Zašto EA ne poskupljuje svoje igre?

poruka: 5
|
čitano: 1.815
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto EA ne poskupljuje svoje igre?".
17 godina

Zato jer okrecu lovu na skinovima, expansion packovima i ostalim idiotarijama gdi ljudi daju Euro po Euro te na kraju plate stotine Eura a da niti ne osjete.

Sigurno budu podigli cijene cim vide da to drzi vodu.

Svi dizu cijene, Netflix, Spotify, svi i sve ide gore. Kad treba imat rekordnu financijsku godinu, jednostavno dignes cijenu.

Karte za Minecraft film su prvi tjedan bile 16€ a film traje manje od dva sata. Dobru igru mozes igrat tisucu sati bez beda i draze mi je platiti igru nego film. Na Steam mozes igrat do dva sata igru i trazit refund ako ti se ne dopadne. Odi u kino gledaj film do dva sata pa trazi da ti vrate novce ako je film smece.

11 0 hvala 1
4 godine
Re: Zašto EA ne poskupljuje svoje igre?
NEW_MAN kaže...

Zato jer okrecu lovu na skinovima, expansion packovima i ostalim idiotarijama gdi ljudi daju Euro po Euro te na kraju plate stotine Eura a da niti ne osjete.

Sigurno budu podigli cijene cim vide da to drzi vodu.

Svi dizu cijene, Netflix, Spotify, svi i sve ide gore. Kad treba imat rekordnu financijsku godinu, jednostavno dignes cijenu.

Karte za Minecraft film su prvi tjedan bile 16€ a film traje manje od dva sata. Dobru igru mozes igrat tisucu sati bez beda i draze mi je platiti igru nego film. Na Steam mozes igrat do dva sata igru i trazit refund ako ti se ne dopadne. Odi u kino gledaj film do dva sata pa trazi da ti vrate novce ako je film smece.

bome sve si rekao

3 godine
Re: Zašto EA ne poskupljuje svoje igre?
Zašto casina daju besplatne vrtnje...

1 0 hvala 0
8 mjeseci

Kog boli ona stvar za EA. :D

0 0 hvala 0
3 godine

Igram što ima jogurt, što nema, pričekam dvije godine kad bude na akcijama jeftino.

Taman za dvije godine igra bude igriva. 

合気道家 - Yondan
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice