Odlicna utakmica. Bilo je gusto. Izgubili smo samo 26 razlike. Mislim da cemo se trebati strpiti jos 18 godina da dodemo do polufinala.
Odlicna utakmica. Bilo je gusto. Izgubili smo samo 26 razlike. Mislim da cemo se trebati strpiti jos 18 godina da dodemo do polufinala.
mislim da bug treba stavit kategoriju "najdebilniji post dana", tvoj bi pobjedio zasigurno.
mi smo pokazali jako puno, 4. smo u europi, ja sam osobno zadovoljan i s tim.
Ti kao zelis nesto reci? Na svu srecu nismo se prije prvenstva busali u prsa i sanjali o medalji, a ni u ovu utakmicu nismo usli spustenih gaca, KAO neki. Evo ti pa placi, ja sam uzivao kad je bilo -40:
http://www.24sata.hr/kosarka/srbija-se-izblamirala-na-euru-spanjolska-imala-i-40-razlike-332850
mene su obosni naši iznenadili prvo poluvrijeme, igrali su na nož i tvrdo, ali se i isplatilo, bili smo tu negdje 6-10 poena iza, čak smo i vodili na kratko. bogdanović nas je nosio, zakucao, trice bombao, decko je materijal za nba. imali smo nekoliko lijepih akcija koje su me podsjetile na old school košarku kad snaga nije bila sve.
dok sa druge strane španjolci imaju marca gasola, najboljeg obrambenog igrača nba, rubia koji je i u euroligi bio najbolji play, sad također nba, rudy svenamjenski igrač, od napada pa do obrane...
4. u europi, ispred velikih košarkaških nacija, sasvim zasluženo, niti smo imali pomoć sudaca niti smo kalkulirali, do pred 2 tekme, učinak 7-0 i onda ovdje pročitam zajedljiv komentar bolje da opet čekamo 18 godina
valjda u hr ne prolazi nista osim zlata.
valjda u hr ne prolazi nista osim zlata.
Nažalost, poznata situacija.
Kad igraš, kad te ide, onda si najbolji i svi su uz tebe.
Čim krene lošiji rezultat, odmah ne valja, smeće, ko ih hxebe i sl.
Momcima svaka čast, jer su se polako vratili na scenu.
Dugo nas nije bilo i treba im čestitat.
Onaj tko se nadao ovome uoči prvenstva, laže sam sebe.
Još jednom čestitke dečkima na osvojenom 4. mjestu.
Igrali smo mi dobro no onda smo samo krenuli padat, a protiv momcadi kao sto je i Spanjolska se i najmanji kiks najbrutalnije kaznjava. ma nema veze ljudi, 4. U EUROPI! CESTITKE MOMCI!
Ovo je veliki uspjeh. Mene su razveselili. Ja ne pratim baš košarku i nakon debakla protiv Španjolske sam mislio da nas sramote i da budu zadnji. Frend je bio tamo i rekao da je uživo izgledalo još gore. Ali onda su počeli pobjeđivati Sloveniju, Italiju, Grčku i normalno da mi je bilo drago. Pogotovo kad su pobijedili Slovence na njihovom terenu i pred dvoranom punom njihovih navijača.Baš sam bio ponosan. Završili su 4., bolje nije moglo.