6.3" svaka čast. Samsung bi toliku bateriju stavio u mob dijagonale 8"
OnePlus 13T u kompaktnom kućištu nudi bateriju od
- poruka: 6
- |
- čitano: 2.224
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

I meni se također svidio, što više čitam, mislim da bi mogao zamjeniti trenutno smeće s22.
Tražim nešto do max 6.3" i to mi je već malo previše. Ne želim ciglu u džepu i da ne mogu upravljati jednom rukom.
Ali ovaj 13T, 6.3", Snapdragon 8 Elite, dodatni "shortcut" gumb (odlična ideja), 6,260mAh baterija, 80W punjenje i još ga ubost u 16/256GB varijanti...
Cijena u Kini je oko 550$, AKO dođe na eu tržište za 600-700€ i da izdura 5god, super.
I meni se također svidio, što više čitam, mislim da bi mogao zamjeniti trenutno smeće s22.
Tražim nešto do max 6.3" i to mi je već malo previše. Ne želim ciglu u džepu i da ne mogu upravljati jednom rukom.
Ali ovaj 13T, 6.3", Snapdragon 8 Elite, dodatni "shortcut" gumb (odlična ideja), 6,260mAh baterija, 80W punjenje i još ga ubost u 16/256GB varijanti...
Cijena u Kini je oko 550$, AKO dođe na eu tržište za 600-700€ i da izdura 5god, super.
Ah da, i ja sam u toj konstantnoj potrazi za manjim flagshipom. "Kompaktno" je u ovom slučaju jako rastegnuto, ali tako je kako je. Šteta da je Asus odustao od malog ZenFonea. Trenutno sam na S23 s kojim sam zadovoljan, ali polako pikiram nešto novo. Malo mi fali wireless charging na OnePlus, ali baterija je ogromna i brzo se puni pa ću se priviknuti.