Srednjoškolac informatičar traži posao

poruka: 3
|
čitano: 4.893
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Srednjoškolac informatičar, posao preko ljeta

Tehničar za računalstvo, 3. godina, tražim posao u struci tijekom ljetnih praznika. Programiranje, servisiranje, naručivanje i sklapanje, bilo što šta ima veze sa računalstvom. Poznajem C, C++ i osnove htmla te web programiraja od programskih jezika. Prednost programiranje, zbog daljenjeg napredovanja i planiranja upisa na fakulteta za programsko inžinjerstvo. Lako učim sve programske jezike tako da može i rad na nepoznatom jeziku za sada. Radim za siću, bitnije mi je znanje koje ću na poslu steći.

Pošto sam srednjoškolac i možda vas brine legalnost zapošljavanja, moja SŠ djeluje kao učenički servis tako da svi papire budu uredni.

Ima i nas srednjoškolaca koji žele nešto pametno raditi tijekom praznika, a ne se samo izležavati :)

Kontakt PM!

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Srednjoškolac informatičar traži posao

Da nisi pogriješio ovo nije HZZ. 

Ne znam baš koliko ćeš imati sreće u današnjoj državi + nemaš završenu školu. Danas si ni dipl. ing. ne može naći posao. 

BTW. Probaj, prijavi se na natječaj i vidi i nadaj se !

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 22:32 (TheMenstalist).

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Srednjoškolac informatičar traži posao

Haha znam, ali glupo je prijaviti se tamo prvo radi toga šta je samo preko ljeta a i to šta kažeš, nemam završenu školu.

Ali kao što rekoh, radio bi i da mi samo plate put ili smještaj u slućaju da je malo dalje od mene.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice