SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 234.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Nismo uigrani u 4-3-3 formaciji tako da samo 4-2-3-1 ili zastarjela 4-4-2 dolaze u obzir. Olić bi protiv Brazila bio puno bolji u špici sa Perišićem i Pranjićem kao ofenzivnim krilima koji bi mogli praviti prostora za njega. Niti jedan naš napadač od ovih koji su ostali (Eduardo i Jelavić) mi nisu klasa za Brazil. Možda jedino Eduardu dati nešto minuta pred kraj reda radi. Uostalom ovako imamo i duplirane bokove tako da bi bilo puno lakše oduprijet se Brazilcima tamo gdje su najjači, ako se Pranjić i Perišić pridruže Vrsaljku i Srni u fazi obrane. Vrsaljko iako je desni bek može lijevog odigrat bez problema jer i tu poziciju nekad odigra u klubu i za mladu reprezentaciju, a vidjeli smo kako je danas dobro odigrao.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina

Modrić, Rakitić i Kovačić su svemirski brod za veznu liniju Brazila i sasvim dovoljno defanzivno dobri, ako će imati snage i koncentracije za svih 90 minuta. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Joj nemrem vjerovat da vi pricate o nekom remiju sa Brazilom, pa vi ste sa svojim ambicijama gori od Drage Cosica ...

Ja ne znam da li ste vi ljudi uopce icega svjesni, i da ce nas sve 3 repke pregazit kao plitak potok jer nasi decki tamo nece moci ni disati .. Pa ovaj Schildenfeld zajedno sa Corlukom, stupovi nase obrane, nece moci van 16m istrcat kad ce se ispucavat lopta .. Uostalom jedva da se micu i u normalnim uvjetima protiv reprezentacija kao danasnji Mali, jedino sta ti decki znaju je svaku loptu koju prime vratiti Pletikosi ... 

13 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
fakEEE kaže...

Joj nemrem vjerovat da vi pricate o nekom remiju sa Brazilom, pa vi ste sa svojim ambicijama gori od Drage Cosica ...

Ja ne znam da li ste vi ljudi uopce icega svjesni, i da ce nas sve 3 repke pregazit kao plitak potok jer nasi decki tamo nece moci ni disati .. Pa ovaj Schildenfeld zajedno sa Corlukom, stupovi nase obrane, nece moci van 16m istrcat kad ce se ispucavat lopta .. Uostalom jedva da se micu i u normalnim uvjetima protiv reprezentacija kao danasnji Mali, jedino sta ti decki znaju je svaku loptu koju prime vratiti Pletikosi ... 

Eto pa ce nam Kamerun i Meksiko uzeti bodove... daj prekini mljet.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Corluka se ne moze odvojiti od zemlje a Lovren je prvi stoper u svom klubu. Vrsaljko igra odlicno u Genoi i bolje on nego Vida panjina na desnog bocnog. 

Kraj Kovacica, Modric, Rakitica ti stavljas Sammira... daj se ljudi ne sramotite.

Uostalom igrati protiv brazila bez defanzivnog veznog, bolje da ne izademo na igraliste onda.

Oprosti što sam uvrijedio tvoje profesionalno trenersko znanje svojim laičkim mišljenjem. Ovdje smo da raspravljamo i zabavimo se raspravljajući. Ja nisam tip navijača kao ti koji si umišlja da je najpametniji i da je samo njegovo mišljenje ispravno. Dopusti mi da ti iznesem logiku za ove igrače koji te svrbe u mojoj postavi:

Vida se nalazi na lijevom beku, a Vrsaljko u Genoi igra na desnom boku. Vrsaljko je na lijevom beku igrao danas i nikada prije.

Sammir ima tehniku, ali ne može trčati i mislim da bi kao takav bi bio dobar za iza leđa Mandži. Stavio sam ga umjesto Kovačića (Modrić i Rakitić su svejedno tu) koji je čista veza, a Sammir je ofanzivni vezni. Kao što sam naglasio, mislim da protiv Meksika i Kameruna trebamo igrati ofanzivno.

Što se tiče Ćorluke/Lovrena, Lovren mi se subjektivno ne sviđa jer je previše puta griješio u reprezentaciji.

Defanzivni vezni za Brazil može biti Kovačić, mislim da se to jasno vidi na skici postave.

Broz before hoes
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Oprosti što sam uvrijedio tvoje profesionalno trenersko znanje svojim laičkim mišljenjem. Ovdje smo da raspravljamo i zabavimo se raspravljajući. Ja nisam tip navijača kao ti koji si umišlja da je najpametniji i da je samo njegovo mišljenje ispravno. Dopusti mi da ti iznesem logiku za ove igrače koji te svrbe u mojoj postavi:

Vida se nalazi na lijevom beku, a Vrsaljko u Genoi igra na desnom boku. Vrsaljko je na lijevom beku igrao danas i nikada prije.

