda robu dobijes sutra a ako im ne legne lova isti dan, najdalje preksutra. ovo ne vazi ako je vikend.
EDIT: kad u webshopu slozis konfiguraciju oni ti salju ponudu (ako imaju sve sto si izabrao, ako ne onda to napomenu) i po toj ponudi vrsis placanje. to ide brzo.
I još da vas upitam u vezi adm-a.
Kako je najbolje da im platim; pouzećem, ili karticom, ili uplatom u banci/pošti?
Inače prvi puta ću na taj naćin nešto kupiti, pa sam malo skeptičan.
I kada naručim te komponente, ja ću morati neku potvrdu čekati kao (dal oni imaju te komponente na lageru)?
Jesam li u pravu? To traje 2 sata?
I na kraju još, Od trenutka kupnje pa do mene, (ZG-KC) koliko bi vremenski trebala biti dostava, 2-3-4 dana?
mozes uplatiti kako god ti hoces
kad odaberes komponente dobis ovakav mail :
Molimo da prije izvršenja uplate sačekate e-mail potvrdu o dostupnosti robe!
Links je danas definitivno klasa trgovine sa informatičkom robom. Nekad se kupovalo svega po Hgspotu i Vemilu, danas je to Links.
ako je preko 2000kn slaži ovdje, to je links webshop iako oni to poricu u linksu. Adrese i servisa i sjedista su iste, a i ponuda je ista. Cak i stranica...
Cekaj da kupim HDD preko oglasa, dok slazem konfu u adm ili links. si ti lud
Najgore ti je sada vrijeme, jer su poplavili pogoni za proizvodnju pa dizu sada u nebesa i stare posiljke... stavi stari u konfu, pa onda kada se vrate normalne cijene uzmi novi.
Nemoj nikako uzimat HDD preko oglasa.
Najgore ti je sada vrijeme, jer su poplavili pogoni za proizvodnju pa dizu sada u nebesa i stare posiljke... stavi stari u konfu, pa onda kada se vrate normalne cijene uzmi novi.
Nemoj nikako uzimat HDD preko oglasa.
zasto ne uzeti hard preko njuskala sa garancijom?
Evo gledam u portio.hr cijene i svidaju mi se, nisu toliko skupe, sada me zanima da li imate iskustva, s protisom. lp
U prijevozu bi se izlupao, vjerojatno dosao nevaljan, a da ne spominjem da je novo novo.
@autor teme
Da portio je links sa jeftinijim stvarima, doslovno...
Protis hmmm, koliko vidim u zadnje vrijeme manje vise ok, ali prije je bilo i problema dosta..
U prijevozu bi se izlupao, vjerojatno dosao nevaljan, a da ne spominjem da je novo novo.
a sta ti mislis da se preko njuskala kupuje hard samo sa dostavom?
decko ti ocito nikada nisi kupovo preko njuskala.
kao prvo kad ides preko njuskala kupovati prvo i najvaznije je da to obavis u 4 oka
Da li mi mozete sloziti kompjutor za 3600 u protisu. lp
kao prvo kad ides preko njuskala kupovati prvo i najvaznije je da to obavis u 4 oka
Jesam dovoljno i kupovao i prodavao. Tako i vidim da si bar mogao pogledat ponudi i skuzit da se autor teme ne moze bas nac u 4 oka... http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=ad_browser&category_id=9601&f_county_id=1164&f_price_limit_from=0&f_price_limit_to=0
Lako je to ako si iz zagreba, ali ako si iz splita... pa i ne bas.
Jesam dovoljno i kupovao i prodavao. Tako i vidim da si bar mogao pogledat ponudi i skuzit da se autor teme ne moze bas nac u 4 oka... http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=ad_browser&category_id=9601&f_county_id=1164&f_price_limit_from=0&f_price_limit_to=0
Lako je to ako si iz zagreba, ali ako si iz splita... pa i ne bas.
pa ima prodavaca koji su iz splita.samo treba malo potraziti
ocigledno nisi pogledao link... uglavnom nebitno oftopik je i imam pametnijih stvari za radit nego nekom random liku nesto pokusavat objasnit...
ocigledno nisi pogledao link... uglavnom nebitno oftopik je i imam pametnijih stvari za radit nego nekom random liku nesto pokusavat objasnit...
oprosti sta nisam pogledo link.al moze se svejedno ljepo obaviti kupnja.
imas temu
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pomoc-forumasima-drugim-gradovima/92147.aspx
u toj temi lagano mozes doc do harda u drugim gradovima uz malo pomoci forumasa.
nadam se da sam ja tebi objasnio
Portio rulz. Jeftinije stvari no u Linksa, a jednak način plaćanja.