Tržište će biti zanimljivo kada se makne Alonso, a bilo bi lijepo i da se Sir makne što prije.
Ono što je obično uvijek problem je kako napredovati u najbolje ekipe. Jer obično najbolje ekipe već imaju svojeg broja 1 i ne vole kada dođe omladinac koji bi prkosio organizaciji.
Da je Mclaren bio 2007. posvećen Alonsu ovaj bi laganini osvojio naslov, ali nitko nije imao volje reći Hamiltonu da smanji doživljaje i da je trenutno njegova uloga da pomaže dvostrukom svjetskom prvaku.
Malo ti je kontradiktorna izjava. Laganini bi osvojio naslov? Ali nije, ne zbog odluka tima nego jer nije bio brži od rookiea. Bili bi ludi da su Hamiltonu rekli da "smanji doživljaj". Uostalom, Hamilton je iduće godine osvojio naslov u McLarenu (posljednji), a Alonso podvio rep i otišao u Renault.
Ja sam nostalgičan pa zbog toga želim vidjeti Hamiltona i Alonsa još pokoju godinu.
Zašto nostalgija? Hamilton i Alonso su i dalje u top formi. Russellov sjaj ove godine blijedi. Alonso je jedina zanimljiva stvar bio do sad u sezoni, a imam osjećaj da će tek sad biti raspašoj kako Aston gubi korak i Alonso gubi entuzijazam.