Sammir ima tehniku, ali ne može trčati i mislim da bi kao takav bi bio dobar za iza leđa Mandži. Stavio sam ga umjesto Kovačića (Modrić i Rakitić su svejedno tu) koji je čista veza, a Sammir je ofanzivni vezni. Kao što sam naglasio, mislim da protiv Meksika i Kameruna trebamo igrati ofanzivno.

Što se tiče Ćorluke/Lovrena, Lovren mi se subjektivno ne sviđa jer je previše puta griješio u reprezentaciji.

Defanzivni vezni za Brazil može biti Kovačić, mislim da se to jasno vidi na skici postave.

Vrsaljko igra lijevog beka ponekad u Genoi i igrao je prije za mladu reprezentaciju.

Kovačić kao defanzivni vezni? Pa njemu je največi problem defanziva, dok je u okomitoj igri jedan od naših najboljih igrača.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
13 godina
i_rambo_plache kaže...
SimeKZ kaže...

Corluka se ne moze odvojiti od zemlje a Lovren je prvi stoper u svom klubu. Vrsaljko igra odlicno u Genoi i bolje on nego Vida panjina na desnog bocnog. 

Kraj Kovacica, Modric, Rakitica ti stavljas Sammira... daj se ljudi ne sramotite.

Uostalom igrati protiv brazila bez defanzivnog veznog, bolje da ne izademo na igraliste onda.

Za ovo prvo S€res bzvz...

Da i nisi laik, ne mozes pisati ovo sta pises. Vida igra Stopera ili Desnog beka. Ispravi me ako tu grijesim.

Sammir nije kapacitet za utakmice kakve se igraju na World Cupu... Lovren je grijesio jer je igro u Lyonu koda igra u 7 zupanijskoj. Defanzivni vezni Kovacic ne moze biti jer to niti je njegova pozicija, niti je graden za bude razbijac napada.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Za ovo prvo S€res bzvz...

Da i nisi laik, ne mozes pisati ovo sta pises. Vida igra Stopera ili Desnog beka. Ispravi me ako tu grijesim.

Sammir nije kapacitet za utakmice kakve se igraju na World Cupu... Lovren je grijesio jer je igro u Lyonu koda igra u 7 zupanijskoj. Defanzivni vezni Kovacic ne moze biti jer to niti je njegova pozicija, niti je graden za bude razbijac napada.

Moja greška, ni Vida inače ne igra lijevog beka, ali mi se svejedno čini bolji od Vrsaljka.

Koga onda staviti za defanzivnog veznog?

Broz before hoes
15 godina
neaktivan

Pa logično u našoj formaciji su defanzivni vezni Modrić i Rakitić. Imaju dobar pregled igre, sposobni za duboke pasove i solidni u obrani. Iako nisu pravi razbijači igre mogu poslužit. A od pravih razbijača imamo Vukojevića i Močinića.

14 godina
i_rambo_plache kaže...

Moja greška, ni Vida inače ne igra lijevog beka, ali mi se svejedno čini bolji od Vrsaljka.

Koga onda staviti za defanzivnog veznog?

protiv Brazila Vukojevića u paru s Modrićem/Rakitićem a protiv Kameruna&Meksika samo Modrića/Rakitića

https://www.youtube.com/user/007strmi
14 godina
fakEEE kaže...

Odlično, pošto znaš što će se dogoditi na SP onda ni ne moram gledati da ne gubim vrijeme. Daj mi reci još samo ko bude u finalu i ko će pobijediti da ni to ne moram gledati {#}

14 godina

Aj ti fakeEEE meni fino pojasni koga to točno Brazil ima osim Neymara i Thiaga Silve da je prava svjetska klasa. Imaju prednost jer su pred svojom publikom i znaju da ak kiksaju u ovoj tekmi da će to biti propast pa će ići 110%, ali oni bome nisu tako jaki kako se priča. Pa neki novinari idu tak daleko da spominju najjači Brazil svih vremena lol. Ko da mi kažemo da je naša trenutna repka najjača ikad.

Sasvim se lako može dogoditi da mi odemo doma sa tri poraza, jer sve repke koje su na SP-u nisu tu došle preko veze. Al isto tako možemo imat sve tri pobjede u skupini. Da, možemo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Vrsaljko bi definitivno trebao igrati lijevog bočnog, danas se pokazao kad je ušao, po meni trenutno nemamo boljeg rješenja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Gledao sam utakmicu uživo i prvih 15-20 minuta su super igrali,brzo i puno ideja.
A kasnije je muka teška,spora igra bez ikakvih ideja.

Sammir je definitivno zaslužio odlazak u Brazil,također Schildenfeld je odlično odigrao dok je Ćorluka kao uvijek spor i gubi lopte
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Gledao sam utakmicu uživo i prvih 15-20 minuta su super igrali,brzo i puno ideja.
A kasnije je muka teška,spora igra bez ikakvih ideja.

Sammir je definitivno zaslužio odlazak u Brazil,također Schildenfeld je odlično odigrao dok je Ćorluka kao uvijek spor i gubi lopte

ja nzm kako je čarli prije igrao desnog bočnog,pa on je trom

https://www.youtube.com/user/007strmi
13 godina

Strašna ozljeda meksičkog reprezentativca, Luisa Montesa. {#}{#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
pr0n_addict kaže...

Strašna ozljeda meksičkog reprezentativca, Luisa Montesa. {#}{#}

Koliko vidim oba su se teško ozlijedili. I jednom i drugom su noge polomljene. {#}

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Aj ti fakeEEE meni fino pojasni koga to točno Brazil ima osim Neymara i Thiaga Silve da je prava svjetska klasa. Imaju prednost jer su pred svojom publikom i znaju da ak kiksaju u ovoj tekmi da će to biti propast pa će ići 110%, ali oni bome nisu tako jaki kako se priča. Pa neki novinari idu tak daleko da spominju najjači Brazil svih vremena lol. Ko da mi kažemo da je naša trenutna repka najjača ikad.

Sasvim se lako može dogoditi da mi odemo doma sa tri poraza, jer sve repke koje su na SP-u nisu tu došle preko veze. Al isto tako možemo imat sve tri pobjede u skupini. Da, možemo.

Ajmo ovako, reci ti meni tko ne valja u Brazilu tj. tko bi bio taj marginalni igrač koji se po ničem ne ističe.

Da ne bacam samo lopticu evo objašnjenja, Oscar npr. nije ništa lošiji od Modrića i sad kod je pod Mourinhom igra i agresivno u obrani. Hulk, jedina greška jest da je otišao u Zenit, ne znam koji drugi igrač može probušiti golmana sa 30m i to s obje noge. Fernandihno, zamisli Vukojevića koji zna odigrati prema naprijed. I na kraju Fred, ne znam puno o njemu ali ima ubojitu statistiku, u zadnjih 11 utakmica za brazil zabio je 10. Obranu neću spominjati, jedino Paulinho mi se tu čini kao neki marginalac, ni po čemu ne iskače, ali to ne znači da nije važan kotačić za Brazil, u Tottenhamu se nije izborio za poziciju, a trener mu još uvijek vjeruje, to mora nešto značiti.

Oscar:

Hulk:

Fernandihno:

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 11:14 (vgetik).
15 godina

Ekipa, hoće li hrt prenosit u HD-u ili ne ?

17 godina

Hoće, od danas pa do 15.7. je u funkciji HRT 2 HD, treba ga samo pronaći u svojim programima. Mislim da imaš i na teletextu tu obavijest.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
zabranjeniples kaže...

Prijenos utakmica će biti u HD-u, sve ostalo je upscale sa SD-a.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
zabranjeniples kaže...

1080i25

Taj signal i dolazi iz Brazila, unutar MUX B.

Swedish latin super funk.
13 godina

Zašto je na HRT2 HD slika u formatu 4:3 ?

17 godina

Dobro je, već sam mislio da je samo meni u 4:3. {#} Super su to napravili {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
FileFicho kaže...

Zašto je na HRT2 HD slika u formatu 4:3 ?

Sa njihove stranice..

Naime, programski sadržaji na HRT 2 koji nisu utakmice uživo bit će konvertirani iz sadašnje SD (standard definition) rezolucije u HD rezoluciju, čime će gledatelji imati jasniju i kvalitetniju sliku na svojim malim ekranima.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina

Već vidim kako će se onaj "HD" u logu upeći u plazme...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
17 godina
Elles D. kaže...

Već vidim kako će se onaj "HD" u logu upeći u plazme...

Sjene od titlova već jesu... {#}

Više ne uzimam plazmu sigurno, previše zahebancije za malo bolju sliku.

Najbolje upalit neki screen wash 10-15min na poluvremenu i nebi ništa smjelo se upeć.

Fortune favours the brave
15 godina

Ne mogu nać nikako taj HRT 2 HD.

Probao sam skenirat 2-3 puta i ništa.

Tv je LG 47LM660S!

13 godina
neaktivan

To za HRT HD, jel dostupno i na MAX TV-u ili?

I evo da se nadovežem na sastave za grupnu fazu. Ne razumijem ljude koji namjerno izbjegavaju staviti Eduarda u početnu postavu. On je 2. strijelac repke, uvijek nas je vadio iz govana i uvijek je tu kad je potreban. Zasada nam je on najjače napadačko oružje protiv Brazila.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan

Ne treba davati igračima šanse zbog starih zasluga. Jednostavno Eduardo nije ono što je bio i što je mogao biti i to je to. Čekamo ga već nekoliko godina i ništa, jednostavno nije ništa značajno pokazao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 20:27 (nj0fra).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